Созопол 2025 г. – мнения, впечатления и препоръки

• 20 076
  • 311
  •   1
Отговори
# 105
  • В Града на Липите
Ветровито е да ,има вълни средни са ,според мен не става за падъл борд.Не съм гледала детската анимация ,че все сме нанякъде.Ако случайно я видя ,ще пиша.
Благодаря. Дано да става за деца с пояси, че ще е голяма драма да се валят само в пясъка Simple Smile

# 106
Има дечица с пояси ,ама са съвсем в началото ,щото вълните събарят детето ,а  в пясъка пък потъва доста кракът като се влезе.

# 107
Здравейте, в Созопол има ли денонощна аптека?

# 108
  • София
Здравейте, в Созопол има ли денонощна аптека?
Не, не е имало и преди, сезонните и целогодишните работят до по-късно.

# 109
Аз миналата година закрих сезона образно казано в Мартинез.
Даже после оставих мнение и препоръки и похвали на сайта им.
Всичко беше на ниво.
Но аз си харесвам плаж Хармани. Сигурно съм единствената, дето го харесвам по - дълбоко, по-бурно, по - ветровито...
Екшън.

# 110
  • Deutschland
Е и аз го харесвам така морето, но да съм на брега. По тази причина харесвам и Шофьорския плаж.

# 111
Баракуда със сигурност!
Благодаря за препоръката! Изкарахме си супер! Сега ще съм много благодарна, ако ми препоръча някой хубаво бистро/ ресторант на плажа- Каваци/ Смокиня за обяд на горе-долу прилични цени! 😊

# 112
# 113
Интересува ме паркинг  в близост до ул.одеса,малките номера, намират ли се места и каква е цената за денонощие.

# 114
Препоръчайте къща за гости в Стария град?

# 115
  • Варна
Освен общинския паркинг на влизане какви са опциите и съответно цените за паркиране в стария град за платените паркинги?

# 116
Освен общинския паркинг на влизане какви са опциите и съответно цените за паркиране в стария град за платените паркинги?

И мен ме интересуват паркинзите,които са в близост до Веселата уличка - местоположение и цена.

# 117
Ние сме на Обществиния паркинг -15лв.за 24 часа.Малко по -нататък след Бърза помощ  веднага имало друг ,ама не съм питала за цени.

# 118
Паркинга на стадиона, който е и за репатриране на вдигнати коли е единия, другия е този https://maps.app.goo.gl/rUxxGV1sGyWSCQuz5

# 119
Здравейте и от мен,
Тази година решихме да посетим Созопол.Видвх,че има спешен кабинет,но с отрицателни отзиви.Тъй като ще сме с малко дете, реших да разгледам спешен кабинет и лекар.Бихте ли казали как е положението в курорта,дано не се случва на никой, но ако нещо стане, може ли да се разчита на тях.
Тези,които са ползвали лекар, може ли да споделят контакти,мнения.

Общи условия

Активация на акаунт