Ясновидци - тема 48

• 39 785
  • 575
  •   3
Отговори
# 435
Стига бе, 100 лева и то записвания със седмици и месеци напред. Аз при такива бизнесмени, където хората минават като на поточна линия повече от 50 лева няма да дам. Истинските ясновидци са без тарифа, обикновено стари жени и старци по селата. Само като му видя физиономията на мошенник и статиите, които си плаща по разни медии не ми е ясно как хората още му се връзват на този?

Някой има ли актуален телефон на Фериде? Не отговаря на телефона - все дава изключено или заето.

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 12:48 от ПочитателкаНаЕргенът

# 436
Скрит текст:
Скрит текст:
Здравейте, някой може ли да ми пусне на лично съобщение контактите на жената с обикновените карти и на Любомир Алексиев. Благодаря предварително!

В едно старо мнение видях този номер за Алексиев, но не знам, дали е актуален -0888592992 .
Това е.
Беше 100лв миналата година
Тази година пак е 100лв.
Жена ми ходи , но на нея и каза само глупости.
Нищо общо с реалността за мен.
Аз ходих на мен ми каза доста неща за мен и то неща които няма как да знае някой. Не знам на моменти може да не познава или зависи с каква нагласа отиваш

Това винаги е било странно, на един казва/познава, на друг не. Ами като не си познал, върни парите и се извини. Но те всички имат оправдания:
- ама енергията ти е затворена
- ама не ми се дава да ти кажа
- ама то така изглеждаше тогава
и т.н.
Да и кажеш че съм наркоман и хазартно зависим. Имахме семейни проблеми и  ходих и мълчах и ми каза много неща. Тя му казала мисля да се изнасям и той и казал да това е най хубавото нещо което можеш да направих. Той все пак е злоупотребява с наркотици всеки ден и играе комар в залите. И за децата глупости казал там които не са верни. Направо ми го каза тези неща стоя и гледам и не вярвам. На мен даже ми каза с години какво ще се случи и съм бил добър и чист човек. А на нея глупости.

Хм, шегата настрана, но ако се погледне под друг ъгъл, може да излезе, че той се е опитал да ти помогне да се отървеш от жена ти. Наговорил и е разни неща, за да може тя да си тръгне и да те остави на спокойствие.
А на мен защо пък ми говори хубави неща

ами за да се успокоиш и поемеш спокойно по пътя.

# 437
Скрит текст:
Скрит текст:
Здравейте, някой може ли да ми пусне на лично съобщение контактите на жената с обикновените карти и на Любомир Алексиев. Благодаря предварително!

В едно старо мнение видях този номер за Алексиев, но не знам, дали е актуален -0888592992 .
Това е.
Беше 100лв миналата година
Тази година пак е 100лв.
Жена ми ходи , но на нея и каза само глупости.
Нищо общо с реалността за мен.
Аз ходих на мен ми каза доста неща за мен и то неща които няма как да знае някой. Не знам на моменти може да не познава или зависи с каква нагласа отиваш

Това винаги е било странно, на един казва/познава, на друг не. Ами като не си познал, върни парите и се извини. Но те всички имат оправдания:
- ама енергията ти е затворена
- ама не ми се дава да ти кажа
- ама то така изглеждаше тогава
и т.н.
Да и кажеш че съм наркоман и хазартно зависим. Имахме семейни проблеми и  ходих и мълчах и ми каза много неща. Тя му казала мисля да се изнасям и той и казал да това е най хубавото нещо което можеш да направих. Той все пак е злоупотребява с наркотици всеки ден и играе комар в залите. И за децата глупости казал там които не са верни. Направо ми го каза тези неща стоя и гледам и не вярвам. На мен даже ми каза с години какво ще се случи и съм бил добър и чист човек. А на нея глупости.

Хм, шегата настрана, но ако се погледне под друг ъгъл, може да излезе, че той се е опитал да ти помогне да се отървеш от жена ти. Наговорил и е разни неща, за да може тя да си тръгне и да те остави на спокойствие.
А на мен защо пък ми говори хубави неща

ами за да се успокоиш и поемеш спокойно по пътя.
Говори ми с факти. И обясни защо и защо се е стигнало до тук. Знаеше къде съм отишъл и с подробности

# 438
Може да знае подробности от жена ти, ако ходила при него преди.
Аз така ходих на една гледачка с майка ми. Майка влезе първа, разприказвала се и после на мене всичко ми позна. Simple Smile

# 439
Може да знае подробности от жена ти, ако ходила при него преди.
Аз така ходих на една гледачка с майка ми. Майка влезе първа, разприказвала се и после на мене всичко ми позна. Simple Smile
Не е ходила преди това при него. Аз ходих после и казах и тя поиска да отиде. Обаче пак нещо и стана и беше ядосана да се разделяме и отиде с нагласа че нищо няма да чуе хубаво според мен . И накрая му казала мисля да го напускам и той и казал това е най - хубавото нещо което можеш да направиш. Преди това му е опонирала че не е вярно за нещата които и казва. Май се е ядосал станал след малко дошъл и направил един рецитал по нейните думи все едно го е тренирал когато излязал.

# 440
Някой при тази вещица да се е съветвал 😁

# 441
Някой при тази вещица да се е съветвал 😁
Само я гледам и много се колебая и аз

# 442
Разгледах тази страничка, интересното е, че има ленти с по 30-60 хиляди гледания, а нито един отзив в страницата. Публикациите ѝ имат по 3,4 харесвания.

# 443
Разгледах тази страничка, интересното е, че има ленти с по 30-60 хиляди гледания, а нито един отзив в страницата. Публикациите ѝ имат по 3,4 харесвания.
Ами мисля, че харесването е и от други приложения. Защото и тази  следя , тя има също много последователи. Но и от тик ток   

# 444
Ами мисля, че харесването е и от други приложения. Защото и тази  следя , тя има също много последователи. Но и от тик ток   
Дали е възможно.да.са купени гледания? За да.спечелят, са способни.на.всичко!

# 445
А има ли добри във ФБ, които да НЕ гледат на таро, а да използват интуиция?

# 446
Възможно е, просто казвам какво на мен ми направи впечатление. За отзивите - на мен ми е странно, все някой ще остави отзив, ако е много доволен. Ако пък не е доволен, ще напише, за да може да ''предпази'' другите.

# 447
За второто не бъдете толкова сигурна. Малко хора публикуват негативни оценки и мнения, още повече във FB, където магът има достъп до техните снимки и имена. Предимно от страх от ритуал или магия за отмъщение.

Негативните мнения по форумите са повече, а и според мен по-достоверни, заради анонимността.

# 448
Дали е възможно.да.са купени гледания? За да.спечелят, са способни.на.всичко!
Ооо не знам дали са купени.

# 449
Със сигурност могат да се купят или има купени. Как иначе има ютюб видеа, които са харесвани, или разни уебсайтове, това си е един "мръсен" бизнес, но няма официална защита срещу него.

Общи условия

Активация на акаунт