Професионални серии за коса - Тема 166

• 69 777
  • 912
  •   1
Отговори
# 210
И аз влизам с една чуденка. Косата ми е със средна към дълга дължина, боядисвам заради бели коси в тъмно кафяво. С годините косъма става по-тънък. Според мен има нужда от продукт за хидратация  и anti фриз ефект.
Колебая се между шампоана и балсам на L’Oreal Professional serie absolut repair (protein + omega 9) , жълто-златиста опаковка или продукти на Matrix.
Ще се радвам ако получа мнения и съвети какво да закупя.

# 211
И аз влизам с една чуденка. Косата ми е със средна към дълга дължина, боядисвам заради бели коси в тъмно кафяво. С годините косъма става по-тънък. Според мен има нужда от продукт за хидратация  и anti фриз ефект.
Колебая се между шампоана и балсам на L’Oreal Professional serie absolut repair (protein + omega 9) , жълто-златиста опаковка или продукти на Matrix.
Ще се радвам ако получа мнения и съвети какво да закупя.

Казвате, че търсите хидратация, но изтъняващият косъм има нужда от протеин по принцип Simple Smile)
Серията на Лореал по-скоро е неподходяща според мен, защото протеинът е много мек, няма да уплътни кой знае колко, иначе ще хидратира - да; но пък е серия за доста увредени коси, каквато Вашата сякаш не е? Тоест, направо ще я утежни, няма да я хидратира само. Използвала съм я и със здрава, и с увредена коса - разликата е колосална.

Бих заложила на по-сериозно протеинов шампоан + хидратираща маска. За Матрикс нямам наблюдения.

# 212
И според мен изтъняващия косъм има нужда от протеин. С подобна коса съм и препоръчвам protein filler на Olioseta, шампоан, маска и ампули.

# 213
Минавам да похваля много rinse off серумът на Лореал, който мисля, че би бил подходящ и за m-angel.
Става въпрос за този продукт:

Консистенцията е като водичка. Пише, че се използва самостоятелно. Не очаквайте разплитане под душа. Това, което прави е да подсили косата.
Аз го използвам с и без маска, в зависимост как си усещам косата.
Когато не слагам маска, косата става супер обемна и е лееееееко суха в крайчетата. Когато слагам маска (обикновено хидратираща) е супер напоена и подвижна, с много блясък.
Виждам категорична промяна в състоянието на косъма - не се къса толкова много, седи загладен с блясък.
Честно да си призная Лореал ме изненадаха изключително приятно с Metal Detox и Molecular сериите. Може би са единствените продукти, които харесвам след Ботокс маската, а те я спряха преди 10 години 😀
Косъмът ми е фин, с нормална гъстота на косата, боядисвсм всеки месец и сешоар през ден.

Сега се чудя на серията им за боядисана коса 😀

# 214
Lolla, моята фина коса много ги харесва!

# 215
Благодаря, Агент!
Аз имах предвид новата Spectrum серия.
Витамини колор съм използвала някога назад в годините, но нямам изявени спомени, освен че ми миришеше на малинки 😀

# 216
Усетих се постфактум, че говориш за новата, но едва ли скоро ще стигна до нея. Ароматът обещава да е чудесен, ако не друго!

# 217
Аз също за коса с изтъняващ косъм, бих ползвала. Metal Detox  шампоанът. Косата е и хидратирана, но балансирано без ефект сплескване, и лъскава и по-плътна и обемна. Аз го комбинирам с новия балсам за блясък на Керастаз.

# 218
Сега се сетих, че си бях поискала мостра на маската от Спектрум серията. Ще я вмъкна някъде из между протоколите, че сега съм се заела да оправям бели 😀

# 219
Здравейте, търся едни продукти и бих искала да попитам дали някой има повече информация

На Велла има едни емулсии (вид терапия за коса по време на миене се нанася) и наскоро в един салон ми сложиха такава, така че продукта съществува със сигурност. В никой от известните сайтове на нотино, златна рибка, арлен не можах да ги намеря, пък и в безизвестните също ги няма. Шишенце е, капачката е отдолу, а отгоре е заоблено. Малко прилича на друго нещо 😆

# 220
Скрит текст:
Здравейте, търся едни продукти и бих искала да попитам дали някой има повече информация

На Велла има едни емулсии (вид терапия за коса по време на миене се нанася) и наскоро в един салон ми сложиха такава, така че продукта съществува със сигурност. В никой от известните сайтове на нотино, златна рибка, арлен не можах да ги намеря, пък и в безизвестните също ги няма. Шишенце е, капачката е отдолу, а отгоре е заоблено. Малко прилича на друго нещо 😆
Може би това: https://angelcosmetics.bg/product/38538/emulsia-za-intenzivno-va … -fusion-50ml.html? Има още 2 вида на този сайт, а в гугъл откривам още няколко други. Мисля, че може да се намери, стига да знаете кой вид точно са ви слагали.

# 221
Lolla, моята фина коса много ги харесва!
Скрит текст:

И моята. Любима серия на бранда.
И пак от Лореал Про поръчах на майка ми шампоан и някакъв серум против косопад. След месец,два ще видим дали има ефект. Тази жена още има надежди за гъста коса до кръста без косопад,каквато е имала на 25. Rolling Eyes Smile

# 222
Благодаря на всички за отговорите. Ще помисля какво да купя и после ще споделя отзив.

# 223

Здравейте момичета! Някой да е ползвал този шампоан и серум?

# 224
Някой може ли да помогне с Тоника с кофеин на o’right? Как точно трябва да се използва? В сайта на Златка рибка няма описание…

Общи условия

Активация на акаунт