Първото Великденско яйце красиво е за ЯНУАРЧЕТО щастливо !!!

• 10 708
  • 264
  •   1
Отговори
# 225
Честити три месеца на сладурския Тошко   newsm51  Да расте все така хубав, послушен и обичан и да радва всички около него  bigdance2 newsm51

Мими и Ева стои по цял ден в шезлонга. Вече не е напълно легнала, а съвсем леко й го повдигнах, че иска да гледа насам-натам и се забавлява повече така. В стола за кола и аз слагам възглавничка, някак си много голям ми се струва ъгъла, обаче тя пък е супер спокойна в него, което сигурно значи, че се чувства комфортно там, но ние го ползваме само за път, което досега е най-много 15 минутки.

Момичета, за лапането на ръцете и лигавенето ясно, ама я кажете дъвчат ли си езиците?  newsm78

# 226
  • София

Добре - аз обявявам, че днес ще мааме памперс покрай НДК откъм 2-2.30 часа нататък. Който иска, да ми звънне като е там и ще пием по кафе заедно!

Къде точно ще мааш гащи?

Ами първо трябва да намеря офис на МТел (мисля, че на бившата Магура имаше  newsm78 ) и после смятам да чучна на някоя от пейките пред самото НДК. Обаче ще съм там най-рано в 2.30, че дребусът ще яде в 13 часа и после докато се натуткаме и излезем...

# 227
Здравейте.
Ние на Великден ще се кръщаваме. Иначе вече се радва на образа си в огледалото. Относно лигавенето при нас е непрекъснато, но майка ми вчера заяви, че долният му венец се е подул и сигурно скоро ще започнат да никнат зъби, а и напоседък по страен начин джвака бибата.
Селма малкият на тишина ли спи?
И мами я да Ви питам нещо - ако се изцедя преди разходка и си вземем шишето с нас дали ще и стане нещо на кърмата за 4 часа newsm78

# 228
Ако е хубаво времето утре може да пробваме градинката пред Народния театър. Там има едно кафене....

Там къде може да се паркира newsm78

# 229
Мерси за пожеланията Ели.Аз вчера споделих,че и Тошко много често си смуче езика...
manana  предполагам,че ако я сложиш в термобокс няма да има проблем,но не съм наясно с кърмата.

# 230
Пускам новата тема,че излизам и незнам кога ще се прибера,а сега ми отне около 2 часа,за да я оформя и после незнам дали ще разполагам с толкова спокойно време.

# 231

Селма малкият на тишина ли спи?

Манана,различно спи.....и под звуците на телевизор спинка и под музика,и  на тишина...
    Обаче говоря  за стряскането не насън,а когато е буден!
    Елеонора,дъвчем си езика и ние!

# 232

Добре - аз обявявам, че днес ще мааме памперс покрай НДК откъм 2-2.30 часа нататък. Който иска, да ми звънне като е там и ще пием по кафе заедно!

Къде точно ще мааш гащи?

Ами първо трябва да намеря офис на МТел (мисля, че на бившата Магура имаше  newsm78 ) и после смятам да чучна на някоя от пейките пред самото НДК. Обаче ще съм там най-рано в 2.30, че дребусът ще яде в 13 часа и после докато се натуткаме и излезем...
Ели ще яде към 13-13  и нещо, т.е имам време до към 16 часа след това. Ако успея да дойда, ще те търся на ГСМ, ОК?

# 233
  • София
Е това е, свърши ми мира и спокойствието. Моя син открил, че има крака, на които може да стъпва и подскача. Вече варианта само на ръце не е актуален, на мода дойде стоенето прав в мене. Абе защо все на мене такива ранни пилета беее, егати шавливите бебоси. ooooh!
Утре ако е хубаво времето ни бройте.

# 234
 Честито 3-месечие на Тошко и от мен!Жив,здрав и весел момък да расте! Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 235
Е това е, свърши ми мира и спокойствието. Моя син открил, че има крака, на които може да стъпва и подскача.
   Ох,този номер със стъпването и подскачането го обичаме много!Особено,когато сме в легена с вода(за миене на дупето) Laughing Laughing Laughing

# 236
  • София
Аз мисля, че оцелявам - утре и ние ще сме на линия.

Стиляна, може да се опиташ да паркираш на бившия мавзолей - там има синя зона, но пак ще е трудно...

# 237
  • София
Нали до/зад Народния има платен паркинг?

# 238
Мими  Hug верно че каза, ама аз май имам нужда от хапове за оросяване на мозъка вече Crazy

# 239
Другата опция е южния парк...

Общи условия

Активация на акаунт