Професионални серии за коса - Тема 166

• 69 532
  • 912
  •   2
Отговори
# 690
Съжалявам,не видях,исках да помогна  Simple Smile

# 691
От Нотино Керастаз качествени ли са ? Разликата м/у Бейн Стейн и Бейнс Стейн Рич каква е ?

# 692
  • Някъде там
Аз също съм от тези, които харесват най- много косата на втория ден след измиване.

# 693
Аз харесвам Мароканското, оригиналната му версия, но моята коса е адски суха, бяло руса, порьозна, хвърчаща, фризираща се, дълга, средно тънка и т.н. Това на Олаплекс не съм го ползвала. Също харесвам и червената коприна на Чи.

Geuz, продуктите на Керастаз от Нотино са ок!

# 694
Здравейте, моля да ми препоръчате продукт (серия) за сгъстяване на косата. Косата ми е тънка, права, със склонност към омазняване. Не е боядисвана от повече от година и половина и въпреки че косопадът понамаля откакто не я боядисвам, все още има какво да се иска в тази насока.

# 695
Идвам да похваля серията на Редкен All soft. Имах мостра от поръчка и много ми допадна, затова си купих шампоана и балсама. Косата ми е до кръста, права и по принцип мека, но от кичурите и през бременността ми беше станала по-суха. Шампоана и балсама ми я направиха много мекичка и същевременно с многоо блясък. Доволна съм, дано така си остане.
Скрит текст:

# 696
Охаа. Мнооого хубава коса. Рядко виждам наистина здрава и хубава изрусена. Може ли да споделиш (на лично или тук) къде се боядисваш и каква грижа полагаш? Много искам да си направя балеаж или кичури, но ме е страх да не си съсипя косата, като гледам колко бързо се скапва Sad

# 697
Брутално красива коса! Много се грижите за нея, а и колористът е магьосник, браво!

# 698
  • По широкия бял свят
Косата ми е чуплива, боядисана и доста "непокорна", гъста със средно плътен косъм. Ако я измия и изсуша, без да я мина с преса и като "разплетена кошница". В краищата е суха и пориозна, а в основата се омазнява за 2 дена. Мия я през ден, слагам термозащитиа и олио на  gisou в краищата на мокра коса, но не се подобрява.
Виждам, че тук доста разбирате и сте навътре с проблемите на косите. Моля, препоръчайте ми изпитани продукти, за да стане косата ми по жива и хидратирана.

# 699
Здравейте, бихте ли ми препоръчали хубава преса за коса за вафли (обем). За подарък е но не знам какво да избера Flowers Hibiscus

# 700
Някой с отзиви за серията на Керастаз Премиер?

# 701
Косата ми е чуплива, боядисана и доста "непокорна", гъста със средно плътен косъм. Ако я измия и изсуша, без да я мина с преса и като "разплетена кошница". В краищата е суха и пориозна, а в основата се омазнява за 2 дена. Мия я през ден, слагам термозащитиа и олио на  gisou в краищата на мокра коса, но не се подобрява.
Виждам, че тук доста разбирате и сте навътре с проблемите на косите. Моля, препоръчайте ми изпитани продукти, за да стане косата ми по жива и хидратирана.
Кремообразен финиш смесен с олиото.
Аз сега ще тествам и олиото на oway против цъфтеж, има страхотни отзиви.
Направете и теста с косъма, за да знаете дали ви трябва хидратация или протеин и после действайте според резултата.
Боядисвана - изрусявана ли е? Че по описанието прилича.
Огледайте дали е нацъфтяла, понякога си трябва ножица и после вече грижа.

# 702
  • По широкия бял свят
MrsPenguinButt, не е изрусявана. Боядисвам я в салон с боя на o-way. Според системата за класифициране е 2b M ii. Преди месец я подстригах с около 4 см. Не е цъфнала.
 Какъв е този тест с косъма?
Този продукт звучи като за моята коса https://www.arlen.bg/product/15872/termozashtiten-izglazhdasht-f … -fluid-100ml.html . Някой има ли отзиви за него?

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 16:14 от didd

# 703
Моята коса е с къдрици 2b и докато бях с балеаж краищата ми също изглеждаха и се усещаха потресаващо - само ножица ги оправяше. Моята коса не е особено гъста, а косъма ми е фин. Със сигурност ти трябва повече хидратация, както и терапия с протеин. Докато бях с балеаж доста ползвах терапията на олаплекс, а в последствие я смених с k18 и съм по-доволна от k18. Чувала съм много добри отзиви и за бонд терапията от curlsmith, която си е точно за къдрава коса. Еластисайзъра на Филип Кингсли не беше моето, както и имаше някаква бонд терапия от Лореал, доста бюджетна. Пробвай по-хидратиращ балсам или маска, както и ако не ползваш балсам без отмиване вкарай го в рутината си. Само олиото нищо няма да направи, поне при мен нищо не прави - само за финиш го слагам.
Преди време ползвах балсам на macadamia, който се оказа твърде тежък за моята коса, но за твоята може да е супер. Сега съм се загледала в all soft mega curls на редкен.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 18:10 от ni.tray

# 704
Някой с отзиви за серията на Керастаз Премиер?
Аз я поръчах на сляпо, но още я чакам...
Надявам се, че ще ми хареса, моята коса е тънка и боядисана и се доверих на отзива на Искрица. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт