Ясновидци - тема 48

• 55 179
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
  • гр. София
Някой чувал ли е за Таня, която гледала на кафе и карти? Около 45 годишна е и приемала някъде на Стамболийски около Мол София. Нямам други координати.
Не ходете при тази дележа свиня ! Нищо не познава ,абсолютно нищо .Нито за минало,нито за настояще ,нито за бъдещето .Аз и още двама души я посетихме и всички сме разочаровани .Дебела и противна свиня ,мазна и гадна ,долна и безочлива .И като гледам как някои хора казват ,как ще я проверят и после остават разочаровани ,направо се чудя на акъла им и моя също !не ходете при наглата измамница с форми на угоено животно в свинеферма .
Като гледам доста сте се напатили от нея. Много пари ли взема?

# 736
  • Край морета северни и южни
Някой чувал ли е за Таня, която гледала на кафе и карти? Около 45 годишна е и приемала някъде на Стамболийски около Мол София. Нямам други координати.
Не ходете при тази дележа свиня ! Нищо не познава ,абсолютно нищо .Нито за минало,нито за настояще ,нито за бъдещето .Аз и още двама души я посетихме и всички сме разочаровани .Дебела и противна свиня ,мазна и гадна ,долна и безочлива .И като гледам как някои хора казват ,как ще я проверят и после остават разочаровани ,направо се чудя на акъла им и моя също !не ходете при наглата измамница с форми на угоено животно в свинеферма .
Тази жена и Таня от Люлин една и съща ли са?

# 737
Здравейте! Някой може ли да препоръча човек за восъколеене или леене на куршум от Варна или наоколо? Благодаря 🌷

# 738
Някой консултирал ли се е с тази Тамара от фейсбук с карти Ленорман и доволен ли е?

# 739
  • Край морета северни и южни
Един отзив за Лина със сайта - абсолютна боклучка.
Нищо от това, което ми каза не се случи в срок, нито някога ще се случи. Отделно говори с клишета, които може да са верни за много хора, но за мен не.

# 740
Някой консултирал ли се е с тази Тамара от фейсбук с карти Ленорман и доволен ли е?
Аз. Направи ми годишна прогноза. До сега нещата се случват по месеци както е казала.По един конкретен въпрос  ми даде отговор ,който не ме устройваше ,но е последствие така и стана.

# 741
Аз. Направи ми годишна прогноза. До сега нещата се случват по месеци както е казала.По един конкретен въпрос  ми даде отговор ,който не ме устройваше ,но е последствие така и стана.
Може ли да дадете линк на Фейсбука на Тамара, как да я открия

# 742
https://m.bg-mamma.com/?topic=1824174.new#new

Заповядайте в новата тема

# 743
Здравейте! На някой случва ли му се да изчезват пари от вкъщи и от вашите близки?
( не говоря да са откраднати от човек) Това наистина се случва при нас и не знаем при кой да отидем и как ще ни помогне? При нас има проблем и със зъл дух или джин, който ни тормози и се вселява в приятеля ми!! Ходили сме при много хора, но или не могат да помогнат, или са измамници или пък не ни вярват…. Също така се пише по стените 666-ци, кръстове, рисува се, тропа се, тормози и други наши близки, също и детето ни плаши, то е малко и всичко вижда. Има и свидетели на това, което е ставало. С всичкия сме си!!! Някой хора смятат или сигурно ще кажат глупости не е вярно, но не им е стигнало до главите, за да видят, че наистина е така и става всичкото това нещо.. Някой ако се е сблъсквал с подобни неща и знае човек, който може да помогне. Нека ми пише и сподели контакти с този човек! Също така и са казвали, че има магия дали от това не се е получила тази напаст не знам или, че някой я е изпратил директно?

# 744
Има нова тема. Моля пишете там!

Общи условия

Активация на акаунт