Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 16

• 40 592
  • 627
  •   2
Отговори
# 510
Празничната им колекция едни  лъскави сутиени и това е ,няколко минижупа с камъчета

# 511
  • Варна
Къде това?

# 512
Според мен едва ли ще има празнична колекция, то вече няма за кога Grinning

# 513
Според мен едва ли ще има празнична колекция, то вече няма за кога Grinning
Ще има 100%,но са мното почивни дни и не се знае кой ще получи и кой не.

# 514
Айде, наспамиха за “новата колекция”. Старата песен на нов глас, част 374849. Роклички от стари колекции в нов плат/десен. 250-500лв. Ако не съм права, имам 2-3 рокли ХС рамер, в които не ми влизат сисите, ще ги подаря на която иска! Едната даже е чистак-бърсак нова! Бяла, стегната плетиво. Утре ще ви я снимам. 😂

# 515
Искам бялата стегната плетиво 😀 .Ами Posh ,права си .Пак ще са  роклички  от стари колекции с нови десени 😂,и дубайските дълги рокли

# 516
  • Варна
Ами да кажем, че не е баш каквото очаквах. Ама тоя лъскавия, прозрачен панталон как се изчерпа не знам 😀

# 517
Кошмарни са

# 518
Много малко неща ми се виждат .

# 519
  • Варна
А мен даже много ми се видяха като за празнична колекция. Обикновено са 3-4 фолк рокли и няколко кроп топа.

# 520
На мен ми харесаха червената рокля и двете дълги черни. Останалите разни там кроп топове и поли са като за стриптийз клуб. Не знам защо празнично го асоциират с разголено, все пак празниците не са само дискотеки, има и корпоративни събития, фирмени коледни партита и тн.

# 521
Слабичко ми се видя и на мен, иначе двете дълги черни рокли изглеждат добре, да (но то с дълга черна рокля трудно можеш да сбъркаш)
Тази златната за 2000 лв също ми харесва, но чисто така да я гледам на картинка, нито бих дала толкова пари, нито имам къде, а и едва ли точно нея бих облякла.
За плажния панталон нЕмам думи 😂

# 522
Има 2 блузки ,всичко друго кич.
Даваш 1000лв за гащеризон, обличаш го веднъж и после?Наистина не ми е ясно .
Нито може да се продаде,нито втори път да се облече. И то къде трябва да празнуваш,че да сложиш това  нещо?Освен да си певица в чалга заведение.

# 523
  • Варна
На мен едно боди с паднал ръкав Fantasy Flow ми хареса, но то се изчерпа. А и партито ми е днес, няма за къде. На НГ ще сме на къща с деца, няма да съм на бал.

# 524
Ама те наистина всичките са стари модели, просто в нов цеят/десен или с пайети.. Даже едната рокля мисля, че само е снимана на новия фон…. Аз от клише си поръчах една рокля да имам за повод, и имам още 1-2 нови от по-преди поръчвани… И да иска човек, какво да си купи?

Общи условия

Активация на акаунт