Нашите second hand находки - тема 52

• 59 337
  • 511
  •   1
Отговори
# 495
Много красива рокля !
Да ти кажа, по детските площадки ще бъде високо оценена Wink

# 496
  • Карлово
От онзи ден една черна дантена рокля, която първо видях, че една жена взе и харесах. Чаках я не знам колко време да пробва всичко, което беше взела. Обикалях като луда, но търпението ми се възвагради. Остави я на щанда за върнати и пробвани дрехи, а аз веднага я грабнах. От Хуманата за 4 евро. Предстои ми основно излизане по детските площадки, но все ще намеря къде да я нося.

Много е яка. Стои и ти страхотно. Създай си поводи да я носиш.

# 497
  • Варна
Севда_, ДамаТрефа, много благодаря! Само да се стопли и ще я нося. Черният бралет също е от втора употреба от Мъпетмаг мисля беше.

# 498
Да се похваля, че имам покупка от Магия, дънки. Това си е събитие. Липсва ми времето, когато всяка седмица ходих в Мания и често си купувах по нещо. Сега влизам от дъжд на вятър и от месеци нищо не съм купувала. Не знам как е в другите им магазини, но този в близост до халите, съм го отписала. Може би не само аз, когато и да мина покрай него, вечно няма хора.

# 499

Здравейте,купих тези портмонета за документи,за цената си от 1.50 и 2 паунда си заслужават,като черното е от естествена кожа.

# 500
Здравейте, отдавна не съм пазарувала от вторите употреби, защото и те отдавна не са това, което бяха. Излезе ми, обаче, реклама на някакви магазини Scandinavia, където има и домашни потреби, но сайта им нещо не го бива и не виждам къде има магазини, някой знае ли? В Бургас има ли някъде останал такъв с домашни потреби? В Славейков не го намерих, зад Свободния е пълна скръб магазина.

# 501
Здравейте, отдавна не съм пазарувала от вторите употреби, защото и те отдавна не са това, което бяха. Излезе ми, обаче, реклама на някакви магазини Scandinavia, където има и домашни потреби, но сайта им нещо не го бива и не виждам къде има магазини, някой знае ли? В Бургас има ли някъде останал такъв с домашни потреби? В Славейков не го намерих, зад Свободния е пълна скръб магазина.
Хоби имат няколко обекта, сещам се и за Кило шоп на Фердинандова, но няма кой знае какво там. Скандинавия няма в Бургас за съжаление, а е хубав магазин.

# 502
И Хоби, и Скандинавия са габровски вериги - там имат по няколко магазина. На сайта на Скандинавия преди имаше адреси на всички магазини в България, сега няма ли ? Може да им пишете и във фейсбук, ще ви отговорят. Само в Северна България са и двете вериги.

# 503
  • Пловдив
Скандинавия си имаме в Пловдив, така че вероятно имат магазини не само в Северна България.

# 504
Да, и в Пловдив има, грешка, даже съм ходила. Но по-надолу - не. В София също няма.

# 505
В Remix има добри отстъпки - едната е HOT (около -50%) и другата -25%. Поръчах си: обувки, естествена кожа - 40 лв.; спортно долнище, памук - около 24 лв.; тениска, памук - 20 лв. - всички са нови. Сложила съм ги на изчакване, че да мога да разгледам още. Май ще ме "завърнат" към тях, че напоследък май не намирах нищо. Но пак има безумия, като пижама от Pepco за 50 лв., при положение, че в Pepco е не повече от 25 лв. или раница на Decathlon, която в магазина е не повече от 10 лв., а в Remix е 20 лв.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 10:41 от anmasu

# 506
Раница от Декатлон за 10 лв? Там само чорапи под 10 има.

# 507
  • София
И раници има, но съвсем базови - тези които се прибират в джобче и са като торба за пазар, без подсилен гръб, са 2.81 €.
И една идея по оформени има за 3.58 €

# 508
Да, ето я:
Скрит текст:
.
Имам същата за под 10 лв.
Ето, модела в Decathlon, 7 лв.:

С "малката" разлика, че в Remix е 2-ра употреба.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 11:32 от anmasu

# 509
  • Пловдив
И аз имам от показаната раница от Декатлон, взехме е за 14лв и стотинки мисля. Ползвам я за екопътеки.

Общи условия

Активация на акаунт