Първото Великденско яйце красиво е за ЯНУАРЧЕТО щастливо !!!

• 10 768
  • 264
  •   1
Отговори
# 90
Не отлагай!!!
Аз родих на 19 януари ,а на 15 бях на защита на дипломнна-последната,защото аз миналата година завърших бакалавър и после изкарах две магистратури успоредно в Икономическия и Техническия-и се справих ,и то доста добре.Но сега неща и да чуя за учене вече Mr. Green

# 91
Няма най-рано или най късно, има бебета, които се раждат със зъби.
    Вампирски ли? tooth tooth tooth
    Анджелина,знам,че това се случва,но ми стана смешно,като си представих картинката smile3556

# 92
  • София; Дружбето
Гале аз лично като човек трудно мотивиращ се мога да посъветвам или свеки или жена да ти помага. Изкарай го докато си загряла, но решението все пка си е твое Mr. Green

# 93
Клеми, както писах, ти знаеш най-добре - познаваш си детето и усещаш от какво е неразположено.
Не споря.
Лично аз на базата на онова, което зная, не бих сметнала, че детето ми кашля от ветровита разходка. Но това е защото не допускам изобщо такава вероятност. Бих сметнала, че е случайност, да.

Но ти разсъждаваш различно, и на базата на твоите знания и опит, имаш друго виждане по въпроса и други изводи.
Всеки е прав за себе си.

Мagnoliamm , пожелавам ви много успешен базарен ден и утре. Такива красоти са сътворили майките...! Чудех се дали сте обмисляли идеята да ги продавате не само на такива базари, а и в интернет магазини, на други магазини за подаръци и т.н., пак с цел парите да отиват за благотворителност?...

Аз нямам възможност тия дни да посетя базарите.  Confused

# 94
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Клеми, както писах, ти знаеш най-добре - познаваш си детето и усещаш от какво е неразположено.
Не споря.
Лично аз на базата на онова, което зная, не бих сметнала, че детето ми кашля от ветровита разходка. Но това е защото не допускам изобщо такава вероятност. Бих сметнала, че е случайност, да.

Но ти разсъждаваш различно, и на базата на твоите знания и опит, имаш друго виждане по въпроса и други изводи.
Всеки е прав за себе си.

Мagnoliamm , пожелавам ви много успешен базарен ден и утре. Такива красоти са сътворили майките...! Чудех се дали сте обмисляли идеята да ги продавате не само на такива базари, а и в интернет магазини, на други магазини за подаръци и т.н., пак с цел парите да отиват за благотворителност?...

Аз нямам възможност тия дни да посетя базарите.  Confused

Миналата годината,нещата които останаха , ги продавахме в ПРОДАВАЛНИКА. И сега мислим да направим така,така ,че който няма възможност да намине къмто нас,да си вземе он-лайн Mr. Green Mr. Green Ще ви кажа,когато това стане,ако искате нещо да си вземете Hug

# 95
Free Soul, то няма лошо в лошото време и вятъра, когато дребусите са добре облечени и на завет в количките. Ама ние вчера като заседнахме, та 3 часа не помръднахме от тия пусти пейки и се смръзнахме. Далеч съм от мисълта, че е било кой зне колко лошо времето по принцип. Ама си требе и движение, нал тъй!  Wink

Требе, требе!  Mr. Green Ето лек за мамите: Сексът помага срещу настинка
  Flutter
    Да....чай с малиной Coffee и постель с мужчиной luvbed,както казват северо-славянските ни братя. Rolling Eyes Grinning

# 96

Имах една колежка Тоня, та нейния Сашо като беше на 2 месеца му проби кучешкия зъб - направо вампирче си беше Joy

Хремава съм, с маска на устата и носа стоя при Любо. Ей така отведнъж ме хвана.

# 97
  Галина Димова,наистина можеш  да наемеш някаква жена да ти помага в домакинството и да разхожда Вики(разбира се,ако ви се дават пари за това).Жената,ако с нещо не ти допадне,винаги можеш да й се скараш(примерно де),да я изгониш,да я смениш,докато със свекито ......сама разбираш
   Не се ядосвай,ако случайно не ти допадне нечие предложение. PraynigСамо ти предлагаме,а ти най-добре ще си прецениш в коя посока да тръгнеш Simple Smile

# 98

Хремава съм, с маска на устата и носа стоя при Любо. Ей така отведнъж ме хвана.
     smile3543 : Ами.......чай...малина.....
     Мъжа ти завърна ли се от София? Wink

