Професионални серии за коса - Тема 166

• 36 481
  • 469
  •   6
Отговори
# 255
Lola, с каква коса си? На мен тази маска грам не ми пасна на моята боядисана, суха коса (не изгорена), а я купих по препоръка на едно момиче с "тежка" коса. Аз не знам нейната коса въобще да има някакви нужди, каот я гледам Simple Smile
Пробвах я 1-2 пъти и се чудя вече какво да я правя, че само заема място в шкафа.

# 256
Имам фин косъм, с нормална гъстота на косата. Боядисвам всеки месец и сешоар/airwrap през ден/два.
Честно казано, не очаквах да ми хареса, защото не мисля, че косата ми е толкова изтощена и не мислех да пробвам серията изобщо. Дадоха ми мостри на серума и маската в един магазин и ги размотавам в нас от месеци, че не си спомням кога излезе серията 😀
Ако нямах мостри, нямаше и да ги пробвам

# 257
Дами, търся препоръка за ДПШ. Колебая се между Kerastase и Olaplex, но приемам всякакви препоръки. Напоследък приложих доста продукти и косата ми сякаш се утежни, макар че е в добро състояние. Искам да почистя “по-основно” косата и скалпа.

# 258
ДПШ на Лакме е много хубав.

# 259
Давам и аз един положителен отзив за продукти Муран, макар че ги ползвам от съвсем скоро. Взех противокосопадния шампоан и ампули и този за обем. Противокосопадните продукти много ми приличат на серията енърджи на Напура, които също харесвам, но косата ми изглежда по-добре с Муран. Силен аромат на етерични масла, но не се задържа толкова брутално като при Напура. Боря летен косопад с неидентифициран произход, всяко лято съм така и губя 1/3 от косата си. Какво ли не пия и мажа, но... 3 месеца си кара, после постепенно отшумява, косата се възстановява и така до следващото лято. Та от шампоана много ми се заплете косата, но измива много добре, щадящ е, не ми донесе обем и плътност, както се надявах. Виж този за обем си е страхотен, блясък и жилавост, чудесен е. За 2 нанасяния на ампулата, ясно няма да стане чудо, но огромната топка след баня стана с по-малки размери, което за мен е прогрес. Продължавам с продуктите и съм обнадеждена за ефекта. Между измиванията пръскам лосиона на Фрешлайн за косопад, не съм му голяма фенка, но надявам се и той да допринесе за намаляване на косопада. Мисля че продуктите са работещи и си заслужават, с текущото намаление цените са добри за качеството.

# 260
  • Варна
Давам и аз един положителен отзив за продукти Муран, макар че ги ползвам от съвсем скоро. Взех противокосопадния шампоан и ампули и този за обем. Противокосопадните продукти много ми приличат на серията енърджи на Напура, които също харесвам, но косата ми изглежда по-добре с Муран. Силен аромат на етерични масла, но не се задържа толкова брутално като при Напура. Боря летен косопад с неидентифициран произход, всяко лято съм така и губя 1/3 от косата си. Какво ли не пия и мажа, но... 3 месеца си кара, после постепенно отшумява, косата се възстановява и така до следващото лято. Та от шампоана много ми се заплете косата, но измива много добре, щадящ е, не ми донесе обем и плътност, както се надявах. Виж този за обем си е страхотен, блясък и жилавост, чудесен е. За 2 нанасяния на ампулата, ясно няма да стане чудо, но огромната топка след баня стана с по-малки размери, което за мен е прогрес. Продължавам с продуктите и съм обнадеждена за ефекта. Между измиванията пръскам лосиона на Фрешлайн за косопад, не съм му голяма фенка, но надявам се и той да допринесе за намаляване на косопада. Мисля че продуктите са работещи и си заслужават, с текущото намаление цените са добри за качеството.
По-скоро на детокс ампулите на Напура миришат тия на Муран Grinning. По продуктите, които си споменала съдя, че си в групата на Ради/сори по ник не се ориентирам/. Маска на Калиначи някоя нямаш ли? Прокапилът значително помага при такъв неориентиран косопад, но маска не серумът. Самия престой с маска под шапка за баня дава възможност на съставката да подейства като хората.

# 261
Вярно, Принцеске, точно на детокса, хубава ампула.. Ради от години я следя и тук и в нейната група, много се научава от нея. Калиначи, веднага като нашумяха, се сдобих с протеиновия шампоан и маска, как ли не ги мъчих, такава мазна, сплескана и грозна коса с нищо друго не съм постигала Joy
И бръшлянената серия не ми понесе на 5те тънки, хвърчащи косъма, просто са мъка за фини коси. И Лакме имат противокосопадна серия с прокапил, но нещо и от там не видях ефект. Въобще съм донор - като видя против коспод и уплътняване, веднага се мятам на влака. Още не съм открила светия Граал, но се боря за всеки косъм с всички средства.

# 262
  • Варна
Калиначи в двоен протокол за такива коси - верно си е, че не са най-комфортното нещо на света Grinning. Огледай се в Корейците Оранжевата серия на Тримей и новия им серум със спикули. Бялата им протеинова ампула също е попадение за тънки коси.

# 263
Арлина , какво означава , от шампоана много ми се заплете косата. Ще я отплетеш с последващ продукт. Най -важно за тънката коса е хубаво да се почисти от предходните продукти (или себума и полепналите напрашавания). Иначе , всеки следващ продукт ще я утежни и сплеска. Шампоаните , които разплитат добре , са с добавени силикони , и не отмиват съвсем добре старите. За здравите и силни коси е без значение , и за тези които не са силно пористи.  Но за тънки и слаби , пористи доброто отмиване е необходимост .

# 264
Здрава ми е косата и нетретирана, позвам лек балсам за разплитане на Ладор с оцет. Въпреки това косата ми беше топка след шампоана на Муран, не е драма, ще му хвана цаката, обичам експерименти, често смесвам шампоани в длан преди нанасяне, да има повече протеин някъде или хидратация другаде Blush
Иначе ще вмъкна за всички тънкокоски, които търсят обем, много ми хареса серията на Олиосета за обем, сравнявам действието с Алтерна хайверната за обем - плътна, двойна, лъскава, но подхранена коса, по-бавно омазняване, впечатли ме много, въпреки че не очаквах кой знае колко, не ми е любим бранд.

# 265
# 266
Красавици , намерих си останало количество от балсама Ten на Alterna , тооолкова ми липсва тази серия .. наистина ще съм мнгоо благодарна , ако някоя е намерила алтернатива или нещо , което да се доближава до нея .👌

# 267
Моят фризьор замени Alterna с Kydra.

# 268
  • В полите на Пирин планина
Оранжевият Тримей, с пептиди е много добре за тънка коса, наистина. Харесвам и на OKORU с лале.
Маската на Калиначи ползвам само за преуош.

# 269
Имам една питанка към дамите, които се боядисват с Oway
Косата ми е на ниво 10 и реших да я направя по- натурален цвят, че ми омръзна така изпрана да ходя. Взех си 7.3 с най- ниският оксидант 2,7 май беше . Намазах миналата събота, но понеже е много изсветлена и доста бързо се “изпира”. Ако я намажа днес още веднъж дали ще й дойде в повече? Целта ми е да се понатрупа пигмент по дължините.

Общи условия

Активация на акаунт