Ясновидци - тема 48

• 40 683
  • 585
  •   1
Отговори
# 105
За този Маринов съм чела, че бил пускал обяви и за работа. Подлъгвал е момичета, заключвал ги е, изнасилвал и биел. Осъждан е. Пазете се!!!

# 106
Здравейте,да препоръчате жена за изчистване/разваляне на магии в София или около София

# 107
Здравейте,да препоръчате жена за изчистване/разваляне на магии в София или около София
Сега тествам Ангелина.

# 108
Мнения за Елена Дерменджиева ?

# 109
Не останах доволна, много общи неща и много набързо. Препоръчвам Hopetaro, много неща ми позна.

# 110
Не останах доволна, много общи неща и много набързо. Препоръчвам Hopetaro, много неща ми позна.
Ами като го препоръчвате споделете какво ви е познал или познала. Настояще или бъдеще е познал? Координати, цена, на какво гледа, онлайн може ли и т.н.
Благодаря.

# 111
Мнения за Слав Хрелев?

# 112
Гледа на таро, точно цената я забравих 50 или 70 лв. Позна за бъдеще, но в рамките на два месеца.
Ами като го препоръчвате споделете какво ви е познал или познала. Настояще или бъдеще е познал? Координати, цена, на какво гледа, онлайн може ли и т.н.
Благодаря.

# 113
Здравейте, някои знае ли дали дядо Данчо от село Ягодово е жив и дали приема. Моля за телефон ако някои има

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 09:10 от Малката888

# 114
Здравейте , някои знае ли дали дядо Данчо ясновидеца от село Ягодово е жив и дали приема още. АКО МОЖЕ ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА.

# 115
Здравейте , някои знае ли дали дядо Данчо ясновидеца от село Ягодово е жив и дали приема още. АКО МОЖЕ ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА.
Починал е човека

# 116
Починал е човека
Е наистина ли, жалко.

# 117
Сега тествам Ангелина.
Коя Ангелина, от Люлин ли?

# 118
  • Sofia
И аз я тествах преди 2 години. Каза, че някой ми е завидял, но тя може да изчисти тази енергия и после всичко ще се оправи до 1 месец.  Даде ми някаква вода да пръскам и си мия лицето...  Спазвах всичко стриктно, но за съжаление абсолютно нищо не се промени.
Сега тествам Ангелина.
Коя Ангелина, от Люлин ли?

# 119
Бях при Ангелина от Люлин. Големи попадения. Ще разваляме магия. Да видим.

Аз бих внимавал ако кажат, че има магия. На мен също ми каза, че има, пък после като се консултирах с още 2-3 нямаше нищо такова, а питах изрично дали няма магия. Чувал съм, че така само те шашкат и издърпват парите.

Общи условия

Активация на акаунт