Любители на кучета - 152

• 24 235
  • 768
  •   1
Отговори
# 540
И тук да кажа ,,здравей" на малката Шошла!

"Шошла" JoyJoyJoy
На бате и Шошко...😄❤️         
    Разхлаждане
[/list]

# 541
Ах каква хубава сиганка Heart Eyes с интерес ще очаквам да кажеш как са я приели двамата мъже вкъщи. Стискам палци да се разбират и бързо да се адаптирате всички към момичето.

# 542
Честита да е Арда!
Иланг, много смело и благородно! Администрации!
Дано всички у вас се харесат Heart

# 543
  • Враца
Ехааа, колко е щастлива милата Heart Heart Heart

# 544

Здравейте поздрави от нас и тази рибка Ра,доста поигра във водата за първи път сама влезе навътре и малко се обърка реши да изпие морето но се усети навреме и  нямаме последици.

# 545
  • Варна
Ох,че хубава, Арда 💕
Честито двойно щастие, Иланг ❤️

# 546
  • Пловдив

Спахме спокойно, ще имаме сиганска принцеса, която веднага завзе дивана и спалнята.
Изяде вече няколко тупаници от Том и Саско не й е голям фен (досадна му е). Но пък тя е толко естествена и сладка и мила. Момиченце Simple Smile
Срещнахме ги извън апартамента. Разхождам ги заедно, подтичва след него и са спокойни.

Последна редакция: нд, 06 юли 2025, 13:28 от иланг - иланг

# 547
  • sf
Олее, ама тя съвсем мъничка. От снимките не личи, ама сега до Саско ... Милата!
Ще се спогодят и ще бъдат чудни другарчета!
Адмирации за вас!

# 548
  • Пловдив
Да, мъничка е. Снимката е със снахата и ще я изтрия след малко, че нямам разрешение, но ви я сложих да я видите каква грация е Арда. Трудно ми е да ги хвана заедно със Саско, не искам да ги притискам.
Тя и нейните братчета и сестрички са гледани затворени в сандък. Пускани за по 20 мин навън. Беше в приемно семейство, но и оставаше седмица там и щеше да отиде навън пак. Толкова ми стана мъчно и като я видях имах чувството, че  ще оставя Саско.

# 549
Тя не е грациозна, тя е недохранвана и гладна. Без думи съм, гледана в сандък... Да им се връща, в следващия живот в сандък да живеят, уроди. Няма ли най-после да се криминализира това, че клетви не ни останаха.
Веднъж на плажа срещнахме кученце, спасено, живяло на тъмно в гараж. Не можеше да се нарадва на свободата.
Та така. Да е волна и щастлива вече Арда, и заситена!

# 550
  • под тепетата
Радвам се, че добре е минало запознанството! Ще му се наруши царството на Саско и дзена на Томазо, но пък ще настане веселба вкъщи! Да, слабичка е, но ще навакса Арда! Адмирации, иланг-иланг!

# 551
  • Бургас
Обаче Шошо как е загладил косъм...
Истински цар, не принц Simple Smile

# 552
Прекрасна е Арда!
Сега ще си навакса и с храната, и с разходки, и с гушкане, и с любов.
Саско ще свикне, с котаракът ще се гледат от разстояние (нашата  Бабет все още шамаросва и съска редовно на Чочо, въпреки че вече е огромен).
Поздравления, Иланг, че не сте я оставили. Още една спасена душичка.

Аз установих, че след всяко прибрано животинче, ни се случва нещо хубаво или нещо се нарежда както ние го искаме. Все едно кармата ни изпробва дали го заслужаваме.

# 553
To и у нас Грейси понякога съска на Кас, който нали вече е по-голям от нея, ама милия замръзва на място и го е страх да мине покрай нея. От Мег не го е страх изобщо - закачат се, скача й отгоре, тя на него, понякога го ошамарва, като вземе много да й досажда, ама все са си заедно.

# 554
Саско на снимката изглежда като да е извадил стреснат поглед - “Олеле, какво ми натресоха”, но съм сигурна, че скоро ще открие колко е хубаво да си има другарче.

Добре да е дошла Арда и скоро да забрави за нещастния старт на живота ѝ, защото съм сигурна, че пред нея има много щастливи години, в които ще е много обичана!

Общи условия

Активация на акаунт