E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~211

• 12 651
  • 397
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте,момичета.

Боби Flowers Hibiscus,благодаря за снимките....

#DZMnews
❥ Сюжет на новата турска продукция на Disney+ „Огледало“ с участието на Аслъ Енвер, Ибрахим Челиккол и Нилсу Берфин Акташ:
📍Сериалът разказва историята на Сера, която вярва, че има щастлив брак с две деца и съпруга си Сарп, и Дениз, която привлича вниманието с младостта и красотата си, както и интересните събития, които се случват, когато животът им се разменя, по хумористичен и драматичен начин.

Приятна и спокойна събота.

# 376
Здравейте,момичета!

Приятен ден и успешна седмица ви желая.

# 377
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Аз чакам с нетърпение втория сезон на "Стари пари" с Аслъ и Енгин.

# 378
Здравейте,момичета!

Гости,дълго ще чакаме 2-ри сезон на СП.Първо трябва да го
заснемат и после докато го пуснат.Може и една година да мине.

Скрит текст:
💥️ от Netflix: „Доказателство, че противоположностите се привличат“

Хубав ден ви желая!

# 379
  • Плевен / София

Злати, мечтите са безплатни ....
Гости,дълго ще чакаме 2-ри сезон на СП.Първо трябва да го
заснемат и после докато го пуснат.Може и една година да мине.

# 380
Здравейте,момичета.

🆕 Ново стори от Aслъ
Ми-ми-ми плитки 🫠

📝 Преса...Порталът Ranini TV публикува анализ на успеха на турските сериали през 2025 г. Ето някои откъси от статията в превод на GOOGLE:

Най-гледаните местни сериали за 2025 г. в Netflix
Автор: Айтач Кара, 26 януари 2026 г.

Водещата световна платформа за дигитален стрийминг Netflix представи на зрителите 10 местни сериала през 2025 г. От тях два бяха във втория си сезон, докато останалите, включително един анимационен сериал, бяха нови. Някои бяха минисериали, а други се излъчваха в първите си сезони.
....
Прегледахме тези телевизионни сериали. И така, колко зрители имаха тези сериали и кои бяха лидерите?

Както е добре известно, Netflix публикува данни за броя на гледанията на своите сериали и филми за шестмесечни периоди, разбити по часове и гледания. Преди няколко дни беше публикуван докладът за втората половина на 2025 г. Така че, сега имаме по-обща представа каква ще бъде 2025 г.

Например, най-популярният местен филм е „Изоставеният човек“ с участието на Мерт Рамазан Демир. Сред телевизионните сериали „Възхитителна вечер“, чийто първи сезон е в разгара си, е в своя пик. Сериалът, който се излъчи на 10 октомври, достигна 95,7 милиона гледани часа и 16,9 милиона гледания до края на годината.
.........
Скрит текст:
От тази гледна точка може да се твърди, че сериалите, излъчени през първата половина на годината, имат по-голямо предимство, тъй като се излъчват за по-дълъг период. Въпреки това, „Възхитителна вечер“ и „Писма до бъдещето“, излъчени през втората половина на годината, определено се открояват в това отношение и то в положителен смисъл.

Освен това, тъй като сериалите, излъчени през първата половина на годината, са склонни да губят популярност по-късно, сериалите, чиято премиера е през първата половина, са склонни да се представят по-добре в съответните си половини. Фактът, че „Безименни любовници“, излъчен на 16 януари, получи само 7/10 в този списък, е друг пример за това.

Източник: www.ranini.tv/ozel/55668...
Линкът не го давам.Като влязох ми излезе този надпис и не продължих...

Отваряне на външен линк
Връзката ranini.tv изглежда подозрителна. Не я отваряйте, за да не рискувате, дори да сте я получили от приятел.

Ако все пак искате да отворите връзката, не въвеждайте пароли, номера на телефони и банкови карти и други лични данни на сайта.

Отказ или продължи въпреки всичко.
Аз отказах...

Желая ви приятен ден!

