Ясновидци - тема 48

• 39 764
  • 575
  •   4
Отговори
# 510
  • Sofia
Това, което ми каза на мен, беше как ще се развие ситуацията ми в следващите 2-3 месеца и точно така стана, на втория месец. Правила съм само 1 консултация с нея и не виждам по какъв начин изкарвам пари от това, че споделям. Писала съм и за другите, при които съм ходила. В случая отговорих на въпрос за Ангелина и тази от Пиротска. Пиша, защото и двете ме подведоха относно същата ситуацията, както и няколкото други, които споменах. Защо може да се казва за тези, от които не сме доволни, но не и за тези, от които сме? Наистина не разбирам.

Аз също съм я пробвала два пъти и двата пъти прогнозира само до месец време, не знам как Ви е познала за девет месеца напред 🤷♀

# 511
Здравейте, някой има ли актуален номер на Ангелина от Люлин? Трябва ли да и се звъни предварително? Също, ако някой знае на какво гледа? Благодаря предварително ☺️

# 512
  • Sofia
Гледа на обикновени карти - реди няколко и почва да говори. На мен ми каза, че имам магия, но че не е сериозно и с някакви ритуали, всичко ще се оправи до 30 дни точно. Изпълних всичко супер точно  - някакви води пръсках всяка  сутрин, спах върху нещо.... въобще пълен цирк, но тогава бях готова на всичко. Абсолютно нищо от това, което каза не стана, а ходих общо 3 пъти при нея. Пълни глупости са това. Същото за Ати от Драгиново и тази от Пиротска, Исмаил ходжа. Всички те уж нямат такса, но като отидеш 3-4 пъти при всяка, сметнете колко излиза. Аз съм оставяла по 30-50 лв.
Здравейте, някой има ли актуален номер на Ангелина от Люлин? Трябва ли да и се звъни предварително? Също, ако някой знае на какво гледа? Благодаря предварително ☺️

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 23:38 от Scarlett83

# 513
Здравейте!
Гледам, че и други се включват, предлагайки уменията си за гадаене с карти, ще се предложа и аз. Разбира се, не става върпос за взимане на пари и дълбоки прогнози. Сдобих се с картите на Сибила(цигански карти) и вярвам в тях на 100%. Шокирана съм даже от точността им. Аз обичам да задавам конкретни въпроси, за да получавам конкретни отговори. Та, тези карти са точно за това. Дават ясни, категорични и в кратък срок от време отговори. Ако някой желае да попита нещо конкретно картите - нека ми пише.

П.С. За здраве НЕ ИСКАМ да питам. Както и за съдбата на децата ви, ще бъдат ли щастливи и пр. Тук намесата е жестока и не е моя работа да давам съвети, прогнози и диагнози за никого. За което се извинявам.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 12:36 от Viollaa

# 514
Това, което ми каза на мен, беше как ще се развие ситуацията ми в следващите 2-3 месеца и точно така стана, на втория месец. Правила съм само 1 консултация с нея и не виждам по какъв начин изкарвам пари от това, че споделям. Писала съм и за другите, при които съм ходила. В случая отговорих на въпрос за Ангелина и тази от Пиротска. Пиша, защото и двете ме подведоха относно същата ситуацията, както и няколкото други, които споменах. Защо може да се казва за тези, от които не сме доволни, но не и за тези, от които сме? Наистина не разбирам.

Аз също съм я пробвала два пъти и двата пъти прогнозира само до месец време, не знам как Ви е познала за девет месеца напред 🤷♀
Гледа на обикновени карти - реди няколко и почва са говори. На мен ми каза, че имам магия, но че не е сериозно и с някакви ритуали, всичко ще се оправи до 30 дни точно. Изпълних всичко супер точно  - някакви води пръскат всяка  сутрин, спах върху нещо.... въобще пълен цирк, но тогава бях готова на всичко. Абсолютно нищо от това, което каза не стана,а ходих общо 3 пъти при нея. Пълни глупости са това. Същото за Ати от Драгиново и тази от Пиротска, Исмаил ходжа. Всички те уж нямат такса, но като отидеш 3-4 пъти при всяка, сметнете ксо излиза. Аз съм оставяла по 30-50 лв.
На една приятелка и е казала нещо, което ще стане след година и наистина е станало. Две неща е казала и двете са станали. Може и случайност да е

# 515
Посочете къде съм писала за нея, моля, че вярно, навъртяла съм километража на ЕГН-то, ама още съм далеч от деменцията.

