Ясновидци - тема 48

• 40 717
  • 585
  •   1
Отговори
# 180
Всичко прерових и в гугъл  търсих нищо....

Здравейте, търса телефона на Мима туркиня от с Ресен  Велико Търново .
Живееше до един канал или нещо такова имаше мостче .мола да ми го пратите  тук или лично няма значение. Много ми е важно.  Живея в чужбина и искам да я посетя. Просто не знам жива ли е. Последно бях при нея преди 13г.

Мисля, че в старите теми беше писано за нея.

В тема 15 и 35 е питано за нея, но нямам време да чета всички коментари след питанията. А е много възможно и в други теми да има, просто излизат много резултати в търсачката тук.

# 181
Споменават и питат за нея но контакт няма. Ако някой вижда такъв или знае моля да ми каже. Мима Ресен Туркиня.  Взема пари но върши работа

# 182
Споменават и питат за нея но контакт няма. Ако някой вижда такъв или знае моля да ми каже. Мима Ресен Туркиня.  Взема пари но върши работа
А какво означава върши работа? Тя каква е точно имам приятелка в Търново ще я питам дали я знае

# 183
Здравейте,вчера отново се чух с Фатме. На въпроса ми,отговори,че това дълго чакано нещо,ще се случи до края на седмицата. Някак си,според мен няма как да стане. За в момента никаква индикация да се случи. Има ли някой,на който е познала в срокове?

Привет,

чувала съм се с нея преди време.Общи приказки,срок ми даде само като я питах.Не мога да дам отзив,защото още не е изтекъл.Но според мен ми каза,това което исках да чуя,защото е невъзможно да се случи,както тя ми описа.
Стискаме палци да стане,но..
Дано Ви се случи! Какъв срок Ви даде? На мен ми се струва абсолютно невъзможно моето да стане,още повече до края на седмицата…

Няколко месеца.Но не се настройвам за положителна развръзка предвид обстоятелствата.
А това че Ви е дала срок според мен също не е гаранция.Бих повярвала,че е добра ,макар да се случат прогнозите и след времето,дадено от нея.Стискам палци! Споделете мнение и в двата варианта (:

Поздрави,

# 184
Някой свързвал ли се е с Tarrot Ra във фейсбук.Понякога има лайфове и отговаря на въпроси, честно казано доста добре ми улови тогава енергията и се колебая дали да се свържа с нея за самостоятелно гледане по обстойно.Моля за мнения.
Свързахте ли се с Tarrot Ra?Погледнах страницата във фейсбук,но не разбрах много!

# 185
А какво означава върши работа? Тя каква е точно имам приятелка в Търново ще я питам дали я знае

Означава, че преди години ходих при нея. Няколко пъти в продължение на 5г.
Абсолютно всичко позна.
Няма дума, да не е казала, и да не е станало.
Включително, че ще се опитат да ме убият с магия  и, че не и вярвам,  но като дойде ред ще се сетя и да се моля на бог.
Това се случи и бог ме спаси.
Бях на смъртно легло от магия.
И ми разваляше  каквото ми правеха, но каза, че цял живот ще ми пратят.  И по добре да се махна от там за да се спася.
И когато това се случи с незнайното ми и без обяснения боледуване, се отказах от това, което искам, за да съм жива.
И сега имам нужда, някой да ми каже какво следва, за да не си губя времето.
Не искам 50/50.
Искам 100%.
Но се притеснява може ли още.
Защото ми направи впечатление, че преди 16г като ходех, имаше много , които познаваха,  но после с годините, отслабва им дарбата ли не знам.
А аз ходех с приятелки и на всички познаваха.
Не на мен да, на теб не.
Такива неща са ми казвали описвали ситуация до часа, в който ще се случи.
Даже се чудя останаха ли такива.
И със сигурност няма да ги намерите тук.
Такива хора не искат да са известни.
Аз на една и бях пуснала телефона във форум, и тя си го смени...
Но и тя в последно време мисля, че само глупости върти.
Такива хора ще чуете от познат на познат .
Всички други ала.бала.
Аз мисля да отида до Кръстова гора.
Там два пъти ходих и каквото исках стана.
Няма нужда да знаеш как ще стане.
Въпроса е да знаеш, че каквото искаш ще стане.

# 186
Здравейте,вчера отново се чух с Фатме. На въпроса ми,отговори,че това дълго чакано нещо,ще се случи до края на седмицата. Някак си,според мен няма как да стане. За в момента никаква индикация да се случи. Има ли някой,на който е познала в срокове?

