🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-31

• 20 194
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Ако има последен ден, щяхме да видим и снимки с поне нещо като парти. Най-близкото до парти беше как ядоха диня в сторено на Джерен. Но тогава бяха само жени.

Аз изгледах серията. Трудно ще ме разубедите, че той постъпи правилно като не избра любовта. Той е красим, харизматичен, дълбоко в себе си има добро сърце, щедър е със сираците и бедните. Но нека не забравяме, че дори и с добра кауза той е мафиот. Той е и хладнокръвен убиец. Не мисля, че можете да ме убедите, че да избере престъпния свят е добро решение. Той се отказа от себе си. Знаеше, че избира тъмната страна. Той може да спи в килия с още трима души, но тази килия е в такова имение, че парите за него могат да покрият нуждите на тези хиляди сираци. Те са престъпници и се занимават с престъпления. Не харесвам този романтичен образ на мафията, който се опитват да създадат. Радвам се, че той говореше на младите, които искат да му подражават, че неговия път е грешния, но с този си избор даде лош пример.
И пак казвам, че не мисля нейната любов за егоистична. В неговия свят място за нея няма. Той няма представа как би могъл да я задържи. Якуб Баба ясно му каза, че такъв начин няма. Или тя или сираците. Егоистично беше да не я пуска да си иде.
Всъщност Ърмак го каза. Всичките ѝ мисли са и мои мисли. Той не обича Руя. Той не познава това момиче. Обича идеята за нейното съществуване. Обича да я обича. И ако срещне някой, от който сърцето ти да спира да бие щом го зърнеш, никой няма да те види повече.

# 376
Ако вярно са свършили снимките Чачо този уикенд е с въдицата в Чанаккале.
Нези, имаш шанс!
Но най-вероятно е да го срещнеш в понеделник по улиците на Чанаккале, ще излезе на кафенце, рибарското магазинче може да посети и т.н.
Може с Аслъхан да ги засечеш, време е да се покаже с нея това лято. От сърце ти го желая да ти се случи!

# 377
Ели, миналата година беше небрежен за точно един ден и напълни жълтите медии с теми за цяло лято. Мисля, че ще ги видим заедно чак на сватбата. Ти нали си я прогнозирала за тази година. В Гърция сватбите ги правят септември, че е по-хладно. Може и в Турция така. Седмица преди старта на новия сезон.

Прочетох нещо, над което не се бях замисляла. Ешреф има истински чувства в реалния живот, но той отново е обсебен не от жената Нисан, а от идеята за животът, който тя би му дала. За семейство, за топлина. Той не се опитва да я види такава каквато е, а отново е привлечен от усещането, за нещо непостижимо.
Той още не е изпратил Руя завинаги в миналото, но иска Нисан сега. Това е истината. И ако за момент нейното признание отпрати Руя от дневния ред, тя никога не си е тръгвала. Нисан каза, че са трима, а той ѝ каза, че са само двама там. Е не бяха. Просто той беше заменил Руя с Нисан. И реално не иска да види коя е Нисан, той търси Руя там.

Да знам, че двете са един и същ човек, на в неговата глава това са два обекта. А Нисан не е дори и възможност в неговия свят. Мислите ли, че нейното място е като на Гюнджа? Не мисля.

# 378
Не, Гери, няма как да е като Гонджа.
При Ешреф я няма тази неразбория с жените каквато е при Гюрдал.
Досега не са ни показвали Ешреф да сваля мацки безразборно.
Да в главата са му две жени, но точно това го разкъсва. Истински харесва Нисан, но пък така смята, че предава Руя. Със сигурност в главата му е пълна каша, но сега разбирайки за Руя, поне ще разбере, че не предал Руя, но да видим как ще прости на Нисан за всичките лъжи, които така хладнокръвно изричаше.

