Ясновидци - тема 48

• 40 573
  • 584
  •   4
Отговори
# 270
  • плевен
https://www.facebook.com/share/1Aw7W3iJg7/

Здравейте,  отзиви за тази жена ? Търсих , но нищо не открих . Благодаря 😊

# 271
https://www.facebook.com/share/1Aw7W3iJg7/

Здравейте,  отзиви за тази жена ? Търсих , но нищо не открих . Благодаря 😊

Е, моля те... "Послание за вас от еднорозите..."
За какво си говорим изобщо. Аз ще си напечатам карти "Послания от външния клозет" и ще снимам клипчета из социалките! Не се лъжете по такива!

# 272
Ходих в комплекса на Преподобна Стойна м.г. по Великден. Не го бях посещавала преди, но го сънувах около година по-рано и реших, че ще отида, когато имам възможност. Месец след това попаднах в жестока катастрофа и едва оцелях. Още не съм се възстановила напълно.

Не съм се замисляла за връзка между посещението и катастрофата. Хрумна ми едва сега като прочетох коментарите. Не съм вярваща, не съм се молила за нищо, когато бях там. Просто го посетихме с децата като туристическа дестинация. Не вярвам в магии, изчиствания, ритуали и др., интересувам се единствено любителски от таро, астрология и манифестиране, но по-скоро от любопитство и за развлечение. Не съм чувствала тежест и неприятни усещания, когато бяхме там. Децата също. Гледам си сега снимките от мястото - всички изглеждаме щастливи.

# 273
Ходих в комплекса на Преподобна Стойна м.г. по Великден. Не го бях посещавала преди, но го сънувах около година по-рано и реших, че ще отида, когато имам възможност. Месец след това попаднах в жестока катастрофа и едва оцелях. Още не съм се възстановила напълно.

Не съм се замисляла за връзка между посещението и катастрофата. Хрумна ми едва сега като прочетох коментарите. Не съм вярваща, не съм се молила за нищо, когато бях там. Просто го посетихме с децата като туристическа дестинация. Не вярвам в магии, изчиствания, ритуали и др., интересувам се единствено любителски от таро, астрология и манифестиране, но по-скоро от любопитство и за развлечение. Не съм чувствала тежест и неприятни усещания, когато бяхме там. Децата също. Гледам си сега снимките от мястото - всички изглеждаме щастливи.
1 месец след това, не означава задължително, че и станало заради посещението. Но ние се изпокарахме и попадахме в ситуации, почти да катастрофираме, на няколко пъти, и то на връщане. И едни полицаи, при положение, че ние бяхме само жени, наконтени, усмихнати, млади, с децата, се държаха отвратително. Ама бяха много противни, чудеха се за какво да се заядат.....

# 274
Някой да си е правил четене при Tarot Master Olivera? Почти няма отзиви за нея. Само две-три тук.

# 275
  • България
Препоръчайте човек за контакт с починал. Няма значение къде в България е, но да има познаваемост понеже съм забелязала, че пишете познаваемост 40-50% което направо си не е никакво познаване това си е чисто статистическо налучквате и според мен си е чиста загуба на време с шарлатани. Ако сте попаднали на някой който е направил интересен разговор с имена и точни неща от починалият това става, но тези баба ти е тук и казва, че е добре и да не се тревожиш също за мен са шарлатани на много нива Simple Smile Благодаря на всеки споделил

# 276
Онзи същият мъж, за когото писах нагоре, той ходеше при Милка в Карайсен. Тя прави контакт с починали. И други познати са ходили, предполагам, че жената още практикува.

# 277
Мнения за Пепи Янкова?

# 278
Онзи същият мъж, за когото писах нагоре, той ходеше при Милка в Карайсен. Тя прави контакт с починали. И други познати са ходили, предполагам, че жената още практикува.
Милка прави контакт с починали да аз също съм ходила при нея 2 пъти. Жената има някаква дарба просто е супер далеч и е много сложно с часовете

# 279
Кординати на някой добър при чистене на негативи?
Здравейте, оказа ли се, че Ангелина от Люлин 2 е добра за чистене, нали я пробвахте, кажете, а някой друг около София и Пловдив!?Пепи Янкова от Пловдив само гледа на карти Ленорманд или и чисти!?

# 280
Здравейте, оказа ли се, че Ангелина от Люлин 2 е добра за чистене, нали я пробвахте, кажете, а някой друг около София и Пловдив!?Пепи Янкова от Пловдив само гледа на карти Ленорманд или и чисти!?
За чистене и аз търся човек. Пепи Янкова ми гледа не Ленорман , но дали е познала времето ще покаже.

# 281
Lady Kalinka, аз също искам да се срещна с такъв човек, но трябва да изчакам да минат 40-те дни. Наскоро питах тук в темата за Диляна Герганска, от София е. Има канал в Youtube и така разбрах за нея. Другата, която е коментирана в старите теми, е Таня от с. Ребърково. Моля, ако посетите някой, оставете мнение тук.

# 282

Е, как да разбера дали я е изчистила. От никъде взорът надежда ни види все още.

# 283
Здравейте, търся координати на Веска от Катуница.Ходила съм преди много години при нея, но не се сещам точно къде се намираше. Някой ходил ли е при нея

# 284
Здравейте, Някой знае е ли дали Иванка от Войново Габровско още гледа и дали има контакт с нея?
Благодаря предварително Blush

Общи условия

Активация на акаунт