Ясновидци - тема 48

• 40 573
  • 584
  •   4
Отговори
# 135
https://www.facebook.com/share/1BkfJYQYmj/

Здравейте,  мнения за тази дама ? Виждам , че и ритуали прави .

Бре, изглежда сериозен профил. Не фейк.....нека каже някой, който я е пробвал, моля ви.

Правила ми е изчистване със сол и свещ преди 2 години. 70 лв ми взе тогава, никакъв резултат. Даже май по-зле станах емоционално. Таро четене също ми е правила, не помня колко платих, но нямаше никакво попадение. Говорене половин час и нищо съществено.

# 136
Здравейте знам ,че сигурно е писано по темата ,но много мине спешно мнение за Таня от Тънково

# 137
Мнение за Анастасия Кулик астроложка

Тук е тема за ясновидки. Потърсете има за астролози.

# 138
  • бургас
Здравейте знам ,че сигурно е писано по темата ,но много мине спешно мнение за Таня от Тънково
При мен преди 8 години абсолютно нищо не позна.И за бъдещето пълна нула.

# 139
Да споделя моя експириънс с врачки през годините - на този етап най-много за енергийно прочистване , е баба Феди от Божурище, жената прави чудо. За врачуването ѝ имаше попадения , но не много точни.
За общо врачуване и бъдеще до тук най-много, колкото и странно беше Бойка от Перник, горе долу по месеци ми позна нещата /за двугодишен период вече/. Знам, че хората не харесват нейния начин на работа в коридора с цигарите , но може за нея да действа по успокоително, не знам. Една консултация съм правил и бях доволен, за друг не се сещам чак толкова.

# 140
При мен преди 8 години абсолютно нищо не позна.И за бъдещето пълна нула.

При мен за настоящето беше точна - хора, ситуации, заобикаляща среда и фактори. Позна неща от близкото минало, както и такива, които се случиха непосредствено след ходенето ми (часове след това). За по-далечното бъдеще не бих казала, че нещата се развиха, както каза. Мен винаги ме е интересувало повече настоящето, отколкото бъдещето.

Ходила съм няколко пъти, като има пъти, в които ми “отвява шапката“ и пъти, в които е супер далеч от истината за човека, за когото питам, та чак съжалявам, че съм отишла. Според мен има дарба, но зависи как ще я хванеш явно или не знам и аз на какво се дължат тези големи разлики. Понякога говори сама, друг път не е разговорлива изобщо дори на конкретни въпроси. Аз не споделям много информация, защото предпочитам да ми кажат, каквото имат.

При Мира от Айтос съвсем нищо не излезе от това, което каза, а имаше много хора, които са доволни от нея в темите назад и от приятелки също съм чувала добри отзиви. На мен ми каза неща, които направо не мога да си представя как биха се случили, като например, че родителите ми ще отидат да живеят на село и ще гледат кокошки, а те са най-градски насочените хора, които познавам. На село през живота си не са ходили, няма и откъде да вземат финансите да купят втори имот, където да гледат кокошки.

В Бургас и района не знам за много ясновидки, които да познават.

# 141
Здравейте, има ли някой който си е правил таро четене при Aadya. Познава ли?

# 142
Да споделя моя експириънс с врачки през годините - на този етап най-много за енергийно прочистване , е баба Феди от Божурище, жената прави чудо. За врачуването ѝ имаше попадения , но не много точни.
За общо врачуване и бъдеще до тук най-много, колкото и странно беше Бойка от Перник, горе долу по месеци ми позна нещата /за двугодишен период вече/. Знам, че хората не харесват нейния начин на работа в коридора с цигарите , но може за нея да действа по успокоително, не знам. Една консултация съм правил и бях доволен, за друг не се сещам чак толкова.
Тази жена Бойка от Перник гледа ли още ? Смисъл отдавна ли сте ходили при нея ?

# 143
За тази от ютуб ли питате aadya intuitive tarot? Ако е за нея не си давайте парите няма смисъл

# 144
Здравейте. Скоро гледах някакво предаване по Ютуб. Имаше момиче, което гледало на ръка. Казва се Ади. Някой знае ли нещо? Благодаря.

# 145
За тази от ютуб ли питате aadya intuitive tarot? Ако е за нея не си давайте парите няма смисъл

едварителен преглед
КатегорииХобиПредсказания и паранормално
Re: Ясновидци - тема 48
QQoals
Nonmember
10 юли 2025, 9:18 ч.
Цитат на: sss2727

Цитат на: lovebirds

За желаещите за въпроси и отговори чрез Ленорман давам линк към Фейсбук.
Със жената се свързах на Месинджър и там ви отговаря.Профилът не е комерсиален със 1,2000 последователи или приятели та да си правите извод дали е сериозен,аз лично от накичен профил във Фейсбук със гореизброените бягам, защото и приятели и последователи се "купуват"за да изглеждате достоверно и истински.
За всичко останало може да попитате на съобщения.За срокове ориентира ако не в месеци то на мен ми каза до началото на лятото.
https://www.facebook.com/share/1C2R58d3o9/

# 146

едварителен преглед
КатегорииХобиПредсказания и паранормално
Re: Ясновидци - тема 48
QQoals
Nonmember
10 юли 2025, 9:18 ч.
Цитат на: sss2727

Цитат на: lovebirds

За желаещите за въпроси и отговори чрез Ленорман давам линк към Фейсбук.
Със жената се свързах на Месинджър и там ви отговаря.Профилът не е комерсиален със 1,2000 последователи или приятели та да си правите извод дали е сериозен,аз лично от накичен профил във Фейсбук със гореизброените бягам, защото и приятели и последователи се "купуват"за да изглеждате достоверно и истински.
За всичко останало може да попитате на съобщения.За срокове ориентира ако не в месеци то на мен ми каза до началото на лятото.
https://www.facebook.com/share/1C2R58d3o9/
Тук сте изпратили някаква Тамара? А в поста сте писали друго име тази не я знам

# 147
Някои ходил ли е при Радослав Колев от Асеновград?

# 148
Препоръчайте ми Таро гладачка, която наистина познава и сте доволни Blush

# 149

Общи условия

Активация на акаунт