Ясновидци - тема 48

• 39 792
  • 575
  •   3
Отговори
# 540
Здравейте, бих искала да попитам какво Ви е мнението за Радо от Асеновград?
Както така все още гледа ли и какви координати можете да ми дадете?
Благодаря ви!

# 541

Някой правил ли си е таро консултация с тази дама -Angel Wings tarot, има ютуб канал, интересно чете картите..

# 542
Жената с карти Ленорман обаче не отговаря като й пишеш в фб.

А по-нагоре някой беше писал за чат гпт Simple Smile) На мен си ми изглежда нелепо, питам го.. за да си подхранвам илюзиите сигурно 😁 Няколко месеца го питам за един човек, отговорът му винаги е еднотипен - още по-нелепо, - мисли за теб, но има съмнения и тем подобни глупости, от човека ни вест ни кост естествено 😆

Някой успял ли е да се свърже с Фатме след първи разговор ? Колкото пъти да звъня и пиша преговаря с "работя". Тези,които не можем да идем до Несебър и също си плащаме не сме ли работа . Трябва ми спешно някой поне толкова добър.
Имам координати на жена за гледане със карти Ленорман, който проявява интерес.
Отговорите са по конкретни от тези със Тарото .

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 22:29 от Ally_

# 543
# 544
Аз на Chat GPT като го питам някой въпрос ,първо си подреждам моите карти Ленорман и му пиша какви са и той ми ги тълкува в текст.Доволна съм.Иначе съм пробвала той да ми ги тегли и тълкува-но нищо вярно няма там.

# 545
Здравейте, препоръчайте ми някой таролог,  или може би някой от пишещите тук, за който не се чака  за час , да умее да анализира добре текуща ситуация.

Аз съм доволна от Таролина и Sent with Love
Sent with Love май вече не отговаря на запитвания, или поне на мен не ми отговаря 😀
За Таролина се чака няколко дена, няма да стане веднага
    Sent with Love и на мен не отговаря,  отдавна й пиша периодично на мейла, но не връща, много странно, може би вече не прави лични четения, като цяло е точна за текуща сутуация, за бъдеще също до някъде....Таролина съм 50/50, имаше моменти когато ми е познавала , последния път не стана така...ChatGPT също прави адекватни таро подредби, но на моменти си украсява, въпреки,  че аз му казвам да не захаросва Simple Smile, понякога се случва дадено нещо понякога не ....друг има ли опит с ChatGPT за таро подредби?
Здравейте! Пробвах ChatGPT, провокирана от вас, но тълкуването беше посредствено и на моменти неточно. Работя с Таро. Направих подредба за въпрос, на който отговор щях да имам до седмица и му качих снимка. Първо ми обърка картите, след това започна тълкуване като смени посоките на времето. Поясних му картите и му обясних, че тълкува минало за бъдеще. След извинения от негова страна ми даде елементарно четене. Накрая стана обратното! 😄ChatGPT ще ви извади значението на картите и ще ви даде повърхностен, механичен и доста често грешен прочит. При моя опит обърка алгоритъма тотално. За елементарна подредба от три карти, която си направите и му качите става, стига да сте хванали добре енергията. 😀🍀🌹

# 546
Реално нищо не може да замени доброто познаване на Таро от човешко същество. Особено, когато чисто интуитивно човек вижда допълващи елементи в различните тестета. Има пъти, в които интуитивното усещане за дадена подредба надделява над класическото им значение, и то се оказва точното развитие на въпроса накрая. Поне лично при мен.

ИИ има нужда от доста ясно поставяне на ситуацията, картите и изобщо да му се дадат насоки, без намеса на емоции. Другото важно е периодично ИИ да забравя всичко, което сте говорили, защото ми се е случвало чисто работно (в друга сфера) да прехвърля информация от един разговор в друг. И за Таро си го използвам за спорта (мои карти - негово тълкуване). Като след това споря с него, ако не съм съгласна с тълкуването, карам го да се обоснове на база ситуацията и картите, за които питам.

Никога не му давам да тълкува по снимка, защото е неточен. Това се отнася и до изготвянето на хороскопи примерно - само писмен формат, никакви снимки, да не говорим сам да си изчисли планетите.  ИИ е полезен в такива неща, ако човекът, който го ползва го обучи правилно.

Любопитна съм за тароложките от ютуб, имейл и други такива, но някак не мога да прескоча психологическата бариера да дам 70-100 лева на някой. Докато я прескоча, сигурно ще станат по 150-200, като при астролозите. За астролог ги давам с леко нежелание, но съм намерила за себе си човек и му вярвам, но с таролозите още не мога да се наканя.