# 381
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Снощи гледах за пореден път "Истанбулска невеста"/Завинаги. Стигнахме до операцията на Фарук, когато му прилоша в колата и го ограбиха, а Ферит го откри, че е опериран и лежи в болницата.

# 382
Здравейте,момичета!

Гости, освен ''ИН'' повтарят и ''Твоят мой живот'' по ДФ,но аз не ги гледам.Дават нови сериали по други канали,които не съм гледала преди,когато са ги излъчвали.

Скрит текст:
Въпреки факта, че сериалът ''Стари пари/Прекрасна вечер''  излезе в толкова неблагоприятно време за обобщаване, тъй като премиерата се състоя през октомври 2025 г., сериалът "Enfes Bir Akşam" се превърна в най-гледания сериал както през втората половина на 2025 г., така и през цялата 2025 г., като дори влезе в тренда на страни като Австралия, САЩ, Великобритания и др. Той стана най-гледаният турски (1-во място) и един от най-гледаните сериали като цяло (56-то място в световната класация). Hands Plus1Hands Clap

При нас започна да вали дъжд...Nature Closed Umbrella

Желая ви хубав ден!

# 383
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Пише, че е нова снимка....Йозджан Дениз със сина си Кузей.

# 384
Здравейте,момичета!

Гости,може и да е нова снимката.Не си я спомням да е пускана.

🆕 Ново стори от Аслъ
Малката принцеса има нова прическа

Желая ви успешен ден!

# 385
Здравейте сладури. Обичам ви. От първи септ. 2025 год. съм баба пенсионерка след като направих  60  години трудов стаж. Сега съм свободна. Нсеки ден изминавам  по 5 километра на отиване пеша, пеша, пеша и на връщане пеша, пеша, пеша  за здраве.  Добре съм.  Ерканчо още си го  обичам.

# 386
Добро утро,момичета!

Сутринта гледам нов пост и не вярвам на очите си. Simple Smile Сиси се е появила с истинското си име.Явно си забравила предната регистрация и си направила нова за да влезеш в бг.мамата.Добре дошла! HugСега след като най-после си решила да се пенсионираш ще имаш време да гледаш повече сериали.

Желая ви щастлива събота!

# 387
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

Щастлив месец Февруари!
Нека ни донесе здраве,щастие и сбъднати мечти!

Злати Гости
Скрит текст:
Болна съм и цяла седмица съм като пребита...и,което е по-лошо,че ходих болна на работа.
Едва в петък успях да отида на лекар и сега пия антибиотик и др.лекарства.Не искам да вземам болнични,защото няма да получа ваучери за храна и  парите за отдалеченост режат.

Сиси зарадвах се,че си се появила в темата и,че си добре!
Радвай се на заслужената пенсия и бъди здрава...и се отбивай в темата
Скрит текст:
Пазиш ли още часовника с Еркан,който ти подарих?

Еркан и Дидем в джамията в Малатия

Приятна неделя желая на всички

# 388
Здравейте,момичета!

Честит ни нов месец! Нека ни донесе здраве, любов, късмет и много сбъднати мечти!

Боби Hug,благодаря за новите снимките.
Скрит текст:
Бързо оздравяване. Hands Pray
Аз за сега се разминавам,но ММ също го хвана преди седмици.Беше с температура,но не висока.Пиеше хапчета и от прахчетата за сваляне.Друго нвмаше и не посети ЛЛ.Но изгуби апетит и едва от няколко дни вече всичко е нормално.От децата и внуците само Йоана я хвана(също беше с антибиотих),но беше когато учиха онлайн.Дъщерята и внука бяха с кратка хрема,но тя си ходеше на работа и внука на градина.От петък са на почивка във Велинград.Използват срочната ваканцията на каката.И миналата година бяха там.

от преди 1 год.

Приятна неделна почивка.

# 389
  • Стара Загора
Добро утро, момичета

Злати дано да се оправя скоро.На работа съм.
Тук вчера наваля много сняг!

Хубав понеделник и щастлива седмица

Общи условия

Активация на акаунт