Ясновидци - тема 48

• 51 662
  • 730
  •   4
Отговори
# 705
Оооо, напляскайте ѝ на всички видеа коментари, че е некоректна! Набързо ще се включи!

# 706
Попаднах на информация за Росица Гергова. Цените са и уау. Но не мога да намеря отзиви на ползвали услугите и.

# 707
Попаднах на информация за Росица Гергова. Цените са и уау. Но не мога да намеря отзиви на ползвали услугите и.
Доколкото знам тя не е врачка. Родов терапевт е. И да цените и са 🙈🙈🙈

# 708
  • Край морета северни и южни
И аз искам да знам за Снежина. Изобщо дали е ясновидка тази жена?
Някой нещо да каже, защото жената която ми писа нейн телефон твърди че първо гледала на обикновени карти а после на Таро и сега съвсем се объркаха кое е истина.
Моля за обяснение за Снежа от княжево звъннах и каза ,че не гледа на карти било глупости това от интернет и ме поправи за името Снежина се казва обадих се на номера който го има тук

# 709

Кръгла пресечена нула на високи цени и голямо самочувствие!

# 710
Тук прочетох за восъколеене, пише, че работи по снимка, а не с човека, а тогава дали действа, като е по снимка?

https://businessaccountbg.com/angelina-bannikova/vosykoleene

# 711
Тук прочетох за восъколеене, пише, че работи по снимка, а не с човека, а тогава дали действа, като е по снимка?

Разгледах сайта и. Странно е че не застават с лицата си тези хора. Дори и във фейсбук.  Май всичките услуги могат онлайн. А иначе видях адрес във Варна.
Не съм чувала нищо за нея. Не е само тя която предлага леене на восък по снимка. Ама колко ще е ефективно…
А пък как по снимка гледат? Аз винаги съм предпочитала личен контакт. Не знам.. до колко е възможно. 😊

# 712

Разгледах сайта и. Странно е че не застават с лицата си тези хора. Дори и във фейсбук.  Май всичките услуги могат онлайн. А иначе видях адрес във Варна.
Не съм чувала нищо за нея. Не е само тя която предлага леене на восък по снимка. Ама колко ще е ефективно…
А пък как по снимка гледат? Аз винаги съм предпочитала личен контакт. Не знам.. до колко е възможно. 😊
Те на живо нищо не познават за снимка съвсем

# 713
Значи мъчи ме един въпрос - всички ли са мошеници или аз трябва да си науча кармичния урок. Не, че схващам какво трябва да променя.

# 714
По мое мнение картите таро са малко ала бала. Ако искате да се почешите малко, може да си платите за някоя таро консултациика 🤣 За маговете и магьосниците да не говорим (страшен алабализъм), гледали са ми на почти всичко, което се сетите, е нямам успех до сега. И при ясночуващи съм ходила и на обикновени карти и на кафета .. нищо и половина. Най-много бих се доверила и пак ми е под въпрос на астрологията, но при качествен астролог, че са се навъдили много псевдо. Успех
Значи мъчи ме един въпрос - всички ли са мошеници или аз трябва да си науча кармичния урок. Не, че схващам какво трябва да променя.

# 715
Аз вече снимки и дори само имена и дата на раждане вече в Интернет не давам. Имаше такива, които ми нанесоха негатив.

# 716
Точно това. На мен са ми ляли куршум не веднъж и винаги контакта е бил личен. не мога да си представя как чрез снимката, ще се снеме товар от самия човек, как ще му се въздейства?
Да се гледа по снимка го приемам, но да се въздейства??...

# 717
Ако могат да се правят магии по снимка, защо да не може и восък да се лее?

# 718
То може, но как да пратиш снимка на човек, който не си показва собственото лице? Вече нямам доверие на такива. Из сайтовете Файвър и Етси е пълно с такива - там може да излезе и по 10-15 лева един риутал и каква полза като не знаеш дали няма да ти навредят повече?

На мен и рейки ми правиха дистанционно - помогна само първия път и то временно - явно колкото да ме зариби. Към същия се обръщах много пъти, докато не разбрах, че няма особена полза или промяна, а напротив - все по-зле стават нещата.

Като бях сама една щеше да ми описва бъдещото ми гадже. Ами описа някаква пълна глупост, която няма и шанс да стане, нещо в стил "ще е от екзотичен остров в океана, но ще живее в Русия" - да, хората от екзотичните острови са се избили да ходят точно в Русия! Естествено не само не срещнах такъв, ами след като въпросната ми гледа усетих все едно съм ударена с мокър парцал - прилив на много негативна енергия.

Има всякакви луди, които са склонни да ти направят мръсно просто за спорта.

# 719
Септември мина и замина, а при.мен се случи само едно от нещата, които ми.каза само баба Златка от Алдимировци. Октомври го преполовихме....нито нова.работа, нито нищо....толкова с нашите.приятели, на които издържаме цели роди.с парите за гледане, които оставяме....

Общи условия

Активация на акаунт