Привет,

чувала съм се с нея преди време.Общи приказки,срок ми даде само като я питах.Не мога да дам отзив,защото още не е изтекъл.Но според мен ми каза,това което исках да чуя,защото е невъзможно да се случи,както тя ми описа.
Стискаме палци да стане,но..
Дано Ви се случи! Какъв срок Ви даде? На мен ми се струва абсолютно невъзможно моето да стане,още повече до края на седмицата…

Няколко месеца.Но не се настройвам за положителна развръзка предвид обстоятелствата.
А това че Ви е дала срок според мен също не е гаранция.Бих повярвала,че е добра ,макар да се случат прогнозите и след времето,дадено от нея.Стискам палци! Споделете мнение и в двата варианта (:

Преди три месеца ми позна,също със срок,като тогава нещата се случиха 2 дни след срока. Сега трябваше да стане до края на изминалата седмица,но според мен е невъзможно,срока измина,ситуацията си е същата и явно този път не позна..

# 187
Свети светлинка  кутията ти е пълна и не мога да ти отговоря.

# 188

Скрит текст:
[/quote]
Означава, че преди години ходих при нея. Няколко пъти в продължение на 5г.
Абсолютно всичко позна.
Няма дума, да не е казала, и да не е станало.
Включително, че ще се опитат да ме убият с магия  и, че не и вярвам,  но като дойде ред ще се сетя и да се моля на бог.
Това се случи и бог ме спаси.
Бях на смъртно легло от магия.
И ми разваляше  каквото ми правеха, но каза, че цял живот ще ми пратят.  И по добре да се махна от там за да се спася.
И когато това се случи с незнайното ми и без обяснения боледуване, се отказах от това, което искам, за да съм жива.
И сега имам нужда, някой да ми каже какво следва, за да не си губя времето.
Не искам 50/50.
Искам 100%.
Но се притеснява може ли още.
Защото ми направи впечатление, че преди 16г като ходех, имаше много , които познаваха,  но после с годините, отслабва им дарбата ли не знам.
А аз ходех с приятелки и на всички познаваха.
Не на мен да, на теб не.
Такива неща са ми казвали описвали ситуация до часа, в който ще се случи.
Даже се чудя останаха ли такива.
И със сигурност няма да ги намерите тук.
Такива хора не искат да са известни.
Аз на една и бях пуснала телефона във форум, и тя си го смени...
Но и тя в последно време мисля, че само глупости върти.
Такива хора ще чуете от познат на познат .
Всички други ала.бала.
Аз мисля да отида до Кръстова гора.
Там два пъти ходих и каквото исках стана.
Няма нужда да знаеш как ще стане.
Въпроса е да знаеш, че каквото искаш ще стане.
[/quote]

Малко е странно толкова много да познава, пък толкова малко да е дискутирана във форума.

# 189
Като пишеш "ясновидка Ресен" в гугъл, излизат страховити неща.

# 190
Има статия, че гледачка от Ресен е лежала в затвора за измама. Лоша работа.

# 191
Аз не говоря , за тези от Гугъл  и в затвора. Жената тогава имаше снаха вече. Не знам на колко години е 60-70 да е сега.
Плюс това, точно гледачки  описани тук, нищо не познават. Един път като станат известни и не знам сякаш дарбата им секва.  Всички тези онзи Христо с кафето Ивелина Христова.. къде са ?

# 192
Здравейте, моля ви бихте ли ми дали някакви мнения за Гери ( Гергана ) от Благоевград, мисля че ходи и в Пловдив, от ромски произход е! Чух две мнения в двете крайности и би ми се искало да чуя още малко за нея?
Благодаря Simple Smile

# 193
Може ли да ми пишете малко повече информация на лично. За кой град става въпрос и др.

Докато намеря моят таро гадател ми беше трудно, преди месец ми гледаше една жена на Таро за сега съм доволна от нея. Всичко се случи както тя ми каза.
Напишете и на мен, моля контакти на тази жена. Аз за таро последно ползвах услугите на Астролог Ангела (така се пише във фейсбук), защото ми е супер удобна комуникацията с нея. А и цената беше само 20 лв., като не ме е ограничавала за броя на въпросите. Препоръчвам я, доста неща ми "хвана" с картите. Но е хубаво да си имам още един вариант за нещо по-важно. Grinning
Писах ви на лично

# 194
Здравейте, моля пишете и на мен ❤
Може ли да ми пишете малко повече информация на лично. За кой град става въпрос и др.

Докато намеря моят таро гадател ми беше трудно, преди месец ми гледаше една жена на Таро за сега съм доволна от нея. Всичко се случи както тя ми каза.
Напишете и на мен, моля контакти на тази жена. Аз за таро последно ползвах услугите на Астролог Ангела (така се пише във фейсбук), защото ми е супер удобна комуникацията с нея. А и цената беше само 20 лв., като не ме е ограничавала за броя на въпросите. Препоръчвам я, доста неща ми "хвана" с картите. Но е хубаво да си имам още един вариант за нещо по-важно. Grinning
Писах ви на лично

Общи условия

Активация на акаунт