Ясновидци - тема 48

• 39 799
  • 575
  •   1
Отговори
# 555
А коя Таня работи с дата на раждане и нумерология или тази от Трънково или тази от Люлин?

# 556
Здравейте, на скоро ходихме до Рилски манастир и по пътя за там ни казаха за една баба от село Стоп, която лее олово (куршум) останахме изключително доволни всички (бяхме 8човека и всички минахме), та чухме на тръгване докато се стикосаме по колите, вече влезли при нея хора, че коментираха някой Сашо руснака нещо лял им восък против магии и били много доволни. Не искаме да нахалстваме да влизаме да питаме за повече инфо и то пред непознати хора, та питам тук, някой нещо знае ли за този човек, отзиви има ли, контакти някой има ли? Ще ви бъда много благодарна ако някой има нещо като инфо за споделяне

# 557
[
Някой с мнение за този образ 😁img]//cdn.bg-mamma.com/rR2K/WUj0e.png[/img]

# 558
А коя Таня работи с дата на раждане и нумерология или тази от Трънково или тази от Люлин?
Тази от Люлин е с кафе ,карти и нумерология ,за днес имам час при нея ,ще споделя мнение .
[
Някой с мнение за този образ 😁img]//cdn.bg-mamma.com/rR2K/WUj0e.png[/img]
Значи този Таня от Люлин е най-голямата маймуна от всички ,дебелата й фигура подчертава лайнарското й излъчване .Това диво прасе те лъже в очите ,нищо не познава и само те пита глупости,нищо общо с ясновидка ,а поредната угоена измамница ......След 10 Мин разговор разбрах !Не ходете при нея ,нищо на никой не е познала ,хем една моя приятелка ми каза ,че нищо не й е познала и аз пак отидох !
Ангелина от Люлин е същата като Таня ,само дето не е наглярка като нея!Не се лъже да ходите при тия измамници !!!

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 16:42 от Workhard Playhard 682280

# 559
Здравейте. Искам да попитам някой скоро ходил ли е при Керанка от Русокастро, понеже разбрах преди че е била в тежко състояние с инсулт, но нямам повече информация от тогава.

# 560
Здравейте. Искам да попитам някой скоро ходил ли е при Керанка от Русокастро, понеже разбрах преди че е била в тежко състояние с инсулт, но нямам повече информация от тогава.
Айде давайте мнения за Силвия от Перник ,дали на някого е познала ,защото тя е изключително скромна в казаното и говори като последна инстанция!Та на кого е познала и на кого не ?

# 561
Сашо руснака нещо лял им восък против магии и били много доволни.
Някой лял ли си е восък, как става и действа ли?   На мен само куршум са ми ляли.
Все пак трябва да е сигурен човек, да си разбира от работата, не самозванец.
На куршума няма такса, колкото оставиш.

# 562
Аз искам да попитам за Радо от Асеновград. Още ли практикува както и имате ли мнение за него?

# 563
И аз се интересувам от Радо. Никакъв отзив няма напоследък.

# 564
Мнения за Vision Tarot от YouTube и Валентина Желева?

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 20:43 от daniela_222

# 565
Мнения за Vision Tarot от YouTube и Валентина Желева?
Нищо не става от тая

# 566
Здравейте,
Не искам да влизам в детайли, но положението ми хич не е розово. Моля споделете за човек, от който наистина сте доволни и познава бъдещето. По възможност от или около София. Познавах такава жена, но за съжаление почина. Знам, че за много от хората не искате да се говори и разпространява информация, така че ако някой би бил така добър да ми пише на лично моля. Обещавам, че няма да споделям публично предоставената ми информация.

# 567
Здравейте, искам да попитам някой ходил ли е при Динко от село Вълнари общ Шумен. Познава ли или е загуба на време, във същото село гледам че има и друга жена която гледа ако имате отзиви и за нея  пишете. Благодаря предварително

# 568
Здравейте,
Не искам да влизам в детайли, но положението ми хич не е розово. Моля споделете за човек, от който наистина сте доволни и познава бъдещето. По възможност от или около София. Познавах такава жена, но за съжаление почина. Знам, че за много от хората не искате да се говори и разпространява информация, така че ако някой би бил така добър да ми пише на лично моля. Обещавам, че няма да споделям публично предоставената ми информация.

Само се замисли. Тук има 48 теми, има списъци, поразрови, прочети, ти ако очакваш някой на лично да ти напише - ей този е перфектния човек, всичко познава, според мен много се заблуждаваш. Като те налазят с оферти и започне да се ръсеш с пари, пък накрая нищо. Ама ти си знаеш.

# 569
Здравейте,

Само се замисли. Тук има 48 теми, има списъци, поразрови, прочети, ти ако очакваш някой на лично да ти напише - ей този е перфектния човек, всичко познава, според мен много се заблуждаваш. Като те налазят с оферти и започне да се ръсеш с пари, пък накрая нищо. Ама ти си знаеш.

Здравейте,
Замислил съм се. Изчел съм много от темите (трябва да призная - не всички). Но знам със сигурност, че има хора, за които не се говори, не се пише, защото не искат да бъдат знайни. Очаквам на лични някой да ми пише за такъв човек.

Общи условия

Активация на акаунт