Созопол 2025/2026 г. – мнения, впечатления и препоръки

• 37 081
  • 491
  •   2
Отговори
# 480
  • Deutschland
Четох го и това и видях клип. Червен флаг на Харманите, а хора във водата колкото щеш. Имаше и дете с тях. После някой друг ни е виновен.

# 481
  • София
На Харманите е жълт флаг, в момента съм там.

# 482
  • Deutschland
То на Илинден беше това качено. Първи август ли?

# 483
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Втори.
По принцип си има поверие, че тогава морето се обръща и взима жертви. Явно си има някакви причини да го има, често има мъртви мълнения тогава. На хората морето им изглежда спокойно и се таралежат, че не ги пускат, а после... мяу.

# 484
Да, единия от постналите тоя хейт беше писал че “само” един метър вълни имало, пък тия гадове-полски спасители нарочно го сложили тоя червен флаг. След международното положение, пресъхването на Дунав и евровизия, бг-аналитика разбира силно и от вълнения на морето в балове.

# 485
  • София
Негативи си има и то основателни, не можем да си заврем главите в пясъка. Не са свързани с вълни, мазут и медузи, а с цялостната концепция и развитие на мястото.

Мъчно ми е, че се превръща в новия слънчев бряг и чалга дестинация, мъчно ми е, че управата толкова години няма топки да реши кардинално наболели въпроси, тъжно ми е, че цените отдавна подминаха приличието и че качеството на услугата пада.

Чак созополчани са възмутени, нали..

Ще се връщам ли отново - о, да! Защото ми е в сърцето и там ще си остане. Ще мрънкам ли - не, не ми е в натюрела.

Просто искам да запази своята същност и облик.

# 486
  • София
Нищо не може да бъде като преди, за съжаление. Созопол от години се променя много, такива са моите впечатления на турист.

# 487
  • Бургас
Интересно, че много негативи пишат за мазута, плажа, цените по заведенията, но един пост не съм срещнала за разкопаният и разбит ,,път,, на Буджака. От разклона за Каваци до Созополис! Този участък все едно мини са гърмели!
А пътя от Каваци към Дюни, така яко пропада, че едва ли ще издържи до зимата. Това е пътя, който ремонтираха за Джирото!

Една нормална улица и път няма на Буджака!
Контейнерите преливат от боклуци! На всичкото отгоре са сложени на самият път!

За това не се говори в пространството!

# 488
Пътя пропадна още на следващия месец, след джирото, точно на Мирамар така стърчеше новата шахта спрямо всичко около нея, че там и на още 1-2 места имаше ремонт на ремонта... Към Буджака не съм ходила, но то се вижда че си го зарязаха...

# 489
  • Sofia
Аз пък намирам подобрения тази година. Разходих се по улиците над пристанището и има доста асфалтирани улици, подновени паркоместа (от тези за живущи, но все пак), площадка за спорт видях. Боклукът ми се стори по-малко от миналата година.

# 490
  • София
Защото няма кофи. Комунала ги събира към 22-23 часа, изнасят боклука тогава.

# 491
  • Бургас
Около пристанището са добре улиците. Като изключим огромните строежи!
Около Мирамар контейнерите преливат от боклуци. В по-голямата си част от града също. Комунал-а минава сутрин около нас. Но не всеки ден, понеже нямат достатъчно работници. Кофи има.

NBM - Разходете се между Каваци и Далян Чайка и пак пишете тук, как ви се е сторило трасето!

second - някои от шахтите си затрупаха и асфалтираха още тогава... Трудно е да им хванеш логиката...

Общи условия

Активация на акаунт