# 379
Добро утро!
Не знам тази сцена дали и от последния епизод (кой, каза,че Чаатай ползва дубльор)

Помните ли, че Ешреф каза на Фарук, ако нещо се случи с него, да предаде всичко на Якуп баба. Явно нещо се е случило с него...
Гери, говорим за едно и също, но го казваме по различен начин.
С Руя той е в безопасност, тя е само сън. Нисан е истинска и трябва да вземе решение.
Е, взе го. Сега ще видим последствията от тези решения.
С решението си Ешреф остана верен на хората, които са го направили такъв, какъвто е. Това е акт на чест, но и на страх, защото в любовта той трябва да се разкрие, да се предаде, да се промени. А това го плаши повече от всяка престрелка.
В Руя,спомена, той е в безопасност. Тя не го изисква, не го променя. Тя е чиста, недокосната от реалността.
Нисан обаче е животът такъв, какъвто е, с всичките му последствия.
Сега обаче,  ще му се наложи да се сблъска  със собствените си чувства
Ешреф вярва, че е избрал правилно.
Но много скоро ще осъзнае, че е оставил сърцето си в ръцете на Нисан, дори когато е избрал друго. Това ще го разкъсва.
Нисан ще се отдръпне,  няма да му прости лесно. Не защото го мрази, а защото боли да бъдеш пренебрегнат, когато си избрал да обичаш.
Колкото до останалити от екипа на Ешреф и тези от организацията, те ще спечелят лидера си, но ще загубят част от човека в него. И това ще промени динамиката. Един лидер, който е разкъсан вътрешно, е неустойчив.(защото неосъществената любов, също може да го разклати сериозно)
Спорид мен изборът на Ешреф не е краят.
Той е началото на истинското му вътрешно изпитание.
Може да се откаже от любовта, но не и от чувствата. А когато тези чувства го настигнат, както истината за Нисан, ще трябва да направи нов избор…
Този път между живота, който познава, и живота, който може да има.

Може би това ще е в основата на втория сезон.
Желая ви прекрасен ден!

# 380
Добро утро, момичета!
Да започнем деня с чай, кафе аз съм на кафе.

Румънката Габи направила ново видео за Чаатай.
"Кагатай е трудолюбив, всеотдаен и професионален актьор! Дори например да не обича да танцува, той е перфекционист, защото влага душата си в ролята си, дава ѝ живот, ангажира се емоционално, физически, духовно. Той се идентифицира в ролите си с героя, който създава и представя! Малко актьори се посвещават на роля като него... Малко актьори изучават героя в най-малките детайли, за да проникнат в света и тялото му... Радвам се, че се доверих на този актьор още от първата му роля! Щастлива съм, че открих неговия блясък и магнетизма, който влива във всеки герой! За мен той е уникален, несравним...
https://m.youtube.com/watch?v=oTJTBLHLKjg

Напълно съгласна съм!

Щастливи почивни дни!☀️🍀
Аз се надявам да си фогледам серията днес.

# 381
Здравейте,

Мислех да пиша за танца. Аз не съм специалист. Чаатай страшно много ми хареса в този танц. Демет не толкова, а имам спомен, че се е занимавала с танци. Може и да греша, но реших да видя други как го танцуват. И това, което видях ми даде доста обяснения. Жената в този танц май не участва много. Никоя от другите дами, които гледах не бяха по различни. Да има някакви движения и тя, но това е танц на истинския мъж. Това коза и бащата на булката като го представи. А трябва да си върна думите назад. Шегата, че няма да го видим в дансинг старс си остава, но въпреки всичко много ми хареса. Щом чак благодарност получава. Браво. Изми спомена от Гадар с танца.

Забравих да кажа, че много харесвам музиката от целувката. В тея има толкова много болка. Уж щастлив момент, а толкова болезнен за душата. Музиката така красива, а толкова тъжна.

# 382
Така е, Гери! Това е изцяло мъжки танц! Много емоционален и не всички мъже могат да го танцуват.
Но, както знаем, Чачо може всичко! Kissing Heart
И малко от другите за "Eşref Rüya"
https://www.aslininsureti.com/izledim/esref-ruya-kosulsuz-bag/
EŞREF RÜYA – Безусловна връзка
Сега пътищата, от които дойдох, са толкова далечни... В грешната история съм. Пренапишете ме...“

Имаме история, която не сме виждали преди, Ешреф, който се влюбва в някого, с когото никога не е говорил, и превръща живота си в тъмен тунел за някого, когото никога не е виждал очи в очи... Повечето от нас може да намерят за невъзможно просто да имат едностранчива любов отдалеч. Не само това, Ешреф го накара да стъпи в този тъмен свят и да изгради цялото си бъдеще върху нея... Той остави всичко и чака само Руя, но как можеш да се свържеш с някой такъв, без да говориш или да го опознаеш?

