Ясновидци - тема 48

• 41 132
  • 586
  •   1
Отговори
# 210
А някой попадал ли е на рядък диамант сред множеството гадатели, таролози и баячи в Etsy и Fiverr?
Аз изпробвах няколко, но всеки нов различно нещо ми казва за моята ситуация и вече искам да знам проверени и доверени хора, а не да стрелям напосоки и да се надявам поредната да ми познае.

# 211
Честно казано от почти всички изпробвани таро гадатели най-доволна аз оставам от Ники Йохансен
А някой попадал ли е на рядък диамант сред множеството гадатели, таролози и баячи в Etsy и Fiverr?
Аз изпробвах няколко, но всеки нов различно нещо ми казва за моята ситуация и вече искам да знам проверени и доверени хора, а не да стрелям напосоки и да се надявам поредната да ми познае.

# 212
Николета Йохансен не беше ли само нумероложка?

# 213
Някой знае ли как да се свържа със sunflower? Писах преди доста време ,но няма никакъв отговор.

# 214
Писах ви

# 215
точно Ники Йохансен не ми позна нищо Simple Smile Иначе е много готина, разказва интригуващо, но познаваемост -  минус 1.

# 216
точно Ники Йохансен не ми позна нищо Simple Smile Иначе е много готина, разказва интригуващо, но познаваемост -  минус 1.
Абсолютно. Даже скоро намерих хороскопите. От позиция на времето - ама съвсем нищо.

# 217
Тя май и взима доста скъпо

# 218
Бях поръчвала за мой приятел с дете, дето се раздели с бившата си - поръчах хороскоп при Йохансен. Бяха някакви мижави пари, не ми направило впечатление да е скъпо, но беше и преди 7,8 години. Каза, че детето щяло да живее при майка си. Родителите се събраха след известно време, направиха още едно дете и майката си замина да живее в родната си държава. Децата са си тук с баща си. Толкова за познаваемостта на хороскопите на Йохансен.

# 219
Обикновени карти знам, но каква е.разликата.между Таро и Ленорман?
Наистина.не.знам....какво препоръчвате?

# 220
Даже не знаех, че прави хороскопи. Само на тара ми е гледала 2 пъти и доста достоверни неща каза. Отделно, че едното нещо което каза се случи на същия ден вечерта. Не знам, не споря. Само споделям мнение.
Бях поръчвала за мой приятел с дете, дето се раздели с бившата си - поръчах хороскоп при Йохансен. Бяха някакви мижави пари, не ми направило впечатление да е скъпо, но беше и преди 7,8 години. Каза, че детето щяло да живее при майка си. Родителите се събраха след известно време, направиха още едно дете и майката си замина да живее в родната си държава. Децата са си тук с баща си. Толкова за познаваемостта на хороскопите на Йохансен.

# 221
Абсолютно. Даже скоро намерих хороскопите. От позиция на времето - ама съвсем нищо.
Тя мен направо ме докара до депресия. Някакви неща за лоша карма. Тогава май изобщо не се занимаваше с таро, до колкото помня, поне не помня да е имала такава опция тогава на сайта. Сякаш се занимаваше само с нумерология и астрология. Някъде преди 8-9 години се консултирах с нея.

# 222
Обикновени карти знам, но каква е.разликата.между Таро и Ленорман?
Наистина.не.знам....какво препоръчвате?

Доколкото съм чувал картите Ленорманд казвали повече, дори като гледам тук във форума има няколко специализирани теми по въпроса. Вече кое как ще излезе и колко ще е истина, според мен е трудно да се каже.

# 223
Здравейте! Някой да е посещавал Диляна Герганска? Общува с душите на починали хора.

# 224
Здравейте някой може ли да ми даде актуален телефон на Фатме от Тънково

Общи условия

Активация на акаунт