Професионални серии за коса - Тема 166

• 69 554
  • 912
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, кои бяха вълшебните капки на oway против цъфтеж? Тези, които можех да смеся с друг финиш.

# 661
  • Варна
Момичета, кои бяха вълшебните капки на oway против цъфтеж? Тези, които можех да смеся с друг финиш.
https://www.arlen.bg/product/9471/serum-za-suhi-i-tsaftyashti-kr … g-drops-50ml.html

# 662
Чак вълшебни не бих ги нарекла, само аромата им е чуден.

# 663
  • София
Бихте ли ми препоръчали продукти подходящи за много мека и много тънка коса с тънък косъм.Целя твърдост,уплътняване и обем.Някои серии за обем ми я исушават прекалено,а тези за подхранване ми я утежняват.
Серията на Алфапарф(светлосинята)за сгъстяване на фина коса дали би била подходяща за мен.

# 664
   Хидратиращият шампоан на Марокан всъщност е балансиран и доволно дървен.
Аааа не така с лошо Grinning
Аз много го харесвам.Наистина си е хидратиращ,не заглаждащ,затварящ,маслен,силиконест и т.н.

Даяна погледни Montibello HOP Ultra Repair или Full Volume.Първите са по-бюджетен вариант на Kerastase Densifique
Ако имаш предвид тази серия https://zlatnaribka.com/collections/semi-di-lino-thickening-za-u … na-iztanyala-kosa също би ти свършила работа,но резултатът ще е по-бавен,предполагам

На Аlfaparf от moisture nutritive розовата серия имам флуидът без изплакване за цъфтящи краища и прави кошмарен фриз и нищо друго. Със суха чуплива коса съм, но не цъфти.
Предполагам че пръскаш от разстояние по косата,едно към гьотере.
На чуплива/къдрава коса спрейовете е по-добре да се ползват,като първо се напръска на ръцете,разтрива се и тогава се нанася по дължините.Или,напръскваш по косата и хубаво разнасяш навсякъде с ръце.
Ако напръскаш и оставиш, ще станеш като кошница или храст.
След спрея нанеси нещо по-мазно или силиконово.Спреят не е достатъчен като финиш

# 665
  • Пловдив
На мен продуктите на  Medavita изобщо не ми харесаха. Добре, че купих малки опаковки от повечето серии. И с разреждане, и без разреждане, ефектът е зле на моята гъста и дебела коса.
Единствено ми хареса един крем-финиш от серията Prodige, който продължавам да използвам.

# 666
Аз обмислям да пробвам Aveda, не знам кои точно продукти. Както и Erayba. И там не знам на какво да се спра.
Имате ли впечатления от тези марки и дали си заслужават?

# 667
Бихте ли ми препоръчали продукти подходящи за много мека и много тънка коса с тънък косъм.Целя твърдост,уплътняване и обем.Някои серии за обем ми я исушават прекалено,а тези за подхранване ми я утежняват.
Серията на Алфапарф(светлосинята)за сгъстяване на фина коса дали би била подходяща за мен.

1:1 с моите предпочитания си, рядко някой иска и "твърдост" освен уплътняване. Идеално те разбирам Blush

Само кажи кои серии за обем си използвала и са поизсушили, за да се ориентираме дали препоръките ни биха били по-подходящи...

Аз, например, въобще не харесах светлосинята серия на Алфапарф - дори не изми косата достатъчно, а за разлика в обема не можем и да говорим... Накрая го използвах да си мия четките за грим с него или да го добавям към един сууууупер хард шампоан, който ми правеше косата на слама самостоятелно. Но много обичам светлозелената на Лореал за обем, жълтата на Филип Кингсли, зелената на Джойко и розовата на Редкен. Като вторите две са по-хард, имай го предвид.

Спрей за обем и повдигане от корен, за който съм писала много, много, много и няма да отегчавам всички пак (пусни името в търсачката с филтър по потребител и моя никнейм): Lakme Shape. Активира се със сешоар задължително.

Leave-in за уплътняване, който много ми хареса и е много приятен за употреба.

Много уплътняващ продукт, но с learning curve (за мен). Бих препоръчала в началото да го размиваш в дланите с някакъв хидратиращ спрей и тогава да го нанасяш по дължините.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 11:13 от Ironfeather

# 668
Jollie имах тестер от тази маска
https://www.arlen.bg/product/23280/maska-za-boyadisana-kosa-eray … e-mask-250ml.html
Много ми хареса , и аз попитах за мнения за ERAYBA , но явно е неизвестна тази марка и не получих .

# 669
  • Някъде там
Jollie имах тестер от тази маска
https://www.arlen.bg/product/23280/maska-za-boyadisana-kosa-eray … e-mask-250ml.html
Много ми хареса , и аз попитах за мнения за ERAYBA , но явно е неизвестна тази марка и не получих .
Имам лош опит с тази марка и точно с тази серия. Опитах се да ги харесам, но няма толкова сплъстена и матирана коса. Писала съм лош отзив в сайта, мисля, че беше под коментарите за шампоана.

# 670
Aveda имах Invati серията за уплътняване и против косопад. Беше скъпа това помня, не бях впечатлена.
Damage remedy ми хареса доста повече.
Видях че са пуснали и нови продукти пред шампоан , имат куиз на страницата на Aveda за типа коса и подходящите продукти.

# 671
Здравейте,
Косата ми е до средата на гърба. Права, тънък косъм. Харесва ми да я нося леко начупена. Обаче напоследък км се заплита отзад на врата. Слагам масла, пръскам с разни неща, но не помагат.
Правих терапия ботокс. Като излезнах от салона беше ок. И след първото измиване... Същата сухота и заплитане.
Какво бихте ми препоръчали?

# 672
Kосата ми е подобна на вашата и от тази серия имам само крема - ползвам го със тъмносинята серия на Алфапарф за обем (Ш+Б+спрей за обем в  корените) и ми харесва.

Като цяло съм съгласна, че нашите коси се попресушават, ако ги оставим само на серии за обем, затова аз гледам да редувам такива за обем с такива за боядисана коса (не хардлайнерски хидратиращи). Та за мен това работи, но да, гледам да имам и някоя и друга маска, както и винаги имам по-протеинова серия за възстновяване (Архитекта на Керастаз, Extreme на Редкен, Color Therapy/Joico - от този вид)

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 01:11 от Agent Provocateur

# 673
Здравейте! Ползвали ли сте маските на Skala за къдрава коса? Гледам клипове в ютуб и съм на косъм да си поръчам..

# 674
Марокан ................ Имаха един читав профукт  - маската с черната капачка и него съсипаха. Маслата им също си имат фенове, но и от тях има по-добри.

Дами споделете кои са любимите ви олиа за краища
на мен Марокан за сега ми е фаворит

Общи условия

Активация на акаунт