Ясновидци - тема 48

• 40 800
  • 585
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, някои в Бургаска област да кажете , които прави восъколеене? Преди имаше една Бедрие лееше куршум и мисля , че и восък, но отдавна е спряла да приема хора.
Вижте Фатме от Несебър, мисля че лее

# 76
И аз не съм доволна от жената с обикновените карти. Имах два въпроса. Беше далеч от ситуацията и по двата.. По едната я спрях да говори, че беше безсмислено. По другата каза неща, които си противоречат.

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 19:56 от Mimileta

# 77
И аз не съм доволна от жената с обикновените карти. Имах два въпроса. Беше далеч от ситуацията и по двете. По едната я спрях да говори, че беше безсмислено. По другата каза неща, които си противоречат.
Да ви кажа честно, забелязала съм, известно време, след добиване на слава, почват да говорят глупости. Теменужка също последният път се опита да ме изпързаля и приключи набързо....

# 78
Пиша относно жената с обикновените карти, честно казано не съм доволна, голямо налучкване беше. За бъдещето - нищо. Например: С него ли ще съм? Ами ако си с него много ще сбъркаш 🤷♀ Ама да или не, как така ако. Разговора беше 10 мин.
аз пък даже още чакам изобщо да се свърже с мен ,от 7 ми ,ни вопъл ни стон ...

# 79
Някой има ли мнениe за дама с име/профил в социалните мрежи: Далия Ви Таро, която се занимава с Таро?
За пръв път срещам името и в пост в социалните мрежи /групата Психология за всеки, където я препорчват/ и ми стана интересно.

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 21:06 от Zornica_ZZ

# 80
И аз не съм доволна от жената с обикновените карти. Имах два въпроса. Беше далеч от ситуацията и по двете. По едната я спрях да говори, че беше безсмислено. По другата каза неща, които си противоречат.
Да ви кажа честно, забелязала съм, известно време, след добиване на слава, почват да говорят глупости. Теменужка също последният път се опита да ме изпързаля и приключи набързо....

При мен не позна нито жената с обикновенните карти, нито Теменужка.

# 81
Правих си таро четене при нея преди няколко месеца. Нищо не познава. Нито за настояще, Нито за бъдеще.
Каза ми за неща,които ще се случат, каза ми и периода  когато ще се случат. Е,не се случиха. Така че аз не съм доволна от нея.
Някой има ли мнения за дама с име/профил в социалните мрежи: Далия Ви Таро, която се занимава с Таро?
За пръв път срещам името и в пост в социалните мрежи /групата Психология за всеки, където я препорчват/ и ми стана интересно.

# 82
Абсолютно споделям - налучкване, празни приказки за 10 мин. ... изгубено време.. . .       
Пиша относно жената с обикновените карти, честно казано не съм доволна, голямо налучкване беше. За бъдещето - нищо. Например: С него ли ще съм? Ами ако си с него много ще сбъркаш 🤷♀ Ама да или не, как така ако. Разговора беше 10 мин.

# 83
Чудех се дали да пиша, понеже не съм много активна, но реших да споделя. Питах жената с обикновените карти за нова работа – каза, че ще намеря в определен срок. Получих две предложения, които отказах по лични причини. Срокът още не е изтекъл, но засега няма нови интервюта. За близък човек ми каза нещо, което се потвърди след седмица, въпреки че не ми се вярваше. За друга ситуация каза, че ще има развитие – срокът още тече. За лични отношения не беше сигурна, но каза, че ако няма комуникация, няма как да стане – нещо, с което съм съгласна. Някои неща се случиха, други зависят и от мен – споделям просто като личен опит.

# 84
Докато намеря моят таро гадател ми беше трудно, преди месец ми гледаше една жена на Таро за сега съм доволна от нея. Всичко се случи както тя ми каза.

# 85
Коя е тя? Може и на лично да ми пишете ♥
Докато намеря моят таро гадател ми беше трудно, преди месец ми гледаше една жена на Таро за сега съм доволна от нея. Всичко се случи както тя ми каза.

# 86
Бих искала много  сърдечно да благодаря  на едно слънчево и много добро на Таро момиче Sunflower29. Много  ти  благодаря! Ти си вълшебна! Видя такива отношения у чуждите хора, каквито само те си знаят, но пък след това  се  потвърдиха. Всичко  стана както ти ми каза, освен  това в срок! Много  ти  благодаря  и до нови срещи!🥰

# 87
Някой успял ли е да се свърже с Фатме след първи разговор ? Колкото пъти да звъня и пиша преговаря с "работя". Тези,които не можем да идем до Несебър и също си плащаме не сме ли работа . Трябва ми спешно някой поне толкова добър.

Здравейте,имате ли някакви наблюдения за Айдън ходжа.Доста се рекламира.Лъжец ли е.

# 88
Някой да се е свързвал скоро с Хайрие от Боян Ботево? Гледа ли по телефон, каква ѝ е таксата?

# 89
Робърт Йовчев - тотал щета.

Общи условия

Активация на акаунт