Първото Великденско яйце красиво е за ЯНУАРЧЕТО щастливо !!!

• 10 705
  • 264
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Бързам да се похваля,че вчера послучай празника на мама и тате, беба се смя със глас Joy  hahahaтолкова време, че чак се разхълца милата и не на кой да е а на чичо си newsm78-явно и се видя много смешен. Аз естествено се просълзих,докато всички останали се смяха с нея. Просто толкова щастлива ме направи че не мога да ви опиша Grinning

# 241
Мен за срещи не ме бройте, ще се стягам, че ученето ме чака. Утре ще ходя да търся един преподавател да видим дали няма да се смили над нас, ще бъда с Вики.

Клеми, ти като ходиш на лекции кой гледа Дани?

Ние другата седмица сме щели да събираме подписи. Ужас.

Мими_81 ние празничните дни ще ги изкараме в Асеновград, та може да се видим ако си в града.

# 242
Другата опция е южния парк...
  А какво ли,пък,ще е времето утре? newsm78

# 243
Абе сигурно се побърквам вече, ама я кажете какви са симптомите на шарката? Снощи забелязах две пъпчици под едната бузка, ама мислех, че се е одрала нещо, а днес са по-големи и са си все там. По телцето няма, само по бузката  newsm78 Температура няма, ама миналата седмица дечурлигата пред блока й се радваха, не са я пипали, обаче подскачаха около нас и ако е имало някое болничко  #Crazy

# 244
Абе сигурно се побърквам вече, ама я кажете какви са симптомите на шарката? Снощи забелязах две пъпчици под едната бузка, ама мислех, че се е одрала нещо, а днес са по-големи и са си все там. По телцето няма, само по бузката  newsm78 Температура няма, ама миналата седмица дечурлигата пред блока й се радваха, не са я пипали, обаче подскачаха около нас и ако е имало някое болничко  #Crazy
  Елеоноре!Знаеш ли какво ми каза моята свекърва?Аз,вика,като гледах бебето,все така се стрясках от всяко малко нещо.....и какво сега?Той(мъжа ми) пак е пораснал голям и здрав,а аз в какво се превърнах от онези нерви за "трябва" и за "не трябва".Гледай,вика,бебето,но приемай всичко по-спокойно.Не се изяждай напразно!Пази и своите здраве и красота!
     Може изобщо да не е никаква шарка,а ти вече цялата трепериш!Така вредиш на себе си!А бебето ти ще иска да си има млада и хубава майка,колкото може по-дълго!

# 245
Знам, знам Селма, права си. Все си  казвам, че си внушавам и параноясвам, ама нали и тука във форума майчетата с по-големи дечица коментираха въпроса, та затова се замислих.Дето се вика - като си нямам проблеми и почвам да си ги измислям  Crazy Simple Smile

# 246
  • София
Галя, мъж ми се връща да го гледа за 2 часа.

# 247
Да се отбележа и аз в ония списък,най после,4е паижини бях фанала Laughing
Я кажете не е ли по добре да се по4не с плодови пюрета отколкото със сокове Thinking

# 248
  • София
Добре е да се започне или с оризова каша, или със зеленчуково пюре. По последни данни.

# 249
  • София
Добре е да се започне или с оризова каша, или със зеленчуково пюре. По последни данни.

и аз така знам.......

# 250
  • ville de Quebec
Да не говорим пък, че има доста хора, които ползват столчето за кола като част от количката и бебетата им прекарват там доста повече от 2 часа. В никакъв случай не взимам страна дали това е гщрешно или правилно, защото не съм лекар, не съм ортопед, не съм се ровила в мрежата по темата. Но това е факт и много от пишещите тук го правят. Разходете се из центъра в топло време и вижте какво дефиле на модни колички е и как поне 80% от тях са със столче, използвано вместо стандартния легнал или седнал кош. Пак казвам - само споделям наблюдение, кое е правилно не мога да взема страна!

Само да кажа, че и тук в Канада, не 80%, а 100% от майките возят бебетата си в кошчета върху количката. Количките се продават с кошчетата и може да се каже, че бебето се гледа в кошчето, а вкъщи е в повечето време в люлка. Аз лично не го намирам за удобно и практично, но е факт и това съответно ме кара да си мисля, че може би не е вредно.... незнам.... поне тук имам доверие на лекарите определено!

# 251
Умирам за сън, от няколко вечери слагам Вики по-рано да спи и така се събужда 2 пъти през нощта, съответно мама спи много малко. Днес точно си свърших работата и реших да полегна и беба се събуди, направо умирам. smile3511 Мечтая си за деня в който няма да ставам през нощта.  smile3524Но явно както Ним беше казала това ще стане на пенсия.

Да ви питам какво правите когато бебето повръща и то редовно? Изписаха ни някакви прахчета, но още не съм ги взела, все се надявам да ни мине без тях.

# 252
  • София
Ели, варицелата е много специфична - първо е червено петънце, после се издува мехурче пълно с бистра течност - не може да се сбърка. За другите шарки не знам, още нямам опит.
Ако утре е хубаво времето може и ние да дойдем. Криси вече е по-добре, даже днес я изведох /не е заразна вече/, че се бяхме пощурили вкъщи.

# 253
Ако е хубаво времето утре може да пробваме градинката пред Народния театър. Там има едно кафене....

Там къде може да се паркира newsm78

Между банката и градинката не става ли  newsm78

# 254
Между банката и градинката не става ли  newsm78

Става, там има сини зони. Значи утре в 13-13.30 пред Народния театър?

Гале, Аксиния повръщаше като змей, но си отмина само. Моето педи ми каза, че до 4-ия си повръщат и да не се притеснявам Peace

Общи условия

Активация на акаунт