Отговори
  • Габрово
Интересно ми е да разбера,на колко време си почиствате електронната поща от писма и спам.

Аз лично много рядко си влизам в електронната поща,1 път в месеца е изключение.

И другото нещо,което ми е интересно,преглеждате ли мейлите или просто  бързо без да ги гледате ги изтривате.

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 11:27 от sesksta

# 1
Всеки ден.

# 2
Редовно, но имам дни забравям, нямам време и взема че затрия нещо важно.

# 3
  • София/Севлиево
Изобщо не я чистя (навик, прихванат от ММ).То в едната си поща я влеза веднъж месечно,я не.Само което е в папка "Спам"само него трия след преглед.Преди влизах всяка седмица и триех,но няма смисъл...

# 4
Всеки ден че се натрупват писма и много спам, особено тия капути от АБВ поща имат гадния навик  да предоставят имейлите до разни шарлатани дето ни заливат с какви ли не оферти и непоискани реклами. Отделно че измамници от името на банка ДСК всеки ден искат да си обновявам данните, а аз нямам нито акаунт, нито сметка в тая банка, ама те пробват ако някой клъвне. Всеки ден имам поне 3 спам съобщения и още толкова, които пак са спам, но са попаднали в  основната кутия. Повечето изобщо не ги отварям, а директно маркирам за триене.

# 5
Защо ти е интересно?
Всеки ден.

# 6
Всеки ден.

# 7
И на мен ми стана интересно, защо човек, който не си влиза в пощата и не чисти, се интересува кога другите го правят.
Някой явно мисли,че така ще натрупа точици.

# 8
Не написах това за точките, защото не следя актуалните предизвикателства но на това ми прилича.

# 9
  • София
Веднъж седмично, обикновено в петък следобед.

# 10
  • София
3-4 пъти през седмицата, даже и по-често.

# 11
Всеки ден, веднага след нотификация за нов мейл. А спама се докладва на хостинг компаниите, през които се изпраща, за да блокират акаунта на изпращача.

# 12

Чудя се, кога ли да започна почистването 🤔😵‍💫😃 Gmail  ми е в същото положение 🤦

# 13
  • Варна
Всеки ден

# 14
  • София
Аз преди около година имах проблеми с хранилището. От тогава почиствам почти всеки ден - спам, кошче, промоции...

Общи условия

Активация на акаунт