Всъщност, след онази нощ, Ешреф се обсебил от Руя, чудейки се в какво състояние е тя. Несигурността и несигурността го тласнали на този свят. След това той нито обичал никого, нито си представял някой друг до себе си. Ешреф се бил отказал от себе си.

Всичко, което искаше, беше да чуе нещо от Руя; беше запазил всичките си планове и чувства в тайна за нея…

Да се ​​влюбиш в един и същи човек би било подходящо само за Ешреф, защото Ешреф не би могъл да обича никой друг. Незнанието, че Руя не е Нисан, нямаше да промени тази ситуация, защото Ешреф познаваше само Руя, а Нисан не му беше непозната. Понякога чувстваме, че познаваме някого, въпреки че не го познаваме. Причината за това идва от тези прилики в сърцата ни. Всъщност, подходът му към Нисан винаги е бил по тази причина...
Eшрeф
Удобно време… Навреме…

Обаче какъв живот избра, който противоречеше на името му…

Тъй като времето му остана недовършено, той търсеше единственото нещо, което липсваше в мечтите му, а именно времето, което беше загубил…

Години наред Ешреф избягваше дори хубавите неща, за да не се случи нищо лошо…

Той е живял живота си оскъдно във всяко едно отношение, затова го е посветил на мечтите... Един Ешреф Тек, който се е отказал от себе си...

Единствената му причина да живее беше да постигне мечтата си, но ако тази мечта се сбъднеше, щеше ли Ешреф да бъде старият Ешреф? В тъмните светове влюбването се смяташе за слабост, хората със слабости или умираха, или техните близки биваха убивани, Ешреф се беше сблъскал с тази ситуация за първи път благодарение на Нисан, защото за първи път любимата му беше с него…

Докато се приближаваше до Нисан, той продължаваше да бяга, мислейки си, че ще предаде Руя и ще спре да я крие в сърцето си. Но можеше ли Нисан да контролира сърцето? В момента, в който реши да се раздели с Руя, той се привърза към Нисан. Нямаше ли това предателство да бъде тежко за Ешреф? Колкото повече бягаше, толкова повече се озоваваше в Нисан. Дори и да не знаеше, че тя е Руя, той я познаваше. Дълбоко в себе си тя беше тази, която търсеше. Глас шепнеше от дълбините на сърцето му. Този глас всъщност му позволяваше да се доближи до Нисан…

Раненият Ешреф се бореше сам да оцелее, желанието му да спечели тази война винаги беше за Руя, той винаги живееше с надеждата един ден да я намери… Беше платил висока цена в тъмния си свят, всяка цена му се връщаше като тежко бреме…

Какво би могло да спре безмилостния и безстрашен Ешреф, след като е загубил единствената си скъпоценна мечта в живота? От какво би се страхувал човек, загубил всичко?

Нисан
О, Нисан … през какво си преминала, какви емоции си потиснала, толкова съм любопитна за твоята история, силна Ейприл…

Нисан, която стана майка, без да е сестра.

Нисан е много силен характер... Все още не са ѝ дали това, през което е преминала, но това, че се изправя срещу Ешреф или Чигдем, не е страхливец, следва мечтите си независимо от всичко и не се отказва, показва, че е силна...

Може би причината, поради която е искал да се отърве от „бенката“, която е имала на врата си в миналото, е била да избяга от миналото си, затова я е премахнал...

Общото между тях и Ешреф е, че се отказват от себе си... Приоритетите им в живота винаги са били техните близки, те са израснали, без да са преживели детството си, научили са се да се борят с трудностите на живота, докато са пораснали, загубили са много по този път...

Нисан, която дойде тук, бягайки от миналото си със сестра си, е извървяла дълъг и изморителен път... Точно когато започваше да преодолява живота, тя среща Ешреф, който знае за миналото ѝ... Чувствата, от които бягаше, чувствата, които потискаше, бяха скрити в Ешреф. Нисан не осъзнаваше това, но дълбоко в себе си се влюби в Ешреф, с познато чувство, идващо от миналото, точно както Ешреф. Само да не се беше влюбила в Ешреф...

Нисан беше непозната в живота на Ешреф, но Ешреф беше избрала този живот за Нисан и беше стигнала до задънени улици заради нея... Нисан, въпреки че знаеше за живота на Ешреф, когато го видя за първи път, не потърси изход. Тя дори жертва собствения си живот, за да не го предаде. Всъщност Нисан никога не предаде Ешреф...

