🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 11 за обсъждане 🌿

• 34 613
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Супер интересна информация, Фло, благодаря ти много! HugPurple Heart

Включване от Демет с Дениз Али:

Има среща с него, но нас повече ни интересува срещата с майка му по какъв повод е Kissing FaceHands Nail Care

Тук вероятно е в режим Animal Leopard-ца (да се чете леопардица Stuck Out Tongue)

# 586
Мили момичета 🥰🥰,
да се разходим с Ешреф и Руя.😀

https://www.instagram.com/reel/DMGKBPZMoB8/?igsh=ZXNxYXlmYThrOXdt

Фло и аз искам пак Демет и Енгин и много любов.❤️❤️❤️

# 587
Пепелче,   даже няма да ни трябват други герои. Heart Eyes

# 588
Пепелчеее 🌸, голяма прегръдка от мен имаш 🥰🤗

Хайде на урок по стрелбаааа Misc Gun

# 589
Такаааа...аз пристигам като един прегорял лалугер, който едва понася летните жеги и търси хладинка.
Нищо не знам за сериала от 5 епизод - нататък, само до него съм стигнала и после нямах време да гледам, но пък сега търпението ми ще бъде възнаградено, защото сигурно са се натрупали доста епизоди за наваксване - както аз обичам - НАВЕДНЪЖ!
Исках само да питам - приключи ли първи сезон или все още върви?

# 590
Беа, добре си дошла обратно в къщи House With GardenFlowers Cherry BlossomFlowers HibiscusFlowers Sunflower

Залагахме ти тука разни примки с твоя човек и ми стана ясно, че си някъде дълбоко в нелегалност, щом не реагираш на Професорчето NerdKissing Heart Първият сезон приключи на 18 юни с 13 еп., така че имаш цели 8 епизода да наваксваш. Ето за всеки случай линкове към преводите:

>>> В PlayTube https://playtube.tv/search?keyword=%D0%9C%D0%B5%D1%87%D1%82%D0%B … D1%80%D0%B5%D1%84

>>> При Нерон https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/03/neron-angelov-nov.html

Приятно гледане от мен и ще чакаме отзиви TvKissing Face

# 591
Здравейте, момичета!

Наминавам заедно с Фара да ви почерпя с торта. Малко загоряла се получи, но химията между Тахир и Фара е толкова очебийна, че засенчва всичко.
Магнетизъм и сексапил струи отвсякъде. Достатъчно е двамата да са близо един до друг.
Разбирам желанието ви отново да видите Демет в партньорство с Енгин. Аз също бих ги гледала с удоволствие.
Ще дебна за други видеа от "Казвам се Фара" с двамата сладури.
Приятен летен следобед ви желая!

# 592
Мерси, Кате! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Като нямах време да гледам епизодите, спрях и да следя темата, понеже не исках спойлери, ама ти знаеш, че и аз като Батман - винаги се завръщам рано или късно GrinGrin

Досега гледах епизодите в playtube, може ли отзиви къде преводът е по-добър, там или при Нерон?

# 593
Беа, няма някаква особена разлика в преводите, всичко се прави през руски, така че, от където и да гледаш, ще получиш горе-долу един и същ краен резултат Nerd Аз също обикновенно гледам в PlayTube, защото ми е по-изчистена визията Kissing Smiling Eyes

Ново видео от Рут https://x.com/iyiki_demetzdmr/status/1944856922709950890

# 594
Беа Animal Paw Prints добре си се завърнала . Имаш цяло лято да наваксаш с ''Ешрефа''.

Това красиво талантливо творчество и гифчета ги споделям и тук.  Таланта и изкуството да рисуваш и твориш . Heart EyesHands Clap

Човекът, който прави портрета на #ЧаатайУлусой и #ДеметОздемир в този клип като #ЕшрефТек и #НисанАкьол в #ЕшрефРуя, е Батул Хасан. Тя прави портрети и дизайни за няколко актьори и актриси в Турция. Много е талантлива и креативна. Поздравления #БатулХасан

# 595
Еми, благодаря за труда и времето, което отделяш, за да ни направиш тези прекрасни гифчета! Flowers Hibiscus
Това тяхното даже не е просто химия, това е потапяне много под повърхността!

Много е добра Рут, направо е за екипа!

Бис и за предишното видео: Hearthttps://www.instagram.com/p/DLuzTWfqFqm/?hl=bg

# 596
Малко сухи цифри да донеса Nerd https://www.usakhabergazetesi.com.tr/haziran-2025te-en-cok-konusulan-oyuncular

Най-обсъжданите актьори през юни месец 2025 г.

