Созопол 2025/2026 г. – мнения, впечатления и препоръки

• 32 616
  • 444
  •   2
Отговори
# 435
  • Бургас
Мисля, че не!
От известно време не съм чула някой да се е оплакал.

# 436
Мисля, че не!
От известно време не съм чула някой да се е оплакал.
Благодаря, Карзче!🌺

# 437
Няма мазут. Имаше щипалки малко на Градина, преди 2 дни е имало медузи. Абе всеки ден нова изненада. Честито на печелившите. 👀😎.

# 438
Няма мазут. Имаше щипалки малко на Градина, преди 2 дни е имало медузи. Абе всеки ден нова изненада. Честито на печелившите. 👀😎.
Биоразнообразие да иска човек😃

# 439
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Да, морето не е стерилно, има какво ли не Simple Smile
На Шофьорския плаж детето го нагриза щипалка, в Гърция рибки му пасат краката, един приятел на морски таралеж се набоде, случва се.

# 440
Здравейте, група! 🙃

От 23.07. ще бъда в Paradise Dune, Каваците, в района на плаж Смокиня и Green Life.

Ако някой е бил наскоро там, ще се радвам да сподели впечатления. Чист ли е плажът и какви са цените на шезлонгите?

Интересува ме също дали районът е спокоен и дали наблизо има хубави заведения с вкусна храна.

Благодаря предварително! 😊

# 441
15 евро на басейните ако сте наели частен апартамент.

10 на ел тубо

18 на грийнлайсфските чадъри на плажа

Чиста е водата.

# 442
  • Sofia
От утре съм в Green life, ще дам пресни отзиви Simple Smile
Ресторантите в комплекса са няколко, има пица кът, европейски ресторант и барбекю ресторант (миналата година беше малко скъпичко там).
Всяка година не пропускам да посетя любимия ресторант Alemagos на плажа, но САМО вечер, когато плажът е спокоен, ресторантът е запалил светлините, пуснали са хубава музика и бризът духа. Малко е скъпичък, предупреждавам, но храната е страхотна.

# 443
NBM супер ще чакам да пишете и да споделите впечатления от плажа, храната 😊 не съм била на българското Черноморие отдавна и тъй като ще съм с дете там искам да съм подготвена.

Благодаря предварително и приятно море

# 444
Хубави са ресторантите вечер, но си вземете нещо за комари, да се мажете че има много.
Писал съм за почивката, много хубаво беше, надмина очакванията ми, ще поработя малко и пак отивам там. Запознах се с една женсчина, дава много апартаменти в Green life кой от кой по хубав като ни разведе из тях.

Общи условия

Активация на акаунт