Чак сега ми дадоха препоръка за ПЕТ скенер, за да се види дали нещо някъде е останало и да го ползват за база за сравнение за следващо проследяване.
Аз също като момичетата смятам, че повече на брой образни изследвания дават доста голяма яснота за положението, но не влияят драстично върху терапията, ако на база на други образни изследвания вече се знае горе долу какво е положението.
И понякога е по-добре да се довериш и да започнеш терапия, вместо да продължаваш да се луташ. Но това е мое мнение.
Нова Котка аз бих преценила колко време бих загубила да чакам ПЕТ скенер и дали в това време не е по добре да започна ХТ. Да, не е най-приятното преживяване ХТ, но е много поносимо и даже не пречи толкова много на качеството на живот, а в същото време определено спасява.
А по повод изказванията на лекарите за състоянието ни - много от тях са оперирани от чувство за такт. Изобщо не се усещат че понякога ни плашат и действат на психиката.
) и шапки с коса за градината на село😁 За есента ще си поръчам или взема пак от Тему зимна шапка с коса.