Нашите second hand находки - тема 52

• 54 962
  • 473
  •   3
Отговори
# 405
M Pulse  много ги харесвам аз, но не са ми хич удобни като локации.
Тези дето посещавах ги затвориха за съжаление.
Има и нови и стари неща като последния ден цената е 4.50 мисля в четвъртъка.
В Магия Слатина последните дни в края на месеца е евтино, а в началото е зареждането.
Също има хубави неща.

# 406
МПулс и аз ги харесвам, но и на мен са ми неудобни като локация Simple Smile

Хумана Красна поляна са вече на двуседмично зареждане, следващата седмица:

И за да не е без находка, боти за 3 лв. от Нещо на Женския пазар, ъгъла на Симеон и Стефан Стамболов.

# 407
Последната поръчка от Мания, и двете са нови. Тази с райето е 13 лв. - 70% памук, другата е 10 лв. - пълен изкуственяк (за отиване и връщане от тренировка), но ще гледам да огранича и изцяло да спра да купувам изкуственяци, особено за тренировка.

# 408
  • София
Някой да е минавал скоро през Манията до халите ? Кой е най-евтиния ден през седмицата?

# 409
Някой да е минавал скоро през Манията до халите ? Кой е най-евтиния ден през седмицата?
На цветни етикети са вече от над 1 месец, не на календар. Днес минавах, много захабени дрехи, буквално парцали.
Иначе МаНия не съществува вече, МаГия са. Grinning

# 410
И аутлета е много западнал, само парцали. Изглеждат по-зле от втората употреба.

# 411
А онлайн магазинът спира да приема поръчки след 14.12...

# 412
Стига, бе, Мания-та ли?! Sad

# 413
  • Под Слънцето
От как стана МаГия и го преместиха от центъра на Добрич в забутано място, че и намалиха значително площта му, нищо, ама нищо не мога да харесам. А влизам често-дори по два пъти на седмица.  Да затварят!

# 414
  • Бургас
Последният ми удар от Ремикс, за по 53 лв на чифт, нови, с етикетите. Предната седмица иначе им върнах три зимни якета, но за обувките явно добре съм се ориентирала. Обикновено е обратното, че съм с дълъг и тесен крак и трудно намирам обувки.

# 415
Здравейте, нова съм в темата след като видях, че онлайн Манията затваря. Аз много обичам да пазарувам онлайн, лесно и бързо филтрирам по размери, материи, цветове и т.н. вместо да ровя... Та знаете ли други подобни на mania.bg сайтове - и също това Магия дали ще има онлайн магазин?

# 416
И аз видях, че затваря. Пише, че няма да има нов онлайн магазин и е много жалко.

# 417
  • Варна

От две различни втори употреби са, много съм доволна.

# 418
Е, как няма да си доволна! Честито! От кой град и кои магазина такива находки?

# 419
  • Варна
Е, как няма да си доволна! Честито! От кой град и кои магазина такива находки?
От Казанлък и от Стара Загора

Общи условия

Активация на акаунт