Нашите second hand находки - тема 52

• 55 078
  • 473
  •   1
Отговори
# 435
Направих последна поръчка в мания онлайн, беше ми любимо имах много находки. Ремикса също го ползвам, но в мания ми харесваше сайта. Жалко. Дали няма да го направят същия с Новото му име. Някой знае ли нещо?

# 436
Тъжно за сайта на Мания. През годините съм имала много добри находки оттам, последно преди 2 седмици една рокля и не знаех, че ще го затварят, тук прочетох. Напоследък пазарувам предимно от Ремикс. Във физически магазини вече все по-рядко ходя. Миналата седмица минах през Зиг заг на Краснодар, взех си дънки, но много скучна работа. После минах и през Пимпо на Старата поща, нацелих по 1лв/бр. Учудващо си харесах 5 чифта дънки и бяха като нови.

# 437

От слатинската Мания за 16 лева.
Предния път взех дънки Дизел и Гучи панталон за 30 лева.
Всичко беше много хубаво.
Имаше дебела пухенка Берганс без забележки за около 20 лева.
Сума време стоя.
Явно чака да стане два лева да стане.

# 438
Днес уредих подаръка за мъжът ми, благодарение на Хумана.  Оказах се в деня на зареждане в магазина и му взех раница, която си беше с всичко като нова. Струваше ми 50 лв. В нета в намерих за около 100.

# 439
Момичета и момче, ако имате време за ровене, днес и утре в пещерата на Димитър Петков -София, на пазара до аптеката и месарския магазин до 10бр ризи и други категории -1лв; до 100бр 1лв , има много стока, но си трябва време за ровене.
Взех си скиорско яке за 1лв.Цветът е бебешко светло синьо, но снимката е кофти
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 18:32 от denyil

# 440
Продължавам да съм доволна от Ремикс
Естествена кожа, чисто нови с кутия и хартията даже вътре. 31.50лв. Супер удобни

# 441
Здравейте!  Преди няколко месеца се преместих от Варна в София. Бих искала да попитам има ли ВУ в София,където мога да намеря и други артикули тип домашни потреби - чашки,чинийки и изобщо всякакви "боклучки" Blush
Във Варна в Мъпет Маг съм попадала на много такива съкровища. Купувала съм си винтидж чинийки, декорации за дома и т.н.
И за да не е спам пускам снимка на любимите ми чинийки купувани за 4 лева/бройката от ВУ.

# 442
  • Под Слънцето
Много са яки! Определено скоро не съм попадала на такива щуротии, а как ми се иска... Любимият МъпетМаг на Чаталджа го направили маГия..Ужасен е! Другото място, където излизаха такива дреболийки, бе на Преслав с/у социалната Чайна, а сега там са некви китайски боклуци, дори не е ВУ.

# 443
# 444
  • Пловдив
В Скандинавия Габрово ми изскочи, че дрехите на 22.12 и 23.12 ще са по 2лв./1лв.

# 445
  • София
Дали някой е снимал календара с цените на Димитър Петков ?

# 446
Здравейте!  Преди няколко месеца се преместих от Варна в София. Бих искала да попитам има ли ВУ в София,където мога да намеря и други артикули тип домашни потреби - чашки,чинийки и изобщо всякакви "боклучки" Blush
Във Варна в Мъпет Маг съм попадала на много такива съкровища. Купувала съм си винтидж чинийки, декорации за дома и т.н.
И за да не е спам пускам снимка на любимите ми чинийки купувани за 4 лева/бройката от ВУ.

Знам кои магазини визирате, но ги няма в София.

# 447
Календар Контур Димитър Петков -София
Скрит текст:

# 448
Днес случайно минах покрай магазин Фрея. Влизам за първи път, защото сте ги споменавали в темата. Бях като Алиса в страната на чудесата Joy Качвайки се с ескалатора нагоре, пред мен се разкриваше доста интересна гледка Grinning Не ми приличаше нито на Хумана, нито на Мания. Много интересна подредба, декорация, цветови решения... Влязох много набързо, но със сигурност ще отида пак да разгледам, когато имам повече свободно време Grinning

# 449
Навремето, не помня точно, FREA-та (след Тунела за Пловдивчани, зад спирката), беше нещо много евтино място, където можеше да откриеш страхотни неща!
Преди месец два имах път и свободно време на там и реших да си припомня "Защо спрях да посещавам тази ВУ? А тя все още съществува" Еми припомних си ...ужасни дрехи, на ужасни цени :/ Поне за мен са скъпи.
Беше си страхотен, голям магазин на прекрасни цени, където винаги можеш да си намериш нещо, но това беше отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт