💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 47/

• 34 264
  • 733
  •   1
Отговори
# 495

и Инан на събитието

Скрит текст:

и в тренда

# 496
# 497
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 498
Здравейте, 🌞

Успешен ден на всички 😃

# 499
Керем на събитието „Voyage of Panorama“ на Montblanc Simple Smile

# 500
Нова/стара снимка на Ханде Ерчел от снимачната площадка на телевизионния сериал "Помни любовта"

# 501
Sparkling Heart

"Оригиналната песен, която Ханда изпя в сериала „Remember Love“

# 502
Една клюка от турската преса

Отдолу писали, че няма как да е вярно, след като Гюпсе е била там и е следяла процеса изкъсо 😀

# 503
„Вярвай в себе си, доверявай се на себе си, познаваш се по-добре от всеки друг“ - Керем Бюрсин

Нова снимка от вчерашното събитие в Монблан.

Blue Heart

# 504

От Гюнфер

# 505
Здравейте момичета!! Нишите хубавци и двамата в Милано, дано се  засекът, но Гюнфер няма  да позволи, нали мрази Ханде, тя го иска свободен, за да не се разконцентрира и да го манипулира!! Иначе Керем е сладур, както и Ханде!! Някой гледа ли филма на Ханде и ще има ли превод на сериала!!
Хубав и успешен ден на всички !!

# 506
Верче, доколкото знам почти са преведени и трите епизода на сериала. Grinning  Шефката да каже, кога ще има изненада.

Много ми хареса тази визия на Керем. Много!

Тази също

Но това недоразумение не мога да го подмина. Ако Инан стои зад тази визия ми е интересно дали сам той би се нявлякал с това? Сакото е голямо, това подвиване на ръкавите, нито е модерно, нито е красиво. Комбинацията от материи е потресаваща и подходяща за някое плажно събитие. Развлечения, широк и измачкан панталон не прави услуга на Керем. Кобинацията от цветове?! Яд ме е, че го правят да изглежда зле, при положение, че е красив и елегантен мъж.

Направо да не повярваш, че един и същи човек е на снимките. Яд ме е много.

# 507
Аз затова снощи писах, че имам притеснение какъв тоалет ще избере на Ханде.
Напоследък Инан изобщо не се справя в избора на тоалети на Ханде, снощи видяхме, че и с Керем има проблем да му избере нещо, което да му пасне и отива ... Та довечера може да има изненада ...

# 508
# 509

Общи условия

Активация на акаунт