Ранна бременност, медикаментозен аборт, съдов проблем

• 276
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, пиша със свито сърце на 29г съм имам 2 деца нормално родени 2 аборта един по мед. Причини един по желание и един кюртаж поради много обилна менструация. Преди около 9 месеца ми откриха съдов проблем стеснение на главен кръвоносен съд илиачна вена.преди 4 дни разбрах че съм бременна - посетиха съдов утре съм на гинеколог но бременността е високо рискова за мен, мога да получа ДВТ, белодробна емболия, тромб, инсулт и куп други неща. Изправена съм пред решение медикаментозен аборт или да рискувам. Моля за мнения, който е правил мед. Аборт как протича и някой който е минал през високо рискова бременност всичко ли е било наред

# 1
Съжалявам за проблемите ти от здравословен характер.
Която и да ти сподели за своята рискова бременност, ти не можеш да си направиш извод как ще е при теб.
Дори и малко егоистично да звуча, ти имаш деца на които си нужна здрава.
Успех ти пожелавам каквото и решение да вземеш.
Тук във форума има актуална тема за МА.

# 2
  • Варна
Има високо рискови, при които всичко е било ок, както и такива, при които не е било. Теб какво те топли при тях как е било? Имаш две деца. Съжалявам, мнението ми вероятно няма да ти хареса, но отговорността ти първо е към тях.

# 3
Първоначално и аз така мислех, изписана ми е терапия с фраксипарин на 24ти,25,26 3 инжекции и след това от трети месец постоянно, незнам какво да правя но ще ми тежи на съвеста

# 4
  • София/Севлиево
Имам приятелка, която през първата си бременност получи белодробна емболия,но въпреки това роди.После още едно детенце роди.Но я следяха много строго и втората бременност почти цялата в болницата.Изобщо не съм привърженик на абортите,но тук ситуацията е много сложна.Според мен трябва много добре да помислите, защото все пак имате още две деца, които имат нужда от майка си...

Общи условия

Активация на акаунт