# 99
Гале не отлагай, ще се справиш  Peace И аз сега имам десетина изпита, 6 от тях са разни видове право, ама са ми се натрупали от преди и ги влача и ми е супер криво. Така че ходи сега, свърши го и да не ти се налага да го мислиш. Аз лично за себе си ще процедирам сама - няма да викам някой да ми помага, обаче тя Ева е много кротка и през повечето време си спи и не ми пречи. Обаче ти както казваш, че Вики иска все да се носи - незнам.
Варианта да не спиш нощем е абсолютно равен на неуспех според мен, защото ще си твърде уморена, по-добре се обърни за помощ към свекърва си или към някоя жена, ще ги изтърпиш за известно време.  Успех  и кажи какво си решила Hug Peace

# 100
Момичета, много благодаря на всички за съветите, мненията и препоръките. В крайна сметка, за добро или лошо, реших да запозна антибиотика именно от съображенията, които изказа Анжелина, като същите бяха дадени като факт и от моя педиатър. тя каза, че при такива малки бебета е възможно кашлицата да слезе надолу и да се развие пневмония за 1 час. Та .........."страх лозе пази". Правилно или не - не знам. Нали уж всяка майка се надява, че прави най-доброто за детето си. Пък дали е така............
Благодаря на всички за съветите.  bouquet

# 101
Болните да се оправят бързо!
Галина, мисля че не трябва да се отказваш. Но ако не можеш да се довериш на свеки или друга жена, тогава прекъсни и после ще си довършиш.
Сега аз да ви се оплача. Бебка е с ужасно разтройство вече трети ден и аз се притесних, още повече че аките са зелени. Та отиваме днес на лекар и педиатърката ми сервира, че може би имаме непоносимост към лактозата.Точно това ни липсваше   newsm45 Сега ни препоръча 3 дни да сме на соево АМ и да отидем на контролен преглед в понеделник и тогава ще решим. Аз до понеделник ще се цедя и да видим. Така ми се иска да се кърмим, а сега знае ли се...Стискайте палци, момичета!

# 102
Abe kakvi zubi na 2 meseca, tova si e period ot rasteja. Zubi nai-rano 4-ti mesec, a v pove4eto slu4ai 6-ia. Kude, po diavolite mi iz4ezna kirilicata newsm78

няма какво да се чудиш, на Ники му избиха зъбите на 3 месеца. Няма най-рано или най късно, има бебета, които се раждат със зъби. Сега сменя задните млечни, а би трябвало чак на 12 години да стане това. Той е почти на 9. Simple Smile
Точно по този въпрос мислех да ви пиша.Днес забелязах ,че Крис има малка бяла точица от горе на венеца (90% съм сигурна ,че е зъбче  Simple Smile ).Имаики впредвид, че от 1 месец не спира да се лигави обилно и непрекъснато се опитва да си натика ръката в устата.И най - вече като знам, че и на мен са ми избили на 3 месеца,а също и на брат ми и .....т.н.То това си е ген.Е,поне по нещо да прилича на мен.Но ще съм 100% сигурна след мнението на специалист.
Поздравявам ,Нинчето макар и със закъснение   bouquet
И всички болнички ( с настинки,шарки и т.н.)по най бързия начин да се оправят,че идват празници  easter

# 103
  • София
Гале, първо трябва да успокоиш топката и да отпуснеш домакинския режим - престани да гладиш и чорапите и ще имаш време за учене.
Не ми се вярва да издържиш без Вики и ден, така, че свеки да идва... Без сън можеш да издържиш 2-3 дни. После вече нито ще можеш да мислиш, нито да помниш. Това не е вариант.

Flowerlina, пиши как върви при вас - дано се окаже временно неразположение някакво.. Praynig

Последна редакция: сб, 31 мар 2007, 07:40 от ivonska

# 104
  • Русе
Ооооооооооо, а аз си мислех, че съм сама по това време тук  Mr. Green Добрютро, Ивонска  smile3507
ЧЕСТИТА ТРЕТА МЕСЕЧИНКА НА ЕВИТО НА НОРЧЕТО! ДА ВИ РАСТЕ ЗДРАВА, РАЗУМНА И КРАСИВА ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ  newsm18 dance newsm18 dance newsm18
Галче, не отлагай  Naughty Ти си прецени, кой от изброените варианти ще ти пасне, но не оставяй дипломирането за по-късно! Аз преди доста време съм се дипломирала, но преди 3 години захванах докторантура. Трябваше да защитя този месец, но се отказах и сега съжалявам, защото не се знае кога пак ще ми дойде музата  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт