Нашите second hand находки - тема 52

• 55 110
  • 474
  •   4
Отговори
# 360
Супер находка!
Къде е този магазин в Люлин?

# 361
Супер находка!
Къде е този магазин в Люлин?
Благодаря! Близо до кръстовището Царица Йоанна и П. Владигеров, в блока, където е Офис 1.
Скрит текст:

# 362
Супер е якето, браво! Парка ли се води? На мен на "пухенка" ми прилича. Важното е, че топли и изглежда добре.

А някъде из софийските магазини дали сте засичали пухени елеци? Търся с висока яка или качулка, спортен модел, по сайтовете нещо не успявам да харесам. Дамски търся или малък размер мъжки/унисекс.

# 363
  • Пловдив
Steve Madden 🥰

# 364

Да се похваля с две зимни якета като нови Wellensteyn

# 365
Ооо, особено първото, много ми харесва. Ако в от София или онлайн, може ли да споделите от къде е?

# 366
От Хумана е в първия ден за зареждане, по-скъпичко е 85лв, но при положение, че реалната му цена е 330 евро мисля, че е добре. В хумана често попадам на тази марка

# 367
Всички "Хумана" ли са добре заредени? Не съм ходила в нито една.

# 368
85 лв за тази марка си и е добре! И моето беше толкова преди 2-3 години. Много съм доволна, но не е за меко време, до +5°С най-много. Поне моят модел.

# 369
Това е от А магазините, беше в ексклузивни артикули, в Б магазините нищо не успявам да си харесам. А интересното е, че мъжкото не беше в ексклузивната секция и беше 49лв, също в много добро състояние като ново (но това в друг магазин Хумана). Дали някоя служителка просто е пропуснала да го отбележи като марка и да го сложи там не знам

# 370
Как да се ориентирам кои са "А" и кои са "Б" магазините?

# 371
Във фейсбук страницата им е обявено

# 372
Момичета, пращали ли сте дрехи на Ремикс? Пуснах доста обяви в олх, но само някакви съобщения да си пускам банкови данни и такива измами. Чудя се има ли смисъл да пращам на Ремикс или ще ми платят някакви смешни пари, всичко, което искам да продам е в перфектно състояние.

# 373
  • София
Аз пуснах на 5ти една голяма торба с дрехи. Още не са ги одобрили и качили. Бих се радвала и аз на отзиви.

# 374
Аз не, че очаквам някакви огромни пари, но съм качила пуловери Зара, между 5 и 15 лв. и нямам запитване. Маратонки New Balance за 50 лв., че аз като гледам тук в темата по скъпо се продават в магазините за втора ръка тип Хумана.
Ще чакам и аз отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт