E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~211

• 12 995
  • 411
  •   1
Отговори
# 405
  • Стара Загора
Добро утро, момичета

Злати

Хубав ден и успешна седмица

# 406
Здравейте,момичета!

Боби Heart

Приятен ден и успешна седмица ви желая!

# 407
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Злати, Боби

# 408
Здравейте,момичета!

Гости Hug

Star TV си спомня за любимия ни сериал „Истанбулската невеста“:
„Той никога не се дистанцира от мен.“

Приятен вторник ви желая!

# 409
  • Стара Загора
Добро утро, момичета

Злати Гости

Приятен ден ви желая

# 410
Здравейте,момичета!

Боби Hug,благодаря за снимките и инфото от Айча Варлъер...

Психологът Нурсен Арар анализира думите от интервюто на Аслъ Енвер за предаването на Ибрахим Селим: „Отвън си спокоен, но отвътре си истинска буря.“
Както казва Аслъ Енвер, някои хора изглеждат спокойни отвън, но в себе си таят висока степен на любопитство, страст и вълнение. В психологията това се нарича „интровертна стимулация с висок праг“: може да изглеждаш спокойна отвън, но в действителност си отворена за нови преживявания, обичаш да поемаш рискове, емоциите ти са дълбоки и бързо преработваш всичко през призмата на вътрешния си свят.
Този тип темперамент обикновено се формира от висока емоционалност, вътрешна смелост и търсене на смисъл.
Следователно спокойствието не е маска, а по-фин начин за предаване на вътрешна енергия.
Това идеално съответства на моята природа... Аз съм от онези хора, които външно са тихи, но отвътре са пълни с живи емоции.

Желая ви приятен ден!

# 411
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Боби, Злати Sparkling Heart
Това прочетох във ФБ....
Алина Боз отговори на въпроса: “Може ли някой, който работи в театър, да гладува?“
„Най-вероятно да. Взимах уроци по театър като дете. Учителите ни казваха: „Не се занимавайте с театър, ще умрете от глад.“

Общи условия

Активация на акаунт