Този пълен анализ, обхващащ от телевизионните екрани до дигиталните платформи, от социалните медии до печатните издания, се задълбочава в динамиката на видимостта на телевизионните актьори през юни 2025 г. Всички данни - от броя на статиите в традиционните медии до обема на взаимодействие в социалните мрежи, разкриват сферата на влияние на актьорите. Докладът, изготвен от Центъра за медиен мониторинг на MTM между 1 и 30 юни 2025 г. използва повече от 10 000 източника, обхващащи интернет, социалните мрежи, телевизията и печатните медии, разкрива както звездите на екраните, така и популярните имена на дигиталните платформи.

Финалните епизоди на сериалите намалиха процента на взаимодействие наполовина!

Ето проучването и данните, които разкриха, че след финала на сериалите, темите за разговор са намалели с повече от 50% в сравнение с предходния месец. Това проучване показва как тенденциите в дигиталното съдържание оформят популярността, хвърля светлина и върху ролята на аудиторията в многоканалните медии.

През юни традиционните медии често извеждаха на дневен ред три известни имена. Докато Ханде Ерчел привличаше вниманието с клюки в жълтата преса, Кемал Сунал изплува с кастингите за филма „Адиле“ и честото отразяване на филмите му в телевизионните програми. Султанката Тюркан Шорай от епохата на Йешилчам беше сред имената, за които се говореше през целия месец с книгите, написани за нея и специалните интервюта, които даде на медиите.

Най-обсъжданите актьори в традиционните медии:

1. Ханде Ерчел: 2313 съдържания
2. Кемал Сунал: 2094 съдържания
3. Тюркян Шорай: 1867 съдържания
4. Халюк Билгинер: 1852 съдържания
5. Баръш Ардуч: 1630 съдържания
6. Октай Кайнарджа: 1536 съдържания
7. Демет Йоздемир: 1476 съдържания
8. Зухал Топал: 1393 съдържания
9. Чаатай Улусой: 1360 съдържания
10. Езги Мола: 1283 съдържания

Гьокберк Йълдъръм и Джемре Арда бяха сред най-обсъжданите актьори в социалните мрежи през юни за ролите си в телевизионния сериал „Рюзгарлъ Тепе“, а Халил Ибрахим Джейхан за ролята си в продукцията „Лейла“.

Най-обсъжданите актьори в социалните мрежи:

1. Гьокберк Йълдъръм: 809 700 публикации
2. Джемре Арда: 656 600 публикации
3. Халил Ибрахим Джейхан: 424 700 публикации
4. Ханде Ерчел: 404 300 публикации
5. Баръш Ардуч: 181 200 публикации
6. Демет Йоздемир: 155 600 публикации
7. Бурак Дениз: 107 900 публикации
8. Чаатай Улусой: 90 600 публикации
9. Шевкет Чорух: 78 300 публикации
10. Озан Акбаба: 77 400 публикации

Многоканален успех: Четири имена в общия списък

Ханде Ерчел, Баръш рдуч, Демет Йоземир и Чаатай Улусой, които се озоваха в топ 10 както в традиционните, така и в социалните медии, изглежда са най-постоянните имена през юни.

Общо медийно разпространение: Силата на дигиталното

Според данни на Центъра за медиен мониторинг на MTM, през юни 2025 г. средно 99,4% от медийното отразяване на актьорите от телевизионни сериали е било в социалните медии, докато само 0,6% е било в традиционните медии. Тази дигитална тежест е най-екстремна при Гьокберк Йълдъръм, който събира почти на 100% всичките си обсъждания в социалните медии. От друга страна, дори за Чаатай Улусой, който има най-висок дял в традиционните медии, само 1,48% от общата му видимост идва от печатни медии, телевизия и интернет. Цялостната картина показва, че популярността на актьорите сега до голяма степен се основава на съдържанието в социалните медии, като например фенски видеоклипове, хаштаг кампании и предавания на живо.

Колонките са: интернет, социални медии, телевизия, печатни издания, сбор общо.

# 597
Кате, едва го прочетох! Joy
Аз нося картинки:

От Турция:

и Робокоп:
Stuck Out Tongue Winking Eyehttps://www.instagram.com/p/DMFuqA4MhIL/?hl=bg

От Италия:

И по повод разговора ни за класическите филми, новини от Венеция:
Sign Clapper https://www.labiennale.org/it/news/i-film-restaurati-di-venezia- … ci-alla-82-mostra

Обратно броене до #Венеция82!
Вторник, 22 юли, от 11 часа президентът Пиетранджело Бутафуоко и режисьорът Алберто Барбера ще представят програмата за #BiennaleCinema2025 на живо на labiennale.org и във Facebook, X и YouTube

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 22:52 от Florale

# 598
Нищо няма да казвам Joy И аз идвам с картинки тогава Stuck Out Tongue

# 599
Интересно какво прави Демет в Истанбул през голямата ваканция, която й се падна?

Фара:

Общи условия

Активация на акаунт