Нашите second hand находки - тема 52

• 55 009
  • 473
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте за първи път ще влизам в такива магазини дали е възможно да ми препоръчате съответни магазини с хубава стока и евтини цени в Гр Пловдив?

# 391
Днес съм много доволна от Магия. Взех 20 детски панталона и два долни чаршафа с ластик на тема Лего и Супер Марио за под 40 лв. Всичко дрехи са с 50% намаление.

# 392
  • Пловдив
Находката ми от вчера, нови обувки Buffalo, естествена кожа за 5лв.

Днес от битака на Димитровград находката ми е пепелник Hollóházi за 1,50лв.

# 393
Textales в София получават стока в сряда, а във вторник всичко е на - 70%. Зимните якета са 6-7 лв, дънки 5-6лв, клинове по 2лв, чанти по 4лв, обувки по 5-6лв
Купих си яке за без пари, но не ми харесва изкуствената яка. Тя е на цип. Да я махам, нали?

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 17:57 от Г-жа Рамацоти

# 394
  • София
Махай смело. Тези космалаци по качулките винаги изглеждат ужасен евтинджос и развалят цялата дреха.

# 395
Носи си го с кеф. И аз бих го носила без косматото на качулката.

# 396
И моето мнение е да махнеш изкуствената кожа. Аз даже и качулките махам когато преценя, че не е толкова студено.

# 397
  • Бургас
Аз днес си взех от Хумана едни ботички/кецове на Ara с -30% намаление за 25 лв. Имаха една много малка дупчица на глезена и реших да ги дам на обущар, който ми взе 10 лв. Joy , та ми "изяде" отстъпката. Утре ще са готови и ще ви ги снимам.

# 398
Разликата в цените:

# 399
# 400
  • София
В Ремикс откакто има опция - продай, много от цените ги определят "продавачите" - тоест ние. Аз за първи път изпратих до тях и след одобрение ти позволява да определиш сам цената - пример Келвин Клейн панталон - има лента и може да избереш от минималната примерно 20 лв - до 200лв. Масово избират тавана предполагам.

# 401
Днес ми се случи - поръчвам чанта в Ремикс, по описаните размери мини чантичка. По куриер пристига една грамадна чанта, може да събере малък лаптоп.

# 402
Дами, знаете ли дали в София има магазин 4 сезона и ако има на кой адрес се намира? Наскоро попаднах на магазин от тази верига в провинцията и имаше хубави неща, но съм от София и ме интересува има ли в столицата.
Благодаря!

# 403
Дами, знаете ли дали в София има магазин 4 сезона и ако има на кой адрес се намира? Наскоро попаднах на магазин от тази верига в провинцията и имаше хубави неща, но съм от София и ме интересува има ли в столицата.
Благодаря!
Закриха ги в София.

# 404
А М Пулс стават ли?

Вчера ходих до Мания Дружба и накупих доста чисто нови чоропогащници. Купих си и 2-3 шапки. Два панталона с 30% отстъпка. Единият е тип кожен Smiley Много са ми трудни за комбинация, но пък изглежда, че ще топли. Взех няколко интересни блузи за дребния, като такива не съм виждала по магазините, от които пазарувам за децата. За каката пък имам чудна шапка-находка. Взех и ски яке на Crane за 20 лева.

Този месец няма да има зала Б.Няма да има и ново зареждане. Съответно, цените не падат всеки ден, а на няколко дена. Например, зареждането беше в сряда и до 07.12 ще е 39 лв./кг. След това няколко дена ще е 37 лв и така до края на месеца.

Детските дрехи са с 50% отстъпка, дамски и мъжки панталони 30%, ски екипировката ще е 39 лв/кг, май цената няма да пада.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 07:56 от Барбалена

Общи условия

Активация на акаунт