Безусловната връзка между двама души…

По-конкретно, преплетените сърца на възела представляват дълбоката връзка между партньорите… Безкрайните пръстени говорят за вечната им любов един към друг…

Ешреф и Нисан са били създадени с тази връзка…

Ешреф и Руя, които са свързани в неразривна и неразрушима връзка от самото начало, са описани като ЕшСан, които никога няма да се пуснат една друга, независимо от ситуацията...

Единственият недостатък на сериала е, че не засяга миналото... Трябваше да видим малко как Ешреф се е събирал с приятелите си или какво е преживяла Нисан в миналото си, малко липсваше, но като цяло, според мен, сериалът е много добър...

Надявам се да продължи по този начин…

Радвам се, че и тези, които разбират, мислят като нас. Wink

# 383
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Ето едно закъсняло кафе от мен!

Много ми хареса статията, общо взето, анализа не е по-различен от нашия.
Ние също коментирахме, че ни липсва по-обстойно миналото им.
Имам чувството, че ни четат Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Препубликувам го наново, защото бях пропуснала малко.

От същия автор (не знам мъж ли е или жена), за 12 епизод

Епизод 12 Наводнение ✍🏻

„Ако имах възможност, щях да ти купя красиво минало. Нямаше да се свиваш, когато го погледна, винаги щеше да се усмихваш...“

Този епизод беше война на емоции и конфликти. Като цяло много ми хареса. Удоволствието от гледането е много високо, ъглите на камерата, репликите са безупречни, особено обратите в сюжета са написани чудесно от сценариста 🤗

Нисан.. „Душата ѝ изпитваше голяма болка, въпреки че лицето ѝ винаги се усмихваше..“ В моите очи тя е най-самотният герой в сериала.. Тя постоянно се бори в цикъл, опитва се да се измъкне от водата, в която потъва, и колкото повече се опитва, толкова повече се озовава на едно и също място.. О, Нисан.. Заседнала си между сърцето и ума си. Има Нисан, която е щастлива до Ешреф въпреки всичко и всички. Нисан искаше обикновена връзка, защото се беше влюбила за първи път. Без да осъзнава кога се е случило. Докато искаше да избяга, тя се озова по-близо до Ешреф, защото Нисан се беше влюбила. Ешреф пророни сълзи, докато докосваше Нисан. Удар от детството беше описан толкова наивно, беше чудесно фин детайл. Тя беше завлечена в живот, който никога не е познавала, какви травми е преодоляла и през какво е преминала сама? Как го е преодоляла? Много съм любопитна за миналото на Нисан, тя има много дълбока история, чакам с нетърпение. Нисан всъщност прави всичко възможно, за да измъкне Ешреф от този тъмен свят, но това не е възможно, да, много е трудно за нея, тя дори се осмелява да си тръгне, но това не е възможно за Нисан, съдбите им са били предварително обвързани. Мрак и задънена улица. Той не се е научил как да използва пистолет от Ешреф просто така, а на всичкото отгоре е взел пистолета със себе си. Ешреф многократно подчертаваше, че не е убивал жени, тези сцени не са били просто така, очаквам обрат и оттам.

Ешреф... „Градините с маргаритки са твърде много за хора, свикнали с блатото...“ Ешреф вече не беше единственият... С всеки епизод името Руя се отдалечаваше все повече и повече от езика и сърцето на Ешреф... Виждам Руя в нея, човек иска да отиде при чувство, което познава, всъщност проблемът не беше да види Руя, защото не познаваше Руя... Ешреф търсеше Руя с години, но доколко познаваше Руя? Ешреф чакаше, без да знае в какво състояние е Руя в момента, какъв човек е тя, но любов ли беше това или любопитство, което изпитваше към някого, за когото е пожертвал живота си? Какво всъщност беше Руя за него? Той вярваше, че е влюбен, само с това се утешаваше, но не беше ли Нисан различна от Руя? Тя беше някой, когото можеше да докосне, да види и да види топлината на сърцето си отвътре. Той беше отразил всичките си чувства на Нисан, защото за първи път Ешреф се беше научил да обича някого, който е до него. За първи път Ешреф искаше да отблъсне всички и да направи нещо само за себе си. Той положи усилия за това, това беше голяма стъпка за Ешреф. Искаше да вземе Нисан и да прекара една нощ сам, но възможно ли беше? Не, приятелите му бяха направили всичко възможно, за да му попречат да изпита любовта си. Те знаеха, че ще бъде слаб, ако се влюби, дори и да се опитат да не го направят, нямаше да могат да го направят и щяха да научат, че любовта не може да бъде предотвратена, независимо от всичко. Ешреф е безстрашен герой. Дори Нисан да иска да си тръгне, той не е някой, който ще го позволи, особено след като е изпитал това чувство години по-късно. Мисля, че Ешреф знае, че Нисан си сътрудничи с Чигдем, защото познава Чигдем много добре и може да предвиди ходовете ѝ, това може би е възможно за Ешреф. Ако знаеше, щеше да е страхотен обрат, 🤗
не мисля, че щеше да реагира много, дори и да разбере, защото; Нисан никога не е споделял тайните на Ешреф с Чигдем... Гюрдал, който дълбоко ме притеснява в групата приятели на Ешреф... Той е човек, който много обича властта, което го прави амбициозен човек и мисля, че той много обича Ешреф заради силата му. След инцидента с Нисан изглежда, че ще видим друга страна на Гюрдал. Амбицията е чувство, което унищожава хората... О, Ешреф, с нетърпение чакам какво още ще преживееш!