# 547
Ellah, много си права! Подкрепям с две ръце казаното от теб. Когато гледам на приятлки има нещо, което не мога да обясня, просто тръгвам да говоря, не само по самите карти, но и някак по интуиция ли е, не знам какво. Случвало ми се е да им познавам с точност, например как ще започне нова работа, след като е загубила настоящата си и такива неща. Но основно, поне при мен де, Таро дават насоки, а не точни предсказания, случвало се е, но по- рядко. Доколкото съм запозната (аз съм прост любител), те хващат настоящата енергия и дават някакви прогнози от 3 до максимум 6 месеца.

# 548
Здравейте, може ли да споделите кой е астролога. Може и на лично. Благодаря!
Реално нищо не може да замени доброто познаване на Таро от човешко същество. Особено, когато чисто интуитивно човек вижда допълващи елементи в различните тестета. Има пъти, в които интуитивното усещане за дадена подредба надделява над класическото им значение, и то се оказва точното развитие на въпроса накрая. Поне лично при мен.

ИИ има нужда от доста ясно поставяне на ситуацията, картите и изобщо да му се дадат насоки, без намеса на емоции. Другото важно е периодично ИИ да забравя всичко, което сте говорили, защото ми се е случвало чисто работно (в друга сфера) да прехвърля информация от един разговор в друг. И за Таро си го използвам за спорта (мои карти - негово тълкуване). Като след това споря с него, ако не съм съгласна с тълкуването, карам го да се обоснове на база ситуацията и картите, за които питам.

Никога не му давам да тълкува по снимка, защото е неточен. Това се отнася и до изготвянето на хороскопи примерно - само писмен формат, никакви снимки, да не говорим сам да си изчисли планетите.  ИИ е полезен в такива неща, ако човекът, който го ползва го обучи правилно.

Любопитна съм за тароложките от ютуб, имейл и други такива, но някак не мога да прескоча психологическата бариера да дам 70-100 лева на някой. Докато я прескоча, сигурно ще станат по 150-200, като при астролозите. За астролог ги давам с леко нежелание, но съм намерила за себе си човек и му вярвам, но с таролозите още не мога да се наканя.

# 549
Здравейте, момичета!
Имам питане относно Лина. В по-стари теми прочетох противоречиви мнения за нея.
Някой ползвал ли е скоро нейните услуги?

# 550
Здравейте!
Можели координати къде точно да потърся Марица от гр. Варна и отзиви за нея?

# 551
Здравейте!
Не си губете времето. Реално погледнато нищо не се сбъдна.

# 552
Някой правил ли си е диагностика при Дияна /по телефона/?

# 553
Здравейте!
Не си губете времето. Реално погледнато нищо не се сбъдна.
За нея ли говорите или по принцип?

# 554
Ellah, много си права! Подкрепям с две ръце казаното от теб. Когато гледам на приятлки има нещо, което не мога да обясня, просто тръгвам да говоря, не само по самите карти, но и някак по интуиция ли е, не знам какво. Случвало ми се е да им познавам с точност, например как ще започне нова работа, след като е загубила настоящата си и такива неща. Но основно, поне при мен де, Таро дават насоки, а не точни предсказания, случвало се е, но по- рядко. Доколкото съм запозната (аз съм прост любител), те хващат настоящата енергия и дават някакви прогнози от 3 до максимум 6 месеца.

Аз не съм от хората, които се вълнуват от бъдещето като цяло. Обикновено въпросите ми са свързани повече с настоящето и някакви мои дилеми в него. За другото съм абсолютно съгласна. Също вярвам в това, че картите са за конкретен проблем, в който търсиш насока или съвет. Не вярвам в дългосрочните прогнози и защото енергията се мени, ситуацията се променя с действията на хората. Нещо, което е трябвало да се случи се променя от някакъв супер фин детайл в настоящето.

И с ясновидците ми е същото малко. По-назад говорих за Таня от Тънково. При мен познава настоящата ситуация, но бъдещето не се е случвало по казания начин, защото аз не съм постъпила, както ме е посъветвала или нещо друго се е случило там. Но в настоящето ме е питала за хора, с които съм се виждала малко преди да отида при нея кои са и какви са. Казвала ми е детайли, които са се случили непосредствено в същия ден. Бъдещето трябва да си го напасна, за да кажа, че е точна - тоест не е било нещо чак толкова невероятно, за да ме блъсне в челото и да кажа Уау

Общи условия

Активация на акаунт