Отговори
# 15
при регистрации в разни платформи съм дал една по-неизползвана поща (има временни имейли в интернет). на нея съм задал всичко да отива в спам от непознати и само хвърлям поглед да няма нещо важно и изтривам. на основната поща нямам нито едно писмо спам

# 16
Всеки ден, веднага след нотификация за нов мейл. А спама се докладва на хостинг компаниите, през които се изпраща, за да блокират акаунта на изпращача.
Не върши работа това. Многократно съм писал до АБВ поща да спрат да ми идват разни рекламни имейли, които дори нямат  опцията в самия имейл да се отпишеш от тях или блокираш и отговора е, ами не влизайте в разни сайтове за онлайн търговия, демек си измиват ръцете. А отделно че всеки ден ми идва имейл уж от банка ДСК с подканяне да си актуализирам данните на техен линк, а аз дори нямам сметка и акаунт там и няма начин да ми разберат имейла от подобни сайтове за търговия онлайн ако някой не го даде. АБВ поща си измиват ръцете и отказват да се занимават и всеки ден трия даже без да ги отварям а направо маркирам всичките и давам на опцията изтрий. Имах един резервен имейл, който почти не ползвам и рядко влизам и там се бяха събрали стотина в папка спам, че някои и в основната кутия и си поиграх да ги изтрия.

# 17
  • София
Изключително много ме дразни това, че в Гмейл и АБВ и май никъде няма опция за блокиране и спиране на мейли.
Какво ли не съм опитвала, няма оправия.

# 18
Може да вдигнеш нивото на спам филтрите, но тогава много мейли, които ти трябват няма да ги получаваш.
Аз съм свикнала вече.
Много неща отиват в папка спам.
Има мейли ги добавям в контакти и така ми отиват в кутията.
А спам папката маркирам, преглеждам набързо нещо дали ми трябва и трия.

# 19
Изключително много ме дразни това, че в Гмейл и АБВ и май никъде няма опция за блокиране и спиране на мейли.
Какво ли не съм опитвала, няма оправия.

За кои мейли няма блокиране? Спамърски или други?

# 20
Всеки ден!

# 21
Може да вдигнеш нивото на спам филтрите, но тогава много мейли, които ти трябват няма да ги получаваш. Имаш право защото веднъж дори фиша за заплата си го открих при спам вместо в кутията и ако се сложи филтър, то редица полезни съобщения няма да се получат. Единствената опция е някой държавен регулатор да задължи хостинг компаниите да се грижат по добре за личните данни на хората, защото един имейл отвсякъде погледнато си е лични данни. Само че тия компании изглежда умишлено ни продават имейлите на спамерите.
Аз съм свикнала вече.
Много неща отиват в папка спам.
Има мейли ги добавям в контакти и така ми отиват в кутията.
А спам папката маркирам, преглеждам набързо нещо дали ми трябва и трия.

Общи условия

Активация на акаунт