Ясновидци - тема 48

• 41 936
  • 596
  •   8
Отговори
# 195
Здравейте, прочетох питания за Хайрие от Боян Ботево. Ходене преди нова година, отдавна минаха сроковете й и нищо не се случи.
Дописвам - отделно е предсказала неща, които няма как да се случат.

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 23:24 от stasha_s

# 196
Моля ..
Мнения за Севда от Тръстеник
Пишете на лично

# 197
stasha_s, благодаря, аз имах колебания за нея.

# 198
Здравейте, някой правил ли е таро консултация при Angel Wings tarot, има канал в ютюб, интересни подредби прави. Моля някой да сподели, ако има впечетления дали има познаваемост и сбъдване ?

# 199
Здравейте, прочетох питания за Хайрие от Боян Ботево. Ходене преди нова година, отдавна минаха сроковете й и нищо не се случи.
Дописвам - отделно е предсказала неща, които няма как да се случат.
Аз мога да дам положително впечатление от подредби със карти Ленорман.Дават ясни и конкретни отговори.

# 200
  • София
Здравейте, моля ви бихте ли ми дали някакви мнения за Гери ( Гергана ) от Благоевград, мисля че ходи и в Пловдив, от ромски произход е! Чух две мнения в двете крайности и би ми се искало да чуя още малко за нея?
Благодаря Simple Smile
Преди повече от 10 години посещавах с приятелки жена с това име.Гледа на карти и кафе,познава по нещо ,чупи яйце .Развръзката е с някакъв ходжа,който още тогава искаше 4 цифрена сума.Та ,като обсъдихме с приятелките си дадохме сметка, че всички имаме магия,проклятие,завист,обичайните неща, от които само този ходжа може да ни спаси.

# 201
Чудя се, защо си правя труда да пиша, но може и да има полза от това!
За последните няколко дни писах на над тридесет човека( най- вероятно всичките са жени)  за въпросната дама с обикновените карти.
Честно казано в началото не го очаквах, но имам обяснение за това!
Вярвам в силите и енергията, които ни заобикалят и че има хора с дарба, за това и търся такъв човек. През последните 20а години, съм ходил до няколко души, за които се говори, че имали дарба, но се оказват поредните шарлатани.
Сега се опитвам да намеря координати на въпросната дама, но за съжаление не успявам и все пак ще помоля, ако някой/някоя от вас има желание нека да сподели.
Колкото до тези, които ми отговориха с,, забравила, не помнела, изтрила координатите и подобни,, и до тези, които са видели моето съобщение и не ми писаха( не че сте длъжни) искам да кажа, че сте едни егоисти!
А защо точно егоисти, защото много от вас са всеки ден и през ден по разни врачки и баячки, а това е болест!
Човек ходи при подобни хора, само когато има истинска нужда.
Познавам не малко като вас и ми е направило точно това впечатление, че се превръщате в едни злоради интриганти и егоисти!
Спокойно, няма никой да ви открадне щастието, ако споделите за въпросен човек!

# 202
  • София/Севлиево
Някой чувал ли е за дама от Варна на име Красимира?Около 60-годишна.Мисля че на карти Таро гледа(с мъжът ми и детето направиха връзка по Вайбър ,а аз само слушах от другата стая и чух за някакви карти,но не обикновени)...Шефът на мъжът ми ни препоръча да се консултираме с нея за големия ни син, който е аутист,но съм със смесени чувства... Пак шефът есента ни изпраща при Момера Пенчева в Стара Загора,но вместо да се подобри детето се влоши много и стигна до психиатрията(а на мен за едни болежки Момера ми помогна).По принцип със съпругът ми сме много скептично настроени към подобни неща,но ако има някой поне малко да подобри състоянието на детето без да му вреди сме склонни да опитаме.

# 203
Чудя се, защо си правя труда да пиша, но може и да има полза от това!
За последните няколко дни писах на над тридесет човека( най- вероятно всичките са жени)  за въпросната дама с обикновените карти.
Честно казано в началото не го очаквах, но имам обяснение за това!
Вярвам в силите и енергията, които ни заобикалят и че има хора с дарба, за това и търся такъв човек. През последните 20а години, съм ходил до няколко души, за които се говори, че имали дарба, но се оказват поредните шарлатани.
Сега се опитвам да намеря координати на въпросната дама, но за съжаление не успявам и все пак ще помоля, ако някой/някоя от вас има желание нека да сподели.
Колкото до тези, които ми отговориха с,, забравила, не помнела, изтрила координатите и подобни,, и до тези, които са видели моето съобщение и не ми писаха( не че сте длъжни) искам да кажа, че сте едни егоисти!
А защо точно егоисти, защото много от вас са всеки ден и през ден по разни врачки и баячки, а това е болест!
Човек ходи при подобни хора, само когато има истинска нужда.
Познавам не малко като вас и ми е направило точно това впечатление, че се превръщате в едни злоради интриганти и егоисти!
Спокойно, няма никой да ви открадне щастието, ако споделите за въпросен човек!

Имате съобщение, аз лично не съм доволна от нея. Надявам се да ви помогне на вас поне.

# 204
Здравейте! Някой тук има ли опит с рийдинги от "Вълшебни приказки с таро"? Благодаря!

# 205
За мен тези онлайн тароложки са си просто
ала-бала.
Последно, преди време имах лично четене при една от известните такива и питах за тогавашния ми любим. Не било край, пауза, със сигурност се връщал. Точно обратното стана - абсолютен край и раздяла.

# 206
И аз не се доверявам на никой онлайн.

# 207
Здравейте, някой знае ли какво става със Sent with Love
Аз си правих четене при нея и останах много доволна, но май е спряла да гледа?

# 208
Здравейте !Търся кординати и мнения за Емилия Дочева. Във фейсбук групата ми излезе като водеща публикация.

# 209
И аз й писах, отговори ми автоматичен имейл, че временно отсъства 🤷♀
Здравейте, някой знае ли какво става със Sent with Love
Аз си правих четене при нея и останах много доволна, но май е спряла да гледа?

Общи условия

Активация на акаунт