Любители на кучета - 152

• 24 247
  • 768
  •   1
Отговори
# 570
  • под тепетата
Иланг, кефят ме ушаците!
Один не ми прилича на трюфелно куче. На ловджия ми прилича, но понякога, ако не работят както трябва, стопаните им ги зарязват в гората. Жестоко е! Дано да не е така!

# 571
  • София
Иланг, много са сладки и двамата. Леко са дистанцирани още, но ще се сработят подозирам.

Трюфелните и ловните кучета не са недохранени. Полупородни бездомни има много.

# 572
Много са сладки двамата, Иланг. 😍
Весела групичка ще стане. 🥰

# 573
  • София
Много е хубав! Дано не е изхвърлен... Ако е, да си намери бързо своите хора!

# 574
Малко със закъснение, честита да е Каду и още много рождени дни с все по вкусни торти да има 😚
Иланг разкошна е Арда. Съвсем скоро ще са си партия със Саско.
ДиваОрхидея много е красив куч и дано намери добри стопани. Захранването му трябва да става на час-два по малко гранули. Като марка нямам идея кои са по-калорични, но всяка от среден клас на горе ще е добър вариант според мен.

# 575
Иланг Двете сиганета са мееега, мегааа слаадкии 😍😍😍 Усеща се отдалеч, че ще се разбират ❤️ Адмирации за решението ти да прибереш сладурката 💐

# 576
Шошковците са направо копи-пейст. Много яки.

На ловджийското кученце стискам палци за по-добра съдба.

# 577
Ние малко се позагубихме, но Арес беше на първата си почивка и на разходка в планината

# 578
  • под тепетата
Блазе му на Арес! Я, какво хубаво местенце сте му избрали! Пльоснал се е баш до еньовчето Laughing
 Спомен отпреди 3 години от любимия Езерец!

# 579
  • Sofia
Котките, когато са възрастни и първи са били в дома, изключително рядко се сприятеляват с куче. Даже и не го търпят - раздават шамари дори и без повод.
Ако е обратното - малко коте дойде при куче, има шанс да станат много близки и да спят заедно.
Широки души са кучетата Simple Smile

Точно така е!
Нашето Нанси, на 11г., 2.5кг, налага от самото начало Чоки, и сега му налита, нищо че той е 35кг дзвер.
А Майчо (персийче на 3г., който беше първо Мая, ама това е друга история) му се качва на главата и минава през Чоки като всъдеход, без да му мигне окото!

Иланг,
Те като от ксерокса направо! Нищо чудно, че ти е грабнала сърцето Ардичка!

# 580
  • под тепетата
Точно това имах предвид, като писах за дон Томазо!

# 581
Ха-ха, и ние имахме в родата една котка Пепа, която впоследствие стана Пепо (като му пораснаха разни работи) Simple Smile

Арес май му харесва повече до басейна.
Ако не е тайна, къде е този хубав планински басейн, че и кучета пускат гледам.

# 582
Аз едно време имах зайче, което първо се казваше Бенджи, после стана Бенджа Smile

# 583
То и нашият Мишо беше Белла за около месец (дадоха ни го за женско персийско котенце). И тогава видяхме, че Белла си има пишка. Grinning

# 584
Биляна, страхотен спомен Heart

Общи условия

Активация на акаунт