ЕшСан... Ешреф, който обича да мечтае... Той искаше Нисан да дойде с него, без да прекрачва границите си, Ешреф го направи, безчувственият и скованият Ешреф... Човек, който ще бъде нещастен завинаги, заслужава да бъде щастлив поне един ден... Ешреф рискува да пренебрегне живота си заради единствения си красив спомен с Нисан, Ешреф, който няма граници, когато се влюби, всичко е безгранично... Тази сцена беше доказателство, че Нисан не можеше да се откаже от Ешреф, всъщност тя искаше лудо да остане, докато искаше да си тръгне, остана по средата на Араф, докато бягаше от това да остане там... И накрая Нисан отново послуша сърцето си. Ешреф каза, че няма да я остави, независимо от всичко, няма да избяга, защото за първи път Ешреф усети как сърцето му бие за някого... Не мисля, че има друга жена в този живот, която да е достойна да бъде обичана... Това не бяха познати чувства, за Ешреф, който е обичал някого преди, не показваше, че знае, защото се беше опитвал да обича сам и от разстояние, може ли човек да обича без докосване и чувства? Той видя тези чувства в Нисан, срещна я, научи се с нея, сега как може да не жертва всичко... Нека да се върнем към сцената със Зейбек. В миналото, когато мъжете отиваха да видят жената, която обичат, те слагаха карамфил в джобовете си, за да символизира любовта... Тази сцена беше сред любимите ми 🤗

# 384
Благодаря, Жаки! Много красиво написано! Hug
Това ми хареса:
"Градините с маргаритки са твърде много за хора, свикнали с блатото...“
Много красиво. И съвсем по Ешрефовски – кратко, тъжно и пронизващо дълбоко.
В това изречение има цялата трагедия на човек, който не вярва, че заслужава светлина.
Не защото не я иска, а защото не знае как да живее в нея.
Вече коментирахме маргаритките – символ на чистота, на нежност, на обикновено, но истинско щастие. Това е Нисан. Това е домът, вечерята, чакането.
Блатото, това е миналото на Ешреф. Самота мрак, предателства. Но и мястото, което той нарича "свое". Защото го е оформило. Там се чувства „на място“, макар че го руши.
 А болката му идва от сблъсъка.
Как да повярваш, че можеш да бъдеш обичан в градина, когато винаги си се борил да не потънеш в калта? Cry
Ешреф не отхвърля светлината. Той просто не вярва, че има право да я задържи.
А може би… точно в това е цялата надежда на тази история, че някой (като Нисан) ще му покаже, че дори мъжете от блатото могат да цъфнат в градина.

# 385
Здравейте, момичета! Нямах време да пиша много, но ви чета.💕
И вие мисля, че го коментирахте, но и сега попаднах на теория, че Чийдем е опряла пистолет в главата на детектива и е неин план Ешреф да разбере за Руя, съответно да избере нея и Кадир да седне на трона на Сираците. Но явно планът на Кадир и Чийдем няма да мине така гладко, заради записите. Аз мисля, че Кадир убива Якуб баба, няма как да се измъкне от опит за убийство само и да рискува Якуб баба да разкаже какво му е направил.

