Ясновидци - тема 48

• 48 755
  • 692
  •   1
Отговори
# 675
Дами как да се свържа с таролина, изтрила си е фейсбук, а последната ми консултация с нея е 3/3. Всичко, което я попитах е точно така, но съобщенията не ми се доставят? Някой има ли контакти?
Ами не е изтрит защото онзи ден видях че ми е гледала сторито… само една таролина фортунова имам

# 676
Дами как да се свържа с таролина, изтрила си е фейсбук, а последната ми консултация с нея е 3/3. Всичко, което я попитах е точно така, но съобщенията не ми се доставят? Някой има ли контакти?
Ами не е изтрит защото онзи ден видях че ми е гледала сторито… само една таролина фортунова имам
Аз също не я откривам!Като напиша името в търсачката на фейса не ми излиза изобщо!

# 677

Странно, кога съм гледала стори?? Simple Smile

# 678
сега  виждам поста по -горе  ! Няма такива неща, незнам кой в писал, май конкуренция ! Опитайте сами и се уверете

# 679

Да не би вие да сте Таролина Blush

# 680
Вчера беше 10-ият ден,… ех,Фатме,Фатме…
Продавачка на фалшива надежда..

# 681
Ох, май всички са такива – всичко е за материалното. До сега не съм срещала никоя, която да каже нещо и то да се случи. Все с надеждата, че ще стане, но нищо не се случва!

# 682
И като питаш: Защо не стана? И получаваш: ама то енергията беше такава тогава и аз такс ти го казах.

# 683

Не мога да кажа на коя дата беше качвате от 30 септември. Няма нужда да се заяждате направи ми впечатление все пак артистичния ви псевдоним е запомнящ се 🙏

# 684
Някой знае ли кой може да ми помогне? Имаме проблем със зъл дух, който обладава мой близък?

# 685
Някой знае ли кой може да ми помогне? Имаме проблем със зъл дух, който обладава мой близък?

От първо лице мога да ви кажа следното .На брат ми жената имаше проблеми от известно време ,не беше на себе си ,не изпитваше нищо към децата си ,говоре глупости и не беше на себе си(повече от година) ,родителите в отведоха в един манастир ,за да й прочетат киприяновата молитва -жената се прибра нов човекн-грижовенн,мил,чувстващ .Мисля че беше Лопушанския манастир .Аз никога не съм вярвал в бесове ,магии и подобни ,но за съжаление от своя опит се убедих в това-а аз съм безкрайно рационален човек ,който не се поддава на емоции ,а винаги търси рационално отговори и решения !Това с тази жена беше момент уау .....
Ходих на няколко ясновидци (обикновенно разговорите ни завършваха със скандал и гавра от мен към тях ) .Двама ми казаха ,че имам магия -не им правих скандали ,защото хората наистина бяха невероятни точки в думите си (няма как да ми кажат неща ,без да им подам никаква информация ) ....
И като навързвам 2+2 ,май наистина да прави,като Любомир Алексиев директно ми посочи и човека ,който ми е направил магията още,а и кога ми е направена .... ..и то без никакви въпроси към мен ....и да знам че този човек се занимава с такива неща,просто не вярвах ,че има магии .Е сега вярвам ,но вече май е малко късно ,въпреки че Любомир ми каза ,че щял да я развали .....
А другата жена ,която имаше невероятни попадения сам каза как сам да си я махна.......
Но мисля че киприяновите молитви със сигурност ще помогнат -с очите си съм виждал как помагат мигновено .Успех !

# 686
Много добри отзиви съм чувала за ходжата в Петко Славейково.

# 687
[...]
Какво, по-конкретно, се случва с човека?

# 688
Баба Райна от Стоб ме посъветва  за разваляне на магии да се обърна към Саша Руснака в Кюстендил. Някой, нещо?

# 689
И аз искам да питам за разваляне на обладаване или магия - дали посещение на църквата Св. Димитър в Солун би помогнало?

Общи условия

Активация на акаунт