Професионални серии за коса - Тема 166

• 69 390
  • 912
  •   2
Отговори
# 810
Olia, разресвай с четка Денман,нанасяй стилизант и суши с дифузер с главата надолу.Задържай поне 10-15 секунди на място.Така косата ще стане обемна,къдриците няма да са като влакна на моп и коренът ще си остане обемен дори и след часове.
А, и накрая мини на сектори със студената струя.Така ще затвориш косъма,къдриците ще станат по-лъскави и ще държат по-дълго
В клиповете всички сушат изправени,как ще докарат обем на корена?! Като ги гледам,отгоре косата е разделена и почти слегнала,представям си след няколко часа как е увиснала,а дължините обемни.На мен не ми харесва.
Явно повечето знаят че няма как да докарат обем в корена и мяткат косата а на ляво,а на дясно,че да изглежда и по обемна и оформена.

# 811
  • Варна
Йен да, повечето класически серии за обем са протеинови. Не е проблем да се ползват, но косата трябва да получава регулярно хидратация и овлажняване/особено сега зимата второто е много важно/, за да не става на слама.

AuroraBB невинна съм Grinning. Аз съм го писала много пъти, но пак ще се повторя. Сам Макнайт са особени продукти и не са комфортни никак за ползване като дрогерия. Лигава коса там не се постига с никоя серия. Това са продукти подготвящи косата за стилизиране и там самото стилизиране дава ефекта.

Candy_girl    good girl  мацките с тънки коси без обем го боготворят наравно със спрея за обем на Алтерна.

teta75 на мен термото на Напура ми изправя косата наистина и я държи права до следващото миене ако просто я изсуша решейки с тангъл. Ако я мина с Еърстрайта всяка термозащита я изправя Grinning. Ако само сушиш отдалеко никоя няма да те изправи.

Golfo_di_Orosei  Ако ще се ползва Напура за сешоар се нанася на влажна коса. Емулсира се на дланите нужното количество и се погалва косата. Термозащита за преса се нанася непосредствено преди изправяне. Не става да нанесеш вечерта докато се сушиш и да разчиташ да те пази на другия ден като я минеш с пресата.

# 812
Благодаря, принцесо Simple Smile а какви са наблюденията ти за ползване на Напура на сухо - по малко количество ли е нужно, отежнява ли?

# 813
Търся някакъв продукт, лак за коса или спрей, който да запечата косата след сушене и да я предпази от влагата. Може ли да споделите от какво сте доволни, че сезона едва сега започва, а като изляза навън след минути съм с шупнала коса.

# 814
Момичета, според вас серума за косопад на kerastase в notino дали е оригинален, че го нямаше в рибката и го поръчах от там ( в отзивите пише че има страхотен аромат а на мен ми мирише на сапун) и сега ме е страх да го използвам

# 815
Търся някакъв продукт, лак за коса или спрей, който да запечата косата след сушене и да я предпази от влагата. Може ли да споделите от какво сте доволни, че сезона едва сега започва, а като изляза навън след минути съм с шупнала коса.

Ами на мен например крема на олиосета ол ин уан ми прави такъв ефект, то и за това попитах тук всички защити  така действат. не ми шупва. След спане не се начупва. тоест до следващото миене косата ми стои права.

Момичета, според вас серума за косопад на kerastase в notino дали е оригинален, че го нямаше в рибката и го поръчах от там ( в отзивите пише че има страхотен аромат а на мен ми мирише на сапун) и сега ме е страх да го използвам

В арлен няма ли го?
Набързо цъкнах, не знам кой точно търсиш, но има например https://www.arlen.bg/product/15796/podsilvasht-serum-protiv-koso … tifiant-90ml.html

# 816
Аз вчера си го получих от notino  ,  и сега се чудя дали не са ментета

# 817
  • Някъде там
Не би трябвало. Наскоро го поднових. Купих си го от beautymall. Ароматът е силен и го усещам постояно, бях забравила, че ми идва малко в повече.Ако сте го пробвали преди - може да направите разлика.

# 818
Редактирам целия пост понеже тотално грешно съм запомнила. Има сайтове, в които може да се вкара бач кода и да се провери кога е произведен продукта. Аз тъкмо си получих пратката от нотино и лосиона за тяло и лице, който са ми пратили е произведен 2018г 😳 Ще видя и балсама на редкен, който взех от кога е.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 13:21 от ni.tray

# 819
Цитат на: Искрица [list
[/list]link=topic=1782243.msg50514235#msg50514235 date=1764151922]

За пръв път го взимам и за това ми прави впечатление, че мирише на сапун а навсякъде в отзивите пишат че им мирише страхотно
Не би трябвало. Наскоро го поднових. Купих си го от beautymall. Ароматът е силен и го усещам постояно, бях забравила, че ми идва малко в повече.Ако сте го пробвали преди - може да направите разлика.

# 820
Така аз пак сгафих, нещо и се дразня ,измих с витамино колор ,маска олиосета за блясък ,нектара и изсуших, после пръснах малко спрея дисциплин ,емии заплетени краищаа .Ужас за тънката ми косица кажете къде е проблема.

# 821
Здравейте, някой с отзиви от тази серия за коса:
https://www.notino.bg/sebastian-professional/dark-oil-set-izgodn … atacija-i-bljask/

# 822
Да дам положителен отзив на серума на Керастаз
https://www.kerastase.co.uk/ranges/regimen/nutritive/8h-magic-ni … um/KER_00258.html
Лек и много приятен за употреба, косата ми буквално го "пие".

# 823
Много интересно видео, в което тестват голямо количество от популярните (тук, в САЩ) термозащити за преса/маша. Мацката ги тества от евтин към скъп. Цъкайте на тези, които ви интересуват, няма нужда да гледате цялото нещо!

Аз лично научих това онова относно спецификата на различните формули и защо лепкавите ги ползват за специфични събития, но не и за всекидневни.

И още едно с нейните любимци:

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 20:17 от Agent Provocateur

# 824
Olia, разресвай с четка Денман,нанасяй стилизант и суши с дифузер с главата надолу.Задържай поне 10-15 секунди на място.Така косата ще стане обемна,къдриците няма да са като влакна на моп и коренът ще си остане обемен дори и след часове.
А, и накрая мини на сектори със студената струя.Така ще затвориш косъма,къдриците ще станат по-лъскави и ще държат по-дълго
В клиповете всички сушат изправени,как ще докарат обем на корена?! Като ги гледам,отгоре косата е разделена и почти слегнала,представям си след няколко часа как е увиснала,а дължините обемни.На мен не ми харесва.
Явно повечето знаят че няма как да докарат обем в корена и мяткат косата а на ляво,а на дясно,че да изглежда и по обемна и оформена.
Много ти благодаря, Ванеса! Точно ти се надявах да се включиш☺.
За четка Денман, срам- не срам, чувам за пръв път. Има ли значение от къде ще я взема и с какво всъщност са специфични?

Общи условия

Активация на акаунт