Взех ѝ мела от темата. За бъдещето - не знам какво е познала и какво не, защото не е дошло. Иначе описа 1:1 ситуацията и хората в нея.
Писах й, тя връща и там се уговаряте кое как какво.

# 516
Scarlett83 - коя е тази жена от Пиротска, Ина ли имате предвид или Емилия?

Искам да попитам и тези, които са били при Светлана от Сухата река, която вече не гледа дали всичко им е познала или има и неточности? Моята приятелка, която като цяло е доволна от нея още си чака едно нещо да се сбъдне, но не се е случило. Иначе тя точно и подробно й описа хора от бъдещето й.

Приятелката ми е била при нея лятото на 2016 година, а Светлана й е описала 1 към 1 хора, които е срещнала за първи път пролетта на 2017 година. Но друго нещо, което й е казала не й оставя мира, защото още не се е случило и както изглежда няма изгледи да се случи.

Може ли някой да е толкова добър за максимум до година напред, а в по-далечно бъдеще така да обърка нещата?

На приятелката ми й е станало нещо като фикс идея. Дори й се иска никога да не беше отивала при Светлана, защото вече граничи с обсесивна мисъл за този човек. Тя го осъзнава, но е по-силно от нея. Така силно я тегли към него, като обезумяла е. Дори излязоха с този човек два пъти, но той просто не изпита нищо към нея и тя изпадна в нервна криза тогава и плака много.

Имам чувството, че след като Светлана й е вкарала тези розови балони за брак с този човек и приятелката ми съвсем се е обсебила от него. Вече колко години по-късно той идея си няма за нея и си има връзки с различни жени, но винаги други. Много ме е страх и на мен да не ми втълпят така нещо грешно. Има ли и други, ходили при Светлана, на които тя им е вкарала такава програма? Как може човек да изхвърли тези натрапчиви мисли като вижда, че чувствата ще си останат несподелени и реално човекът не изпитва същите чувства?

Съсипа си личния живот и загуби години в чакане на този мъж, но е по-силно от нея.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 17:44 от Kamelia_Prague

# 517
  • Sofia
Да, Емилия... уви, пълна загуба на време

# 518
Ооо да, тя и на мен ми каза такива глупости, че направо е смешно. Мен ме прие в Западен парк мисля, че беше, но е точно същата. Направо сценарий за филм ми описа.

# 519
И аз.още си чакам събитията,предсказани ми от Любо Алексиев, Теменужка, баба Златка от Алдимировци, и жената с обикновените карти. Септември е, а вече мисля, че няма за стане....

# 520

Моя приятелка се е допитвала до тази девойка. Била доста самоуверена. Казала и че щял да се обади приятелят и с когото са приключили. Да, ама не. Той вече е с друга и то доста сериозно. Приятелката ми  и казала, а тази дама и казала ,, Щом съм казала, значи ще се обади.” 😁

# 521
Здравейте, търся телефона на Фатме от Несебър.

# 522
Искам да помоля за мнение за Таня (София) с телефон 0899 446 864, не била Таня от Люлин, а друга.

За Лина пробвах да намеря сайта й, но е изтрит. Някъде прочетох, че си е закрила сайта, защото недоволни клиенти искали да се саморазправят с нея.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 22:58 от Kamelia_Prague

# 523
Здравейте, търся телефона на Фатме от Несебър.
0898535435

# 524
Мнения за Ask The Tarot от YouTube?

Общи условия

Активация на акаунт