Ясновидци - тема 48

• 39 695
  • 573
  •   6
Отговори
# 480
Дайте пак телефона на това Фатме

A Moon the forest path май вече няма такъв акаунт

В тубата все още има, ако го говорим за същата, вчера имаше видео.

# 481
Скоро попаднах на тази особа. Някой да е бил при нея?

Тъй като не ми дава да пиша нов пост пиша под този. Сега гледах последния епизод на Невена Цонева. Има интересен гост.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 17:03 от lardero

# 482
# 483
Здравейте, момичета,
Не се стърпявам и пиша за чакрите: при повечето хора някоя чакра "издиша" или въобще не работи. При последния ми "преглед" не ми работеха 6 от 7. От умора. Фактори много - начин на мислене, отношения, стрес и... ясновидки. Ясновиждането е вмешателство в биополето на човека. Единици са хората, които могат да черпят информация от общото информационно поле. И така като се отиде на 1, 2, 5, 10 гледачки и какво става - чакрите не работят, а като следствие от това губите енергия и се чувствате съсипани.
Вярвам, че всеки върви по пътя си и се учи с различно темпо, както и че няма универсално лекарство или човек, които да помогнат на всеки. Болести и хора/ситуации ни се дават неслучайно. Те ни учат на нещо и когато разберем посланието - си отиват. Изненада, нали?
Защо да искаме да върнем човек, който ни е тровил години наред или е сновал "иди ми-дойди ми" в живота ни? Нужно е да обичаме и уважаваме себе си, за да срещаме достойни партньори.
Никой не се ражда сам на тази земя. Има помощници - видими и невидими. Стига да не се вкопчваме с егото си в нещо или в някой и всичко се подрежда.
А ако сте в "иди ми-дойди ми" връзка, препоръчвам Ви да прочетете за контразависимостта.
Желая Ви светлина и любов!

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 04:28 от tiarina

# 484
Здравейте ,някой би ли дал номера и малко инфо за жената с обикновенните карти или на някой ясновидец от София ,който наистина познава за бъдещето и то без да подпитва .Нека ми пише на лични,защото ситуацията е много сериозна ,а все шарлатани са се навъдили .Благодаря ви предварително !

# 485
На мейл дистанцинно са ми познавали малко - последно една дама на име маг Жужи.

# 486
Досега само една категорично мога да кажа, че ми е познала. Далечната 2000 беше. Говорихме по телефона. Нямам никакъв спомен от къде бях намерила номерът и. Тогава имах приятел и питах за него. Каза, че ще се разделим. Ще има друга жена и че някой ни пречи да сме заедно. Така и стана. Тогава изобщо не и повярвах. Бях на крилете на любовта. Жената се казваше Касандра. След години търсих някакви координати да намеря, но уви…
Също съм доволна и от Данчето, някакво Варненско село беше. Нещата които ми каза се случиха едно към едно.
И от там насетне….. няма врачка, гледачка и тароложка която да ми е познала.
Ох, да писах и на този Николай от предаването на Невена Цонева. Развалял магии , ама лично трябва да се отиде.

# 487
Аз съм на път да жертвам 80 евро за една украинска от ФБ, която обещава до 10 дни да има развитие по казуса.

# 488
Аз съм на път да жертвам 80 евро за една украинска от ФБ, която обещава до 10 дни да има развитие по казуса.
Проверихте ли дали има отзиви? Коя е тя?

# 489
На случаен принцип се замотах в такива групи. Пускат безплатно отговор на твой въпрос и зарибяват. Золотова, Александра или Ангелина беше. Писахме си вчера, че ще проуча как да платя. Казах и, че ще стане другата седмица, че не съм в България. Сега пак ме пита дали съм проучила..  Абе, ни в знам, ни я познавам. Беля ще си докарам май.

# 490
На случаен принцип се замотах в такива групи. Пускат безплатно отговор на твой въпрос и зарибяват. Золотова, Александра или Ангелина беше. Писахме си вчера, че ще проуча как да платя. Казах и, че ще стане другата седмица, че не съм в България. Сега пак ме пита дали съм проучила..  Абе, ни в знам, ни я познавам. Беля ще си докарам май.
Такова име преди време излизаше с платени реклами във фб.. щом имате излишни пари дайте едва ли ше са единствените които ще ви иска

# 491
Някой да в ходил при някаква Снежа от Княжево? Вметнаха ми я,че била добра, нямала такса…

# 492
На случаен принцип се замотах в такива групи. Пускат безплатно отговор на твой въпрос и зарибяват. Золотова, Александра или Ангелина беше. Писахме си вчера, че ще проуча как да платя. Казах и, че ще стане другата седмица, че не съм в България. Сега пак ме пита дали съм проучила..  Абе, ни в знам, ни я познавам. Беля ще си докарам май.
Такова име преди време излизаше с платени реклами във фб.. щом имате излишни пари дайте едва ли ше са единствените които ще ви иска
То понеже всички пари, похарчени досега, са инвестиция.

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 21:53 от Dragmirа

# 493
Сега като един рационален човек ще дам малко инфо за няколко от врачките ,които бяха посетени :
1.Силвия от Перник -тази дето драска на лист ....Изключително надменна жена с самочувствие до небето .Първо По телефона ми казва едни неща ,които на живо ми каза точно обратното  .Когато й казах ,тя започна да се припокрива .Първо ми обяснява за съдбата ,че не се променя ,а после си противоречи .Позна от обща култура май няколко неща ,но нищо конкретно за абсолютно нищо не казва .
2.Бойка от Перник -по -рано наистина познаваше ,два пъти ходих тази година при нея ,абсолютно нищо не позна и те гони за 5 Мин !
3.Богдана от Перник- ходих преди пет години при нея ,беше наистина невероятно ,всичко ми позна до ден днешен ,неща ,които не можеш да налучкаш .
4.Ивелина Христова ,тази дето спечели ясновидци -абсолютната нула е тя .Абсолютно нищо за минало,настояще и бъдеще .
5.Някаква Моника ,дето ти говори психологически неща по телефона и после ти вика дай 60 лв ,абсолютно нищо само питане за информация и връщане на вече подадената информация.
6.Жената с картите ,някакви като Таро .Жената има резон в думите си ,даже леко впечатлява ,но не ми даде никаква прогноза за нищо .Общи приказки ,които е нормално да паднат с настоящето .Може би има нещо там ,но няма как да бъда сигурен .
7.Румяна -и тя драска някакви неща -нея в спрях на 6-тата минута и й пожелай приятен ден .
8.Сега си записах час за Анелия астроложка ,дайте мнения .
9.Мисля да посетя Таня и Ангелина от Люлин и жената от Пиротска ,моля дайте мнения и за тях ,след което приключвам с това турне Simple Smile

# 494
^може ли повече информация за Богдана?
Тук една потребителка е написала, че за бъдеще не познава, само за настояще и минало: https://bg-mam.ma/p/1122773/38869805

Таня от Люлин не отговаря на телефона си.

Някой да в ходил при някаква Снежа от Княжево? Вметнаха ми я,че била добра, нямала такса…
Княжево в София ли? Гугъл нищо не открива като информация за тази Снежа.

За София искам да попитам Светлана от Сухата река всичко ли е познавала, защото на една моя приятелка е познала почти всичко, но едно нещо не успя да познае. Вече 10 години не се е случило.

Общи условия

Активация на акаунт