Ясновидци - тема 48

• 49 738
  • 705
  •   3
Отговори
# 690
Баба Райна от Стоб ме посъветва  за разваляне на магии да се обърна към Саша Руснака в Кюстендил. Някой, нещо?

Не

# 691
И аз искам да питам за разваляне на обладаване или магия - дали посещение на църквата Св. Димитър в Солун би помогнало?
В Гърция има много мощи на светци, може и да помогнат....

# 692
  • София
Дами как да се свържа с таролина, изтрила си е фейсбук, а последната ми консултация с нея е 3/3. Всичко, което я попитах е точно така, но съобщенията не ми се доставят? Някой има ли контакти?
Ами не е изтрит защото онзи ден видях че ми е гледала сторито… само една таролина фортунова имам

Странно, кога съм гледала стори?? Simple Smile

Защо така с лошо тоз фейсбук?

# 693
Здравейте, и аз искам да попитам дали Таролина си е изтрила ФБ? Позна ми още в началото на тази година какво ще се случи към този момент и искам пак да се свържа с нея?

# 694
Здравейте, някой може ли да ми разчете тези карти по един въпрос?

# 695
Здравейте, някой може ли да ми разчете тези карти по един въпрос?
Има такава тема. Попитайте там.

# 696
Здрасти! Някой ползвал ли е услугите на Мира от Айтос, която гледа на кафе? Доволни ли сте и имате ли нейния контакт?

# 697
Дами как да се свържа с таролина, изтрила си е фейсбук, а последната ми консултация с нея е 3/3. Всичко, което я попитах е точно така, но съобщенията не ми се доставят? Някой има ли контакти?
Ами не е изтрит защото онзи ден видях че ми е гледала сторито… само една таролина фортунова имам

Странно, кога съм гледала стори?? Simple Smile

Здравейте, пощата Ви е пълна и не успявам да Ви пиша.

# 698
Здрасти! Някой ползвал ли е услугите на Мира от Айтос, която гледа на кафе? Доволни ли сте и имате ли нейния контакт?

Преди няколко страници писах за нея. Приятелка, на която е познавала изключително много пъти, ме заведе, та нямам контакт. Имаше доста чакащи - доктори, хора дошли от други градове.

Каза ми неща, които няма как да се случат според мен. Родителите ми ще заминат на село да гледат кокошки? Двамата са най-градските хора, които познавам и със сигурност нямат финансите да си купят къща на село, нито желанието да гледат кокошки и да полагат такъв труд. Каза, че когато това стане тя няма да е вече сред живите, та пожелавам ѝ дълъг живот, за да го видя с очите си Smile По останалите въпроси не мога да кажа колко беше точна. Описа ми няколко души, няколко ситуации в настоящето, които бяха така, но като цяло не беше нещо УАУ и затова не помня по-голяма част вече.

Беше преди година. Ако някой има по-прясна информация, ще се радвам и аз да чуя.

# 699
  • бургас
Аз ходих преди 7 години,абсолютно нищо не позна,нито минало,нито настояще,дрънкаше някакви глупости и по вече говореше за себе си и мъжа си Smiley

# 700
Аз ходих преди 7 години,абсолютно нищо не позна,нито минало,нито настояще,дрънкаше някакви глупости и по вече говореше за себе си и мъжа си Smiley
Е и те са хора на кой да споделят иначе. Аз имах записан час при нея миналото лято но като стигнах на адреса нито ми вдигна телефона нито отвори. Приех го за знак и си тръгнах

# 701
  • плевен
Здравейте.  Аз да споделя ли , да се оплача ли ... На 04.10 събота изпратих пари за консултация с Християна Иванова карти Таро и все още нямам отговор , а вече е 12.10. Мисля , че  това е много време и когато човек има проблем едва ли има такова търпение да получи отговор на въпросите си 🫩

# 702
Понеже не я знам тази, я пуснах в търсачката. В 2те мнения, които намерих за нея нямаше нищо положително. Вие как решихте да и се доверите?

# 703
  • плевен
Понеже не я знам тази, я пуснах в търсачката. В 2те мнения, които намерих за нея нямаше нищо положително. Вие как решихте да и се доверите?

По многото положителни коментари във Фейсбук й и благодарствени отзиви . Но явно не трябваше....

# 704

По многото положителни коментари във Фейсбук й и благодарствени отзиви . Но явно не трябваше....
Ох, то и за Памела имаше много позитивни…
Ама аз лично не съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт