Ясновидци - тема 48

• 40 503
  • 582
  •   10
Отговори
# 285
Милка от Карайсен много е хвалена, но  при мен не се получи. Каза ми, че баща ми / починал/  е много недоволен от мене, защото не ходя на гробища, което не беше истина. Тогава ходехме с майка ми поне веднъж в месеца. Друго не си спомням от ходенето при нея.

# 286
Вече не гледа, скоро й звънях. Отказа ми.
Здравейте, Някой знае е ли дали Иванка от Войново Габровско още гледа и дали има контакт с нея?
Благодаря предварително Blush

# 287
  • On the sea
Мнения за Пепи Янкова?
Аз лично не съм доволна, голямо налучкване и разпитване беше, нищо не се случи така както каза, даже стана обратното. Отделно половината време ме говореше за сина си и разсадите си, което мен като цяло не ме вълнуваше в този момент. На колежката също гледа и на нея нищо не позна. Все пак вие сама си преценете, може да има и доволни от нея, но аз не съм сред тях.

# 288
Момичета, здравейте. Знаете ли дали нумероложката Стефка Добрева от Бургас все още приема хора за консултация?

# 289
https://www.tiktok.com/@hand.made.art_by.pepa?_t=ZN-8ydzF5yU9Ic&_r=1.          Попадна ми случайно, какво ще кажете за нея!? Предложете ми освен в църквата, кой разваля негатив, магия успешно!?

# 290
В църквата как се разваля магия - някаква специална молитва ли?

# 291
За Киприяновата молитва става на въпрос, като се каже на свещеник да ви чете, но на мене тук в нашите църкви няма такъв ефект. Единствено много силно чувствах освобождаване и лечение и силна енергия в Атина Гърция,но не мога да отида в момента там. Затова питам за човек, който да помага около София и Пловдив.

# 292
Здравейте,

До сега винаги съм чела форума и никога не съм си позволявала да пиша. Но сега съм истински отчаяна. В последните 9-10 месеца не спират да ми се случат негативни неща, които са свързани със здравето на близки мои хора. Може би си въобразявам, но винаги се случва в точно определени дати от месеца. До сега винаги съм повтаряла,че не вярвам в магии, ясновидци и прочие, но в момента съм в положение,в което съм готова да пробвам абсолютно всичко само, за да помогна на близките си. Интересувам се от човек, който гледа и разваля магии в района на София (може и друг град, стига да сте доволни).
Благодаря предварително!

# 293
# 294
  • България
Онзи същият мъж, за когото писах нагоре, той ходеше при Милка в Карайсен. Тя прави контакт с починали. И други познати са ходили, предполагам, че жената още практикува.
Милка прави контакт с починали да аз също съм ходила при нея 2 пъти. Жената има някаква дарба просто е супер далеч и е много сложно с часовете

За нея чух от няколко места познаваемост точно 40-50% което не знам как да го разбирам и да пътя  е доста до нея, не искам да ми каже точно като на другата потребителка само, че баща и не е доволен от нея щото не ходи на гробища Grinning
Звънях и на Таня от Ребърково но в момента не говори с починали каза...

# 295
За Киприяновата молитва става на въпрос, като се каже на свещеник да ви чете, но на мене тук в нашите църкви няма такъв ефект. Единствено много силно чувствах освобождаване и лечение и силна енергия в Атина Гърция,но не мога да отида в момента там. Затова питам за човек, който да помага около София и Пловдив.
И за мен църквите у нас нямат особен ефект. Тук по-нагоре предложиха ротондата Свети Георги в София, тя била най-старата сграда изобщо в София. Но там НЕ четат Киприянови молитви. Тези в Света Неделя не действат много. В Лозенец на Кръста също четяли Киприянови молитви.

# 296
Веднъж ми казаха, миряните от Горубляне, че Василиеви молитви, на 01.01 са най-силни, а не Киприяновите....

# 297
Веднъж ми казаха, миряните от Горубляне, че Василиеви молитви, на 01.01 са най-силни, а не Киприяновите....
Много тежка мисия. Поповете отказват да ги четат.

# 298
  • гр.Пловдив

Защо?Трудни са за разчитане ли?

# 299

Защо?Трудни са за разчитане ли?
Нищо не е трудно, просто такива са. Веднъж помолих един отец да ми чете и той ме пита дали съм постила и после да съм идела, но нямаше никакво желание и аз не отидох. В Атина когато и да съм искала веднага са ми чели без да ме питат и да се дърпат с една благост и отзивчивост от отеца там и това е много важно,но това беше преди около 10г.,когато бях там. Тук я няма тази отдаденост към Бога. Сутрин, като тръгнеш навсякъде от къщите се носи ухание на тамян. Всеки магазин се отваря и се пали веднага кандилцето и къденето с тамян.

Общи условия

Активация на акаунт