Нашите second hand находки - тема 52

• 59 702
  • 515
  •   1
Отговори
# 510
Вероятно сте с по-голямата, защото тази е 7 лв. в момента.

# 511
  • Пловдив
Не съм я купувала сега.

# 512
Тези раници са много хубави, имаме я същата. Беше 5 лв до скоро.

# 513
Благодаря за линковете. Наистина не съм ги забелязала, определено ще потърся при следващото ми ходене тези раници.

# 514
Да, вижте ги. Единствено, в момента виждам, че са само 2 цвята в сайта, но на място може да има повече. Може би към лятото изкарват повече цветове. Мисля, че има много изгодни неща в Decathlon.
Стана голям спам, но да кажа, че имам в 4 или 5 цвята такава, даже имам една подарък, която още не съм носила. Раничките са издръжливи и събират много, по-плътна е от тази, която се събира в джобче. Аз няколко години си ходех с такива ежедневно. Носят много добре на постоянно пране.
Като минус отчитам, че започват да се отварят циповете, но аз много ги тъпча. Другият минус е, че няма прегради. Но все пак говорим за смешни пари, така че раничките са страхотни.
Десислава, даже, ако не е купувана скоро, е била още по-евтина, затова мисля, че имате по-големият вариант, който в момента е към 17 лева.
Понеже ги ползвам отдавна и много се смях, като ги видях, също отдавна, за пръв път в Remix - втора употреба на двойна или тройна цена.
И в Remix трябва да си внимателен, че и там е ако мине - мине. Ще покажа поръчката, ако е читава.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 17:15 от anmasu

# 515
  • Пловдив
В този Ремикс съм отделила някакви неща в харесано...с времето вместо да падат цените се вдигат 🤣

Общи условия

Активация на акаунт