Ясновидци - тема 48

• 39 615
  • 572
  •   3
Отговори
# 495
И аз да питам за телефонен номер на Богдана
За жената с обикновените карти, аз бих казала, твърдо не

# 496
Някой при тази вещица да се е съветвал 😁
От любопитство й писах 150€!!!! За ритуала на незнайна във фб ми се видя доста доста да хвърли едни карти
На мен една чужденка от ЮАР ми гледа на карти таро по Инстаграм за 13 и нещо лв.

# 497
  • Sofia
Ангелина от Люлин, тази от Пиротска, жената с обикновените карти, Фатме от Несебър, Емма и картите, sent with love, Ати от Драгиново - това са тези, които съм била и не само, че абсолютно нищо не познаха, но някои от тях се кълняха в точно обратното на това, което стана.
Единственото една жена, която ми направи подробна Таро консултация, ми каза точната развръзка в детайли - писала съм вече за нея, но 9 месеца по-късно, още съм изумена, да не говоря за някои от детайлите, които спомена

Сега като един рационален човек ще дам малко инфо за няколко от врачките ,които бяха посетени :
1.Силвия от Перник -тази дето драска на лист ....Изключително надменна жена с самочувствие до небето .Първо По телефона ми казва едни неща ,които на живо ми каза точно обратното  .Когато й казах ,тя започна да се припокрива .Първо ми обяснява за съдбата ,че не се променя ,а после си противоречи .Позна от обща култура май няколко неща ,но нищо конкретно за абсолютно нищо не казва .
2.Бойка от Перник -по -рано наистина познаваше ,два пъти ходих тази година при нея ,абсолютно нищо не позна и те гони за 5 Мин !
3.Богдана от Перник- ходих преди пет години при нея ,беше наистина невероятно ,всичко ми позна до ден днешен ,неща ,които не можеш да налучкаш .
4.Ивелина Христова ,тази дето спечели ясновидци -абсолютната нула е тя .Абсолютно нищо за минало,настояще и бъдеще .
5.Някаква Моника ,дето ти говори психологически неща по телефона и после ти вика дай 60 лв ,абсолютно нищо само питане за информация и връщане на вече подадената информация.
6.Жената с картите ,някакви като Таро .Жената има резон в думите си ,даже леко впечатлява ,но не ми даде никаква прогноза за нищо .Общи приказки ,които е нормално да паднат с настоящето .Може би има нещо там ,но няма как да бъда сигурен .
7.Румяна -и тя драска някакви неща -нея в спрях на 6-тата минута и й пожелай приятен ден .
8.Сега си записах час за Анелия астроложка ,дайте мнения .
9.Мисля да посетя Таня и Ангелина от Люлин и жената от Пиротска ,моля дайте мнения и за тях ,след което приключвам с това турне Simple Smile

# 498
Scarlett83, може ли на лично данни за жената с Тарото? Дистанционно гледа ли? Благодаря! Hands Pray

# 499
  • София
Scarlett83, може ли на лично данни за жената с Тарото? Дистанционно гледа ли? Благодаря! Hands Pray

Аз ще помоля тук да напишете за тази жена с тарото Simple Smile

# 500
^може ли повече информация за Богдана?
Тук една потребителка е написала, че за бъдеще не познава, само за настояще и минало: https://bg-mam.ma/p/1122773/38869805

Таня от Люлин не отговаря на телефона си.

Някой да в ходил при някаква Снежа от Княжево? Вметнаха ми я,че била добра, нямала такса…
Княжево в София ли? Гугъл нищо не открива като информация за тази Снежа.

За София искам да попитам Светлана от Сухата река всичко ли е познавала, защото на една моя приятелка е познала почти всичко, но едно нещо не успя да познае. Вече 10 години не се е случило.
Богдана май не гледа вече ,дано е жива и здрава ,защото преди 5 години ходих при нея и май не беше много добре .Търсих я по телефона и вече е неактивен ,посетих я до тях и се вижда,че никой не живее там ,иначе беше на първия етаж на един един блок .Тази жена наистина позна абсолютно всичко,работата ми ,личния ми живот и конкретни ситуации ,които просто няма как да налучкаш .Но за съжаление май няма да се видим повече .40 Мин ми говори без да ми задава какъвто и да бъде въпрос ,всичко точно ,ясно ,конкретно със срокове .Това наистина е точна работа .

# 501

Ако става дума за tarot.lovecompass@gmail.com
 мога да кажа следното. От всички ютюб и прочее тароложки, при които правих лично четене, само тази дама ми каза истината. Всички говореха за голяма любов, за пауза, не за край, как ме обичал и страдал и щял да се връща и тнт. Тя ми каза, че човекът си е психопат и най-хубавото, което е могло да ми се случи е да го разкарам.
Така че, лично аз, съм доволна.

# 502
Свърши лятото и рекламата почна 😂

# 503
  • Sofia
Да, за нея става въпрос. На мен много ми помогна. Само съжалявам, че не се бях консултирала с нея по-рано. Защото всички останали ми говореха пълни глупости. Естествено, моя си е вината, че вярвах. Но това беше,което исках да чуя.
Тази жена ми каза точно какво ще се случи. Което по това време ми звучеше невъзможно. За мое съжаление обаче, точно така се развиха нещата.

Ако става дума за tarot.lovecompass@gmail.com
 мога да кажа следното. От всички ютюб и прочее тароложки, при които правих лично четене, само тази дама ми каза истината. Всички говореха за голяма любов, за пауза, не за край, как ме обичал и страдал и щял да се връща и тнт. Тя ми каза, че човекът си е психопат и най-хубавото, което е могло да ми се случи е да го разкарам.
Така че, лично аз, съм доволна.

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 15:31 от Scarlett83

# 504

Ако визирате моя коментар, може да погледнете назад в темата, че първо - не съм от онзи ден тук и второ - съм давала не едно и две мнения за тези, така наречени, тароложки. Не правя реклама на никого. Дамата наистина разбира от картите, защото от тях разбирам и аз. И нямаше изобщо да пиша, ако наистина не ми помогна!

# 505

Ако визирате моя коментар, може да погледнете назад в темата, че първо - не съм от онзи ден тук и второ - съм давала не едно и две мнения за тези, така наречени, тароложки. Не правя реклама на никого. Дамата наистина разбира от картите, защото от тях разбирам и аз. И нямаше изобщо да пиша, ако наистина не ми помогна!
Значи пишете и и после?

# 506

Значи пишете и и после?
Едни и същи два профила пишат за тази поредна мистериозна топ познавачка набивате се на очи просто… всеки има право да изкарва пари ама не и по този начин! Въпрос на морал! тук доста минаха… « много познаващи»  но явно таро лов не знам какво е с непосилна такса за повечето?! А и кой ще се върже на един имейл не знам.
Как пък никой друг от старите потребители не я пробва да изкаже мнение

# 507
Аз също съм я пробвала два пъти и двата пъти прогнозира само до месец време, не знам как Ви е познала за девет месеца напред 🤷♀

# 508
Наистина ми е интересно как се процедира. Пишете и. Какви данни се дават, как се комуникира, как се плаща и колко?

# 509
Мисля че иска 70лв. доколкото си спомням.

Общи условия

Активация на акаунт