Созопол 2025/2026 г. – мнения, впечатления и препоръки

• 21 268
  • 312
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте, да питам такъв въпрос ако някой знае, че един бабаит ме изнерви Има ли безплатен паркинг на Каваци. Имам предвид, на входа на къмпинг Каваци към старите бунгала има охрана и за да влезеш те таксуват, ясно. Но преди охраната в ляво , баш до пътя има огромен широк, почти празен паркинг без бариера без нищо  Там защо ни таксуват ? Там спираме и излиза един от вътре да ни таксува за паркинг без знаци и бариера? Може и да е прав, ама да попитам  да не се ядосвам.. даже намерих номер на Пакинги Созопол за информация, там смятат да звънна...

# 166
  • София
7 лв на ден е.

# 167
Просто тази година някой вече си го е заградил.
Както и по-нагоре на разклончето, дори с билетчета е направено

# 168
  • София
Няма бариера няма нищо . Има ограда откъм улицата... някаква мижава табела на дърво която нищо не казва и е от другата страна... онзи изкочи от вътре чак отпред , все си мисля че ако е платено ще пише ясно и с табели, бариери.... като общински паркинг е...

# 169
  • Sofia
Дадоха ли ви касов бон? По него може да се провери коя е фирмата и да се изпрати питане към общината легално ли оперират с паркинга.

# 170
  • София
Да, .ще попитам. Предполагам че е общинския паркинг Каваци.. знам ли. Ако беше частен паркинг щеше да има табели, бариера или указателни ясни табели..... не някой който седи на 100 метра да изкача да събира такси ... някъде ще ме набият... Joy

# 171
Здравейте - някъде продава ли се прясна изпечена/изпържена риба в Созопол? Не търсим тип ресторант, а място като “Морска котка”, където обаче за съжаление не продават скумрии.

# 172
  • Бургас
Под Лидл има две каравани - павилиони за продажба на риба!

# 173
  • Deutschland
От тия каравани купувах пържени картофи за децата и риба за мъжа ми.

# 174
  • София
Е, ще почака септември и ще е прясна.

В стария град има ли някъде чорба вечер?.
Някъде готвено през деня?

# 175
Червена книга на Република България
стр. 113 Критично застрашен вид. От време на време се появява информация за уловени единични екземпляри.
Ядете замразена норвежка скумрия.

# 176
Здравейте, търся студио в Санта Марина. Принудително излизам в отпуск от 24 до 28. 07.  и съответно всичко е заети в последния момент, някой ако дава под наем?

# 177
Някаква информация колко е паркинга срещу входа на златна рибка? Миналата година беше пет лева, дали се е вдигнала цената? Чадър и шезлонг са си по десет лева на рибката?

# 178
На Златна рибка има различни цени на чадърите и шезлонга - по 8 лв или по 10 лв. Тези, които са до самия къмпинг са по 10 лв
Някаква информация колко е паркинга срещу входа на златна рибка? Миналата година беше пет лева, дали се е вдигнала цената? Чадър и шезлонг са си по десет лева на рибката?

# 179
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Буджака ми е идеален на мен - тази година живот и здраве ще ни е 17-тата поредна в едно и съшо хотелче - Барекс - над Бамбуу бийч се намира. Слизам по стълбите и съм директно на плажа, на чиито особености съм свикнала (знам, че има по-хубави Grinning).
Хапваме си в ресторантчето към хотела на обяд, а всяка вечер опъваме пеша разстоянието до Стария град - правила съм го при всякакви условия - включително с бебе на 6 месеца и всички поредни години след това.
За мен е лукс вечер да чувам само прибоя (е, има понякога през уикендите сватби до малко по-късно в заведението на плажа) и морето да ми е на едни стълби разстояние - рано сутрин да си пия кафето на безлюдния плаж. За друг обаче е съвсем разбираемо да е по-удобно да е в близост до повечето неща или да разполага с удобства в самата квартира, а не просто със стая с прекрасен изглед.

~

Heart

~

Общи условия

Активация на акаунт