Ясновидци - тема 48

• 40 284
  • 580
  •   2
Отговори
# 375
Ужас. А какво правиш в църквата?
Не знам дали си чувала за Зор Алеф. Той има сила да лекува и е доста ерудиран. Не знам дали може да ти помогне, но ако искаш пробвай.
Моля се пред одеянието и частицата от мощите на св.Петка предимно. Но има и един дънер, на който е отсечена главата на друг светец, св.Терапонтий. казват, че и пантофката на св.Спиридон имала чудни свойства. Друго, записвам, струва 20лв, 40дневна молитва за здраве, с имената на семейството ми. Четат я всеки ден, освен по време.на Великденските пости, тогава не всеки ден.

# 376
Здравейте, моля ви бихте ли ми дали някакви мнения за Гери ( Гергана ) от Благоевград, мисля че ходи и в Пловдив, от ромски произход е! Чух две мнения в двете крайности и би ми се искало да чуя още малко за нея?
Благодаря Simple Smile
Преди повече от 10 години посещавах с приятелки жена с това име.Гледа на карти и кафе,познава по нещо ,чупи яйце .Развръзката е с някакъв ходжа,който още тогава искаше 4 цифрена сума.Та ,като обсъдихме с приятелките си дадохме сметка, че всички имаме магия,проклятие,завист,обичайните неща, от които само този ходжа може да ни спаси.

Благодаря за отговора 😀 Значи двоумя се, защото мой добър приятел го ошушка с 18 000$ -19000$ когато разбра, че работи в Америка със същия ходжа и нищо не му помогна, а друга приятелка е доволна … не й иска такива суми на нея, а колкото й остави! Но и двамата казват за настоящето познава, но за Бъдещето не. Благодаря все пак за отговора

# 377
Здравейте !
Питах за Сабри Деде от Харманли, но не мога да намеря информация.

Също така имате ли наблюдения и за Мюрен от гр. Девня?

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 08:39 от Nekazvam

# 378
Кажи, какво те вълнува. Ще хвърля едни карти. Сигурна съм, че ще имам същата успеваемост като безбройните тик-ток тароложки. Питай и chat gpt, той е със същата познаваемост, като тях 🙃 напоследък падам от смях в тик ток с тези. Добре, че тия много мислещи и нерешителни мъже не се налага да са на война. Докато мислят и се борят с блокажите си, ще ги сгази танк.

# 379
Аз пък си записах час при Любо Алексиев за чаак 23 октомври в София.

# 380
Впечатлих се как лековерно се вързвате на всеки новодошъл с претенции, че е открил  уникален гадател. Евала!

# 381
Момичета, колко често ходите на врачка и да ви редят карти Таро?

# 382
Lady Kalinka, аз също искам да се срещна с такъв човек, но трябва да изчакам да минат 40-те дни. Наскоро питах тук в темата за Диляна Герганска, от София е. Има канал в Youtube и така разбрах за нея. Другата, която е коментирана в старите теми, е Таня от с. Ребърково. Моля, ако посетите някой, оставете мнение тук.
Изчаква се 1 година, а не 40 дни! Преди годината да се навърши ще е безполезно, защото ще получите неточна и неадекватна информация!

В църквата как се разваля магия - някаква специална молитва ли?
Кипрянова молитва

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 23:33 от Moderator (Nikol)

# 383
Здравейте,може ли да ми препоръчате гледачка от която сте доволна в Габрово или района. Благодаря предварително.

# 384
А някой със сбъдната прогноза от Фатме?

# 385
Признавам си, ходя 1 път годишно при Любомир Алексиев, вече не знам.защо, и понеже не е ок да ти гледат често на карти, си позволявам 4пъти годишно, да речем, на 3 месеца.   Не по често. Заклевам се.

# 386
Признавам си, ходя 1 път годишно при Любомир Алексиев, вече не знам.защо, и понеже не е ок да ти гледат често на карти, си позволявам 4пъти годишно, да речем, на 3 месеца.   Не по често. Заклевам се.

Щом ходиш всяка година, сигурно ти помага по някакъв начин?

# 387
На мен Киприянови молитви изобщо, ама изобщо.не ми помогнаха. До черкмата св.Петка е св.Неделя, където ги четат.всеки четвъртък. Ами и там ходех всеки.ден.и.всеки четвъртък. Нищо...

Уви и при мен така. Дори мога да кажа, че по-зле станаха нещата след молитвите в Света Неделя. Вкъщи особено когато има новолуние или пълнолуние детето започва да говори за починалите си баби, че ги бил сънувал и т.н. Това е малко дете, косите ми се изправят като ми каже "баба Мария ми каза..." Изобщо като има новолуние най-вече започва да се държи странно, една ясновидка ми каза, че било обсебване. Освен това имам чувството, че след ходене при някои ясновидки нещата стават по-зле и се чудя дали някоя от тях не е предала нещо негативно към нас?

Иначе надеждата умира последна и затова ще питам за една апокрифна гадателка. Прочетох в BMW форума в една стара тема за някаква жена на име Данче, работила на павилион в Павлово (в София) и покрай другото се занимавала с ясновидство, много била познавала. Има ли ходили при тази жена? Ето линк към мнението: https://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=3756004&sid=7f2a6 … 76a30b52#p3756293

Съществува ли още това магазинче за дъвки и ако да къде се намира?
Защото когато искаш, трябва и да даваш! В случая преди четене на Кипрянова молитва и отец и този,за когото се чете трябва да постят минимум 3 дни. Самата молитва също се чете 3 пъти в 3 различни дни. Обикновено самият Отец трябва да даде напътствия кога и как. Разбира се не на последно място е и Вярата! Затова се казва - "Помогни си сам, за да ти помогне и Господ!"
Има и друто- май Киприянова молитва се чети отделно на всеки, а не общо, на всички в черквата. Още от дете ходя там, в четвъртък. Не е да не разбирам.  Тогава даже беше по-голяма лудница, а и свещите се държаха запалени от миряните през цялата служба, и беше адско вътре.
Василиевите молитви на 1 януари били най-силни, но и да се причестиш и изповядаш, разбира се, като преди това си постил. Аз не мога да постя....вече съм със заболявания...

# 388
Под "пост" неядене ли имаш предвид или постно хранене? Доколкото знам и гладуването, и растителната храна имат лечебна сила.

# 389
Под "пост" неядене ли имаш предвид или постно хранене? Доколкото знам и гладуването, и растителната храна имат лечебна сила.
Не е заради постно ядене. Аз месо почти не ям.
Вечерта преди изповед не.се яде.и пие.до.другият ден, докато се изповядаш. Не е лесно. Има си писани правила, във всяка черква ги раздават.
Страх ме е, да не ми прилошее заради дехидратация. Младите по-лесно.издържат, аз вече не съм.... ето, цяло лято ми се вие свят, като пияна слоница съм по.стълбите, а нито пия, нито пуша...

Общи условия

Активация на акаунт