"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 25 455
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Аз пък се чудя как се докладват постове, които насочват. Очевидно е, че alfafa, разбира повече. Аз лично не видях как се разбира какво гледаме, матката или яйчник. Помислих си, че е матка и се вижда сак. Но сега като се насочи вниманието, си спомних, че точно така се визуализират фоликули в яйчник. В случая се вижда само 1 фоликул. Но съм сигурна, че жената просто е качила друга снимка. И не е обърнала внимание.

# 166
Не знам какво става тук момичета, не съм объркала снимка, това успях да снимам понеже нямаше хартия и не успя да ми извади нищо. Каза ми ако искам да си снимам. След два положителни теста и положителен кръвен отидох на преглед просто за да съм сигурна че е наред всичко. Доктора е възрастен с много много години стаж. Щом ми казва, че бременност има и е всичко наред аз няма как да не му вярвам. В четвъртък съм отново на преглед при друг доктор. Ще видим там какво ще кажат. Исках просто да си споделя с вас, а не да стане някакъв конфликт тук.

# 167
Stubbornh, най-вероятно си снимала нещо друго. Със сигурност няма как лекар с дългогодишен опит да сбърка, дали си бременна или не.

Alfafa, разбирам, не знаех, че може да покаже толкова рано положителен тест. Това пак е полезна информация.

Sunshine, не съм искала да те нападам, просто ми е чудно защо докладваш хората. В поста на alfafa, нямаше нападка, а насока. Аз го прочетох и се учудих, че изведнъж е изчезнал, помислих, че съм се объркала, че има такъв пост. Съжалявам, ако съм те нападнала и наранила по някакъв начин. Желая ти лека бременност!

# 168
Здравейте, незнам дали точно тук ми е мястото но ще опитам.
Март месец забременях и в 4та седмица прокърви обилно със съсиреци и както си му е редът само че се оказа че е спукан хематом, две седмици бебето спря да се развива и на 8ми април ме изчистиха с вакуум.. сега 3 месеца по късно пак два положителни теста и пак 4с3д кървене червена кръв чиста без съсиреци много малко няколко капки на ден предимно като отида до тоалетната има на тоалетната хартия.. нямам болки няма нищо по различно.. на преглед чак другата седмица ( живея в Англия ) та възможно ли е всичко да е наред и това кървене да е пак от този хематом ? Не е постоянно спира после пак има после пак спира вече два дни … благодаря предварително 😊

# 169
Dc94,да възможно е всичко да е наред.
Почивка и записване на час за преглед ,за ваше успокоение.

# 170
Здравейте, моля за отговор, понеже бях си пуснала въпроса в друга тема и там не получих такъв. Бременна съм в 8 г.с. +3 дни и онзи ден точно в 8г.с. бях на преглед и видяхме бебо + сърдечна дейност, но някак си на снимката ми изглежда нестандартно или някак много неоформено. Не знам дали е от самата апаратура или нещо друго , но съм била бременна и преди и точно в тази седмица бебчето си се виждаше много по-добре и оформено.. Прикачвам снимка

# 171
АГ не е направил добра снимка според мен. Наистина изглежда безформено, но според мен е от ъгъла, който е поставен ехографа. Предполагам, че с вагинален са те гледали.

# 172
Iliyanaah,не изглежда да има някакъв проблем. Да, сакът не е идеално симетричен, но сам по себе си не е проблем.

# 173
Да , момичета с вагинален ме гледаха, но при първата ми бременност бебчето в 8г.с. изглеждаше така даже беше с коремен ехограф 

За това се чудя малко ...

# 174
Ако имаше проблем, АГ щеше да каже. Според мен лошо направена снимка. Всичко е наред. На бебето му трябва спокойна мама сега.

# 175
Здравейте
Имам въпрос последният ден от цикъла ми беше на 14.05 преди два дни си направих тест за бременност и ми се появи втора бледа черта добре виждаща се. Днес направих още един и ми излезе отрицателен. Имам сутрешно гадене и болки в гърдите
Моля за съвет.
Благодаря предварително 🙂

# 176
Здравейте
Имам въпрос последният ден от цикъла ми беше на 14.05 преди два дни си направих тест за бременност и ми се появи втора бледа черта добре виждаща се. Днес направих още един и ми излезе отрицателен. Имам сутрешно гадене и болки в гърдите
Моля за съвет.
Благодаря предварително 🙂

Кога са направени тестовете?

# 177
Здравейте, планираме да имаме бебе. За последните 3 месеца цикъла ми е със средна продължителност 24-25 дни. Последно ми дойде на 09/06, по изчисления трябва са ми дойде на 03-04/07. Днес е 05/07 не ми е дошло все още и
направих тест на Presto. Според вас има ли втора бледа чертичка? Защото аз я виждам.

# 178
  • Sofia
Здравейте, планираме да имаме бебе. За последните 3 месеца цикъла ми е със средна продължителност 24-25 дни. Последно ми дойде на 09/06, по изчисления трябва са ми дойде на 03-04/07. Днес е 05/07 не ми е дошло все още и
направих тест на Presto. Според вас има ли втора бледа чертичка? Защото аз я виждам.

И аз вижда се. Повтори след 2 дена пак.

# 179
Здравейте! Преди 2 дни направих тест за бременност на Presto, който показа доста бледа 2 - ра черта.
Тази сутрин Sure check. Искаме много бебчето. Според вас, позитивен ли е теста?

Общи условия

Активация на акаунт