Мъчно ми стана как Ешреф избра Сираците пред Нисан, избра да не бъде щастлив и да нарани жената, която обича, което също е негова болка, за да може да помага на повече хора и да удържи на думата си и да бъде лоялен към организацията.

Аз също се издразних на групата, когато отидоха да го спасяват от единствената истински щастлива вечер в живота му. Бяха много егоистични спрямо Ешреф. Също смятам, че не са се дразнили и притеснявали от Руя, защото са смятали, че никога няма да я намери, тя е като една идея, мечта, в която се размива реалност и въображение.

# 386
Най-после изгледах серията с превод.
Много ми хареса, много страдания за Ешреф и много разочарования за Нисан.
Танца, беше изигран майсторски с правилната техника, погледа в очите, едно от условия за всеки танц, но и с вложено сърце от страна на Ешреф.
В един момент опреквах Нисан, защо не му се довери и остане с него, той и каза, че ще реши нещата, от друга страна я разбирам като жена. И двамата се искат, желаят, чувствата им го показват и все нещо ги спира. Нисан-разума, Ешреф-отговорността, по- скоро съвестта.
Отиде първо при Якуп баба да сподели и да си признае, той можеше да заеме поста и никъде да не сподели, че е влюбен.  Но, честния човек винаги е съвестен, от там е и тежкото бреме на Ешреф. Измъчва го съвестта!
Друго което ми направи впечатление и ме подразни е, любопитство на Кадир: "Какво си казахте с Якуп Баба, Ешреф?", това вече е свръх нахалство. В няколко сцени лицето на това човече ме остави без дъх, отрицателенна роля играе и ме дразни, но актьора се справя много добре.
Изобщо каста е много много добър!
Друго което много ме впечатли когато Нисан му се обади и му казва, че заминава, това рязко спиране на колата, отиде веднага при нея, това е реакция на влюбен мъж, Ешреф обича Нисан. Тъй като истинския я обича затова я остави да си тръгне, пусна я на  свобода, този момент ми беше най-тъжен.
Играта на Чаатай феноменална!
Знам, че се повтарям но това виждам, мимика, жест, дума, тембър на гласа  той просто е себе си. Много умен и талантлив творец от класа!

# 387
Към танца на Ешреф ще се връщаме многократно, защото беше страхотен.

Сцената с танца Зейбек, на Чаатай, носеше такава дълбочина и красота, че трудно може да се забрави. Тя не беше просто танц, беше изповед без думи, едновременно любовно обяснение и прощаване със старото „аз“.
Изборът на този танц не е случаен.
Зейбекът е не просто мъжки танц, той е ритуал на чест, самота, сила и болка. Танцуван бавно, с глава гордо вдигната, но с поглед, пълен със спомени. Това е танцът на мъжа, който носи тежестта на света, но въпреки това стои изправен.
 Автора на статията описва традицията с карамфила, която е изключително поетична. Да сложиш цвете в джоба си преди да срещнеш любимата...
Това е обещание, но и надежда,
че в един суров, мъжки, мрачен свят има място за крехко, живо чувство.
Сцената беше много силна, защото Ешреф (в изпълнението на Чаатай) танцуваше за нея, за Нисан.
Танцуваше с тялото си, но говореше със сърцето си.
В този миг той беше между два свята- между мъжа, когото обстоятелствата са създали, и този, когото любовта му показва, че може да бъде.
Сцената ми е любима, защото казва  много, без да използва думи.
Тя е турската душа в най-чистия ѝ вид- мъжествена, ранима, вярна и страстна.
Няма нищо случайно в този танц.
Нито в карамфила.
Нито в начина, по който тя го гледаше.

Последна редакция: сб, 14 юни 2025, 13:04 от NeZ_9

# 388
Нези, благодаря за значението на танца!

И клипчето от Габи, което Ели пусна сутринта

Цитат
Този епизод беше война на емоции и конфликти. Като цяло много ми хареса. Удоволствието от гледането е много високо, ъглите на камерата, репликите са безупречни, особено обратите в сюжета са написани чудесно от сценариста
За пореден път смятам, че ни четат.... Sunglasses

# 389
Хаха, Жаки, щом ние ги четем, защото и те да не ни четат.Wink
Малкото Ешрефче утре ще се явява на изпит.
Пожелава успех на себе си и на приятелите си.

Общи условия